milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hoşgördükk neşem biz hep buradayız da siz yoksunuzz vallahi ben iyiyim çok şükür 2 gün kaldı bakalım çalışmalar da hala devam ediyor dün akşam son çalışma oldu ama durmak yokk devamm bu arada son 3 ayın regl tarihlerini telefonumda tutuyordum tel serviste formatlandıysa kesin gitmiştir ve ben hatırlamıyorum sadece geçen ay aklımda

heyyyt be kim tutar neşeyi

fertility friend e üyeliğini yapsaydın ya canımcım orda kalıyo en azından bende telefonumu değiştirdiğimde diğer telefonumda kalmıştı regl tarihlerim ama takvime işaretlemiştim allahtan ordan bulmuştum

ne kadarlık evlisin nannen? bende yeni evli sayılırımda, şu an düşünmüoz bakalım nasip 2 sene sonra inş. sen ovulasyon tarihini felan hesaplayıp yapsana ?? testle değilde kendin anlarsın zaten o günleri

canım ben 2 senelik evliyim ya ovulasyon zamanını tam kestiremiye bilirsin bazen son günlere yakında yumurtluoysun ozamanda kaçmış oluyor tren yani

13 nisan benim doğum günümmm inşallahh süprüüüüüüüüüüzzzz olur bana

canım ben 2 senelik evliyim ya ovulasyon zamanını tam kestiremiye bilirsin bazen son günlere yakında yumurtluoysun ozamanda kaçmış oluyor tren yani

yavru kuşum senin kırmızılar geldimi canımcım geldiyse sonraki bat ni zaman takvimi güncelleyelim bu arada ben fortel aldım bakalım 10. gün filan başlıycam teste

neyse artık son aya göre hareket edicez napalımm son 3 aydır hep erken geliyor 3 4 gün onu biliyorum ama net tarihleri değill

bu akşam startı veriyoruz

o zaman sana hayırlı işler bol güneşlerr

13 nisan benim doğum günümmm inşallahh süprüüüüüüüüüüzzzz olur bana

inşallah canım benimmmm inşallahh benimde 1 mayıs evlilik yıldönümüm balımla 2. bal yılımızz doluyorr umarım banada nasip olur güzel haberler vermekk

inşallahhh canım :):):)

aldığım en büyük hediye olur

ya canım bu alttaki takvim ne güzel olmuş kk güzel bişeye parmak basmış gün gün neler olduğunu okuyoruz ne güzel

neyse artık son aya göre hareket edicez napalımm son 3 aydır hep erken geliyor 3 4 gün onu biliyorum ama net tarihleri değill

o zaman sana hayırlı işler bol güneşlerr

güçmiş mesajlarına bak ordan bulursun sanırım günlerini canımcım

teşekkür ederim iyi enerji depoladım allah allah allah allah taarruz başlıyor

kızlar yaaa bu arada isim konusunda hala bana yardımcı olmuyorsunuz... aklınıza gelen isimleri yazın bana yaa.. elanın yanına bir isim bulmak istiyorum :)

aslına bakarsanız ben sadece ela olsun istiyorum ama babamız yanına bir isim daha istiyor ve onun bulduğu isimler benim çok hoşuma gitmiyor.... onun için eşimi ikna edene kadar ikinci isim hazır olsun istiyorum ama ikinci ismi olsun istemiyorum :):):)

kızlar günaydın neşem baktım evde teste ama adı yok hepsi burada dan almıştım ben onu üstünde ovulasyon strip yazıyo bu arada benimde doğum günüm 17 nisan heyoooo

kızlar yaaa bu arada isim konusunda hala bana yardımcı olmuyorsunuz... aklınıza gelen isimleri yazın bana yaa.. elanın yanına bir isim bulmak istiyorum :)

izel
özge
ezgi
simay
nil
öykü
melodi
kardelen
ekin
asya
ılgaz
meyra

bunlar sevdiğim isimler canım isim olayı çok zor ya allah kolaylık versin

kızlar günaydın neşem baktım evde teste ama adı yok hepsi burada dan almıştım ben onu üstünde ovulasyon strip yazıyo bu arada benimde doğum günüm 17 nisan heyoooo

tamam bebişim saol ben fortel sipariş ettim

hepimiz nisan guzusumuyuz ayol ayy çok sevindim koçlarım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…