milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarrrr günaydınnnnn benim kırmızılar teşrif etmişler neşem batımı 14 nisan yazabilirsin

tamam meleğim hayırlısı önümüzdeki aya diyelim değiştiriyorum şimdi

Günaydın fıstıklar , banyomu yaptım misss gibi 11 gibi çıkıcam doktora gidicem , bana dua edin yüffennn iyi haberlerle döneyim içimdede tarifsiz sebepsiz bi mutluluk var bugün hayırdır inşallah

güzel haberler bekliyoruz zuhalcim

hanımlarrrr nerdesiniz????

ayçam ben bu gün daha yeni girebildim topiğe okadar yopundum ki off beynim döndü nasılsın canım

neşecim canım benim benimde bat tarihim 10 nisan olarak değiştireblrmisin inşallah nisanda değiştirmek zorunda kalmazsın
belki göbişler dolar

birkaç gündür topic sessiz kimsecikler yok valla :):) nerdeee o eski muhabbetler.....bu arada heyecanla zuhali bekliyorum inşallah güzel haberlerle döner :)

neşecim canım benim benimde bat tarihim 10 nisan olarak değiştireblrmisin inşallah nisanda değiştirmek zorunda kalmazsın
belki göbişler dolar

DEĞİŞTİRDİM TATLIŞ İNŞALLAH NİSAN SÜPRİZ GETİRİR BİZLERE HAZIR LEYLERKLER DE GELİYOKEN BEBİŞLER DE GELSİNN

birkaç gündür topic sessiz kimsecikler yok valla :):) nerdeee o eski muhabbetler.....bu arada heyecanla zuhali bekliyorum inşallah güzel haberlerle döner :)

IŞILIM İSİM KONUSUNU NAPTINIZ BEN BİKAÇ ÖNERİ YAZMIŞTIM SANA BİLMEM GÖRDÜNMÜ

BENDE ZUHALİ BEKLİYORUM UMARIM SEVİNDİRİCİ HABERLERLE GELİR

IŞILIM İSİM KONUSUNU NAPTINIZ BEN BİKAÇ ÖNERİ YAZMIŞTIM SANA BİLMEM GÖRDÜNMÜ
BENDE ZUHALİ BEKLİYORUM UMARIM SEVİNDİRİCİ HABERLERLE GELİR

isim konusunda bakalım araştırmaya devam canım benim ama ilk ismi ELA olacak inşallah öyle karar verdik.. şimdiki amacım ikinci isim takıntısından eşmi kurtarmak :) bana kalsa sadece ela yeterli :):):) bakalım o bir yandan araştırmaya devam ediyor bende onu vazgeçirme çalışmalarına devam ediyorum :):):) sende ne var ne yok....

ELA çok kibar naif de dalga konusuna da çok açık bir isim canım umarım hela hela diye dalga geçmezler ben böyle şeylere çok takılıyorum nedense

özellikle ilkokul çağlarında bu isimle dalga mevzuları çok oluyo çünkü iyi düşünmek lazım

bizde herşey aynı çalışmalara başladık

yaa bilmem ben hiç aklıma onu getirmemiştim ama ne bileyim :):):) benim kızım kendiyle dalga geçtirmez(inşallah!!!) annesi gibi cadı olursa :):):)

çalışmalara doktor amcanızın dediği usulde başlasaydınız bir gün çalış bir gün dinlen modeli :):):)

slm kızlar nasılsınız
zuhal nerelerde gelmedi mi daha hastaneden ?
ışılcım ela tek başına güzel aslında daha çok vakit var belki eşinin düşüncesi değişir

slm kızlar nasılsınız
ışılcım ela tek başına güzel aslında daha çok vakit var belki eşinin düşüncesi değişir

iyiyiz canım benim bu aralar buralara kimse uğramaz oldu.. zuhal daha gelmedi bende onu bekliyorum...sen nasılsın??

ya çok vakit var ama eşim bir isimle sevmeye başlarsa o aklına yer edecek ve değişmeyecek kendisini tanırım onun için o isim bulmadan ben bulayım istiyorum :):):)

ne bilim isim konusunda ben takıntılıyım biraz ilkokul öğretmeni olan bi arakadaşım var söyledikleri duysan şaşarsın neler neler buluyo veletler birbirlerine şimdikiler çok cazgır :18:

doktor amcanın dediği gibi yapıcaz canım akşam ilk siftahımız oldu bu akşam tatil yarın gene çalışma var

slm kızlar nasılsınız

kız nilüşş nirdesin sen bakiimm nasılsın belin nasıl oldu

ayçam ben bu gün daha yeni girebildim topiğe okadar yopundum ki off beynim döndü nasılsın canım

aynen cnm yoğunum ama birazdan rahatlarım biraz daha. akşam fantazi düşünüyordun. icraate geçtin yani eferin sana

o zmn isim sitelerinden çıkma sen
gerçi belli mi olur belki sende seversin onun bulduğunu

iş yerine yeni pc ler geldide sabah onu kurdular gelemedim o yüzden
belim o günkü kadar ağrımıyo ama yavaş yavaş yine ağrıyo
kendimi dinlimiycem ye herşeyi belirti mi acaba diye düşünmeye başlıyorum öyle olunca

regllin ne zaman senin nilüfer... bencede çok dinleme kendini oluruna bırak.. sadece ters hareketler yapmamaya çalış o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…