ayyhhh benim meeeleeemm gelmiş hoşgelmiş nasılsın canımcım?
normal zamanlarda zevk ki ne zevk ama böyle şart şurt koyunca önüme işkence oliyy sankiii
neyse kocacıkla ona da bi yöntem bulduk o günler bizim kalp günlerimiz kalbimizi fethediyoruz
evet ışılım öyleymiş biz son hafta bırakıyoduk artık çatlayan çatlamıştır diyerek
bırakmayın o gün regl olacağınızı bilseniz bile ilşki olsun dedi şaşırdım kaldım
bu ay da onu deniyelim bakalım nolcak
güç bizde artıkkkk
hoşgördükk neşem biz hep buradayız da siz yoksunuzz vallahiben iyiyim çok şükür 2 gün kaldı bakalım çalışmalar da hala devam ediyor dün akşam son çalışma oldu ama durmak yokk devamm bu arada son 3 ayın regl tarihlerini telefonumda tutuyordum tel serviste formatlandıysa kesin gitmiştir ve ben hatırlamıyorum sadece geçen ay aklımda
ne kadarlık evlisin nannen? bende yeni evli sayılırımda, şu an düşünmüoz bakalım nasip 2 sene sonra inş. sen ovulasyon tarihini felan hesaplayıp yapsana ?? testle değilde kendin anlarsın zaten o günleri
canım ben 2 senelik evliyim ya ovulasyon zamanını tam kestiremiye bilirsin bazen son günlere yakında yumurtluoysun ozamanda kaçmış oluyor tren yani
13 nisan benim doğum günümmm inşallahh süprüüüüüüüüüüzzzz olur bana
fertility friend e üyeliğini yapsaydın ya canımcım orda kalıyo en azından bende telefonumu değiştirdiğimde diğer telefonumda kalmıştı regl tarihlerim ama takvime işaretlemiştim allahtan ordan bulmuştum
bu akşam startı veriyoruz
13 nisan benim doğum günümmm inşallahh süprüüüüüüüüüüzzzz olur bana
inşallahhh canım :):):)
neyse artık son aya göre hareket edicez napalımm son 3 aydır hep erken geliyor 3 4 gün onu biliyorum ama net tarihleri değill
o zaman sana hayırlı işler bol güneşlerr
12 nisanda benm doğum günüm
ikimize de hediye olsun ozaman nisan anneleri olalım bizde
kızlar yaaa bu arada isim konusunda hala bana yardımcı olmuyorsunuz... aklınıza gelen isimleri yazın bana yaa.. elanın yanına bir isim bulmak istiyorum :)
kızlar günaydın neşem baktım evde teste ama adı yok hepsi burada dan almıştım ben onu üstünde ovulasyon strip yazıyobu arada benimde doğum günüm 17 nisan heyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?