iş yerine yeni pc ler geldide sabah onu kurdular gelemedim o yüzden
belim o günkü kadar ağrımıyo ama yavaş yavaş yine ağrıyo
kendimi dinlimiycem ye herşeyi belirti mi acaba diye düşünmeye başlıyorum öyle olunca
neşe iyi çalışıyo yaaa
seda hoşgeldin.....
seda kim kız[/B]:26:
yabancı biri gelmişti topiğe kazandırayım dedim ama kaçtı :):):)
Geldimmm fıstıklar , süper haberlerle hemde , gördüm minişimi , fasulyeye benziyo kollar bacaklar hafiften süğmüş gibi :)) doktor şu anda herşey yolunda dedi , kalp atışlarını duydum , mükemmel bir his , Allahım sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah ama doktor kızdı anlatınca ilkinin kalbi durdu die , olumsuz düşünmiceksin dedi , hiçbirşeyi kafana takmicaksın dedi
Geldimmm fıstıklar , süper haberlerle hemde , gördüm minişimi , fasulyeye benziyo kollar bacaklar hafiften süğmüş gibi :)) doktor şu anda herşey yolunda dedi , kalp atışlarını duydum , mükemmel bir his , Allahım sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah ama doktor kızdı anlatınca ilkinin kalbi durdu die , olumsuz düşünmiceksin dedi , hiçbirşeyi kafana takmicaksın dedi
çok şükür herşey yolundaymış bak çok iyi oldu bu haber doktorun da dediği gibi kafamıza hiçbişey takmıyoruzzz
ayyyy canım benim nasıl sevindim anlatamam :):) o pıtı pıtı kalbini duymak ne güzel bir duygu di mi... Allahım nazarlardan korusun saklasın :):):) darıısı isteyen herkese inşallah
Çok yoruldum ama kızlar yaaa , doktordan çıktım alışverişe , baya bi kaptırmışım :26: biraz uzaniyim dimi bebişte dinlensin , görüşürüz, iyiakşamlar fıstıklar
Çok yoruldum ama kızlar yaaa , doktordan çıktım alışverişe , baya bi kaptırmışım :26: biraz uzaniyim dimi bebişte dinlensin , görüşürüz, iyiakşamlar fıstıklar
aslına bakarsanız ben sadece ela olsun istiyorum ama babamız yanına bir isim daha istiyor ve onun bulduğu isimler benim çok hoşuma gitmiyor.... onun için eşimi ikna edene kadar ikinci isim hazır olsun istiyorum ama ikinci ismi olsun istemiyorum :):):)
off bu akşam ne pişirsemm anam bu çalışan hatunların işi çok zor yaww
sogan kürü yapıyorum 13 gündür ve bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm çalışmalara devam bugüniş yerinde ki şefime kızgınım bi ara anlatırım size
ışılım elanın yanına eda güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?