milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

TORROOOO böyle ailede denk gelince bir ayda 3 4 doğum günü biz o aya batak ayı diyoruz

ben hiç gelemiyorum ki:18::18: çok yoğunum ama ben
hepinizi çok öpüyorum be hepinizi çok seviyorum

ışılcığım ben asya ismini çok seviyorum. hem farklı hem kısa

evt cnm hiç yoksun artık gel arada sırada yaa
bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor ?

evt cnm hiç yoksun artık gel arada sırada yaa
bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor ?

bulantılar ve kusmalar devam ediyor cnm. hatta dün işe gelirken yolda fenalaştım sabahları çok kötü oluyorum yani. gün içinde ise midem boşken bulantılarım oluyor.sürekli midemin dolu olması gerekiyor günlük hayatıma devam edebilmem için. henüz kilo almadım.ama midem boş kalmasın diye sürekli atıştırdığım için bi dünya kilo beni bekliyor sanırım halsizlik uyku var. işte böyle
Sen nasılsın??

ayy cnm ya geçer bunlarda biraz daha sabret bakalım
benmde bu ay ilk denemem oldu işte yaklaşık 8-9 gün var sanırım regl olmama ama acayip bi bel ağrım var dünden beri
sende böyle birşey olmuş muydu ?

cicişim özletiyosun kendini yaa

bizde seni seviyoruz miniğimizi de seviyoruzz

ayy cnm ya geçer bunlarda biraz daha sabret bakalım
benmde bu ay ilk denemem oldu işte yaklaşık 8-9 gün var sanırım regl olmama ama acayip bi bel ağrım var dünden beri
sende böyle birşey olmuş muydu ?

Cnm ben de hiç bir belirti olmamıştı. sadece göğüslerimi çok şiş hissediyordum ve uçları çok acıyordu ama normalde regl zamanımda da olur bu. ayırt edemedim yani.
genel olarak adet belirtileriyle aynı yaşanıyormuş. hatta bir fark olmuyormuş.bel ağrısı da bunlardan birisi. ama en belirgini göğüsler diyorlar. göğüslerinde var mı bir değişiklik? mesela damarlar belirginleşiyor diyorlar:44:

cicişim özletiyosun kendini yaa

bizde seni seviyoruz miniğimizi de seviyoruzz

aynen cnm yaa aklım burda kalıyor inan

Offf böyle şartlanmış gibi olunca bana çok itici geliyo kızlar yaa size öyle gelmez inşallah , biraz fantazi katabilirsiniz belki sıkılmazsınız siz bu arada kocalarınıza iyi bakın , ben hergün omega 3 veriyordum bide keçiboynuzu pekmezi sperm kalitesini çok artırıyo aklınızda olsun inşallah bu ay güzel haberler alıcaz herkesten

Bende kendimde bi tuhaflık var sanıyodum , bende bişeyler yedikten 1.5-2 saat sonra başlıyo bulantılar , hemen yine bişeyler yersem geçiyo yemezsem giderek artıyo sürekli bir yeme halindeyim bakalım sonum nasıl olacak

Bende tam da şimdi güzel bi fantazi düşünüyodum

mesaim bitiyo şöyle bi bakıyım dedim birazdan eve gidicem öptüm canım

kızlarrrr günaydınnnnn benim kırmızılar teşrif etmişler neşem batımı 14 nisan yazabilirsin

>>>>>>GÜNAYDIN<<<<<<
Topiğin muhteşem hatunları nasılsınız..??

Günaydın fıstıklar , banyomu yaptım misss gibi 11 gibi çıkıcam doktora gidicem , bana dua edin yüffennn iyi haberlerle döneyim içimdede tarifsiz sebepsiz bi mutluluk var bugün hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…