- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
>>>>>>GÜNAYDIN<<<<<<
Topiğin muhteşem hatunları nasılsınız..??
kızlarrrr günaydınnnnn benim kırmızılar teşrif etmişlerneşem batımı 14 nisan yazabilirsin
Günaydın fıstıklar , banyomu yaptım misss gibi 11 gibi çıkıcam doktora gidicem , bana dua edin yüffennn iyi haberlerle döneyimiçimdede tarifsiz sebepsiz bi mutluluk var bugün hayırdır inşallah
hanımlarrrr nerdesiniz????
tamam meleğim hayırlısı önümüzdeki aya diyelim değiştiriyorum şimdi
güzel haberler bekliyoruz zuhalcim
ayçam ben bu gün daha yeni girebildim topiğe okadar yopundum ki off beynim döndü nasılsın canım
neşecim canım benim benimde bat tarihim 10 nisan olarak değiştireblrmisin inşallah nisanda değiştirmek zorunda kalmazsın
belki göbişler dolar
birkaç gündür topic sessiz kimsecikler yok valla :):) nerdeee o eski muhabbetler.....bu arada heyecanla zuhali bekliyorum inşallah güzel haberlerle döner :)
IŞILIM İSİM KONUSUNU NAPTINIZ BEN BİKAÇ ÖNERİ YAZMIŞTIM SANA BİLMEM GÖRDÜNMÜ
BENDE ZUHALİ BEKLİYORUM UMARIM SEVİNDİRİCİ HABERLERLE GELİR
isim konusunda bakalım araştırmaya devam canım benim ama ilk ismi ELA olacak inşallah öyle karar verdik.. şimdiki amacım ikinci isim takıntısından eşmi kurtarmak :) bana kalsa sadece ela yeterli :):):) bakalım o bir yandan araştırmaya devam ediyor bende onu vazgeçirme çalışmalarına devam ediyorum :):):) sende ne var ne yok....
ELA çok kibar naif de dalga konusuna da çok açık bir isim canım umarım hela hela diye dalga geçmezler ben böyle şeylere çok takılıyorum nedense
özellikle ilkokul çağlarında bu isimle dalga mevzuları çok oluyo çünkü iyi düşünmek lazım
bizde herşey aynı çalışmalara başladık
slm kızlar nasılsınız
zuhal nerelerde gelmedi mi daha hastaneden ?
ışılcım ela tek başına güzel aslında daha çok vakit var belki eşinin düşüncesi değişir
yaa bilmem ben hiç aklıma onu getirmemiştim ama ne bileyim :):):) benim kızım kendiyle dalga geçtirmez(inşallah!!!) annesi gibi cadı olursa :):):)
çalışmalara doktor amcanızın dediği usulde başlasaydınız bir gün çalış bir gün dinlen modeli :):):)
slm kızlar nasılsınız
zuhal nerelerde gelmedi mi daha hastaneden ?
ışılcım ela tek başına güzel aslında daha çok vakit var belki eşinin düşüncesi değişir
ayçam ben bu gün daha yeni girebildim topiğe okadar yopundum ki off beynim döndü nasılsın canım
aynen cnm yoğunum ama birazdan rahatlarım biraz daha. akşam fantazi düşünüyordun. icraate geçtin yanieferin sana
iyiyiz canım benim bu aralar buralara kimse uğramaz oldu.. zuhal daha gelmedi bende onu bekliyorum...sen nasılsın??
ya çok vakit var ama eşim bir isimle sevmeye başlarsa o aklına yer edecek ve değişmeyecek kendisini tanırım onun için o isim bulmadan ben bulayım istiyorum :):):)
ne bilim isim konusunda ben takıntılıyım biraz ilkokul öğretmeni olan bi arakadaşım var söyledikleri duysan şaşarsın neler neler buluyo veletler birbirlerine şimdikiler çok cazgır :18:
doktor amcanın dediği gibi yapıcaz canım akşam ilk siftahımız oldu bu akşam tatil yarın gene çalışma var
kız nilüşş nirdesin sen bakiimm nasılsın belin nasıl oldu
aynen cnm yoğunum ama birazdan rahatlarım biraz daha. akşam fantazi düşünüyordun. icraate geçtin yanieferin sana
iş yerine yeni pc ler geldide sabah onu kurdular gelemedim o yüzden
belim o günkü kadar ağrımıyo ama yavaş yavaş yine ağrıyo
kendimi dinlimiycem ye herşeyi belirti mi acaba diye düşünmeye başlıyorum öyle olunca
regllin ne zaman senin nilüfer... bencede çok dinleme kendini oluruna bırak.. sadece ters hareketler yapmamaya çalış o kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?