milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ay bizde de benzer bi durum vardı bu sabah odaları taşıdık odalar değişti filan neyseki bitti

korunmayı bırakınca nedense insan elinde olmadan kendini dinliyor yapıcak bişey yok oyalancak şeyler bulmak lazım canımcım

neşe iyi çalışıyo yaaa

heee çok iyi çalışıyom ondan tutturdum yaa
seda hoşgeldin.....

seda kim kız:26:

Son düzenleme:
Geldimmm fıstıklar , süper haberlerle hemde , gördüm minişimi , fasulyeye benziyo kollar bacaklar hafiften süğmüş gibi :)) doktor şu anda herşey yolunda dedi , kalp atışlarını duydum , mükemmel bir his , Allahım sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah ama doktor kızdı anlatınca ilkinin kalbi durdu die , olumsuz düşünmiceksin dedi , hiçbirşeyi kafana takmicaksın dedi

çok şükür herşey yolundaymış bak çok iyi oldu bu haber doktorun da dediği gibi kafamıza hiçbişey takmıyoruzzz

ayyyy canım benim nasıl sevindim anlatamam :):) o pıtı pıtı kalbini duymak ne güzel bir duygu di mi... Allahım nazarlardan korusun saklasın :):):) darıısı isteyen herkese inşallah

çok şükür herşey yolundaymış bak çok iyi oldu bu haber doktorun da dediği gibi kafamıza hiçbişey takmıyoruzzz

Evet canım ha bide ilk kez gittim bu doktora , özel kadın doğum hastanesinde , yine ultrason çubuğuyla baktı ama son sistemmidir nedir böyle ucundan , önceki gittiğim normaldi bunlar yeni çıkmış galiba

Çok yoruldum ama kızlar yaaa , doktordan çıktım alışverişe , baya bi kaptırmışım :26: biraz uzaniyim dimi bebişte dinlensin , görüşürüz, iyiakşamlar fıstıklar

Çok yoruldum ama kızlar yaaa , doktordan çıktım alışverişe , baya bi kaptırmışım :26: biraz uzaniyim dimi bebişte dinlensin , görüşürüz, iyiakşamlar fıstıklar

görüşürüz canım yarın bol bol şimdi dinlen

off bu akşam ne pişirsemm anam bu çalışan hatunların işi çok zor yaww

ışılım elanın yanına eda güzel olur

sogan kürü yapıyorum 13 gündür ve bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm çalışmalara devam bugün iş yerinde ki şefime kızgınım bi ara anlatırım size

sogan kürü yapıyorum 13 gündür ve bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm çalışmalara devam bugün iş yerinde ki şefime kızgınım bi ara anlatırım size

geçen ay görmemiştin herhalde demi ?
iş yerinde birilerine kızmayan mı var yaaa insanlarla uğraşmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…