tamam bebişim saol ben fortel sipariş ettim
hepimiz nisan guzusumuyuz ayol ayy çok sevindim koçlarım benimmm
torrooooBöyle ailede denk gelince bir ayda 3 4 doğum günü biz o aya batak ayı diyoruz
topikimiz batıcak pamuk eller cebe
ben hiç gelemiyorum ki:18::18: çok yoğunum ama ben
hepinizi çok öpüyorum be hepinizi çok seviyorum
ışılcığım ben asya ismini çok seviyorum. hem farklı hem kısa
evt cnm hiç yoksun artık gel arada sırada yaa
bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor ?
bulantılar ve kusmalar devam ediyor cnm. hatta dün işe gelirken yolda fenalaştımsabahları çok kötü oluyorum yani. gün içinde ise midem boşken bulantılarım oluyor.sürekli midemin dolu olması gerekiyor günlük hayatıma devam edebilmem için. henüz kilo almadım.ama midem boş kalmasın diye sürekli atıştırdığım için bi dünya kilo beni bekliyor sanırım halsizlik uyku var. işte böyle
Sen nasılsın??
ben hiç gelemiyorum ki:18::18: çok yoğunum ama ben
hepinizi çok öpüyorum be hepinizi çok seviyorum
ışılcığım ben asya ismini çok seviyorum. hem farklı hem kısa
ayy cnm yageçer bunlarda biraz daha sabret bakalım
benmde bu ay ilk denemem oldu işte yaklaşık 8-9 gün var sanırım regl olmama ama acayip bi bel ağrım var dünden beri
sende böyle birşey olmuş muydu ?
cicişim özletiyosun kendini yaa
bizde seni seviyoruz miniğimizi de seviyoruzz
bulantılar ve kusmalar devam ediyor cnm. hatta dün işe gelirken yolda fenalaştımsabahları çok kötü oluyorum yani. gün içinde ise midem boşken bulantılarım oluyor.sürekli midemin dolu olması gerekiyor günlük hayatıma devam edebilmem için. henüz kilo almadım.ama midem boş kalmasın diye sürekli atıştırdığım için bi dünya kilo beni bekliyor sanırım halsizlik uyku var. işte böyle
Sen nasılsın??
Offf böyle şartlanmış gibi olunca bana çok itici geliyo kızlar yaa size öyle gelmez inşallah , biraz fantazi katabilirsiniz belki sıkılmazsınızsiz bu arada kocalarınıza iyi bakın , ben hergün omega 3 veriyordum bide keçiboynuzu pekmezi sperm kalitesini çok artırıyo aklınızda olsun inşallah bu ay güzel haberler alıcaz herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?