milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

birbirine çok yakın ama ya ela eda bencede pek hoş olmaz tabi benm fikrim bu sadece

haklısın nilüfercim :):) sanırım tek isim konusunda bastıracağım :):)

ama sabah eşim eloşum kızım diye sevmeye başlamıştı... onu bir isme alıştırırsam devamı gelir demiştim yaaa işte meyvelerini toplamaya başladım.. ela diye diyeee sabah eloşum kızım gözlüklerimi bul hadi babacım diye seviyordu mercimekimizi :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ne güzel yaaaaa
inşallah Allah sağlıkla kucağınızu almayıda nasip eder
valla imrendim sana banada nasip olur inşallah

ayy eşimin yemediği o yüzden hiç yapmadığım iki şey
ben hala sadece tek ela dan yanayım
ben iki isimliyim mesela çok gereksiz zaten herkes tek bi isim söylüyo diğeride uzunluk yapıyo sadece
sınvlarda filan ne çektiğimi ben bilirim kodla kodla bitmez
bi de evlenince kendi soyismini kullnmak istese o kadar uzun oluyo ki kullanamıyosun
bende ne dertliymişim iki isim kullanmaktan

benim eşim hiçbişey seçmez canım hatta okadar severek yerki o yüzden ona yemek yapmaktan zevk alıyorum zorlamıyor beni hiç aşkım benim

bende iki isim sevmem de enişte bey elanın yanına illaki bişey istiyo ya ondan beyin fırtınası yapıyorum

senin diğer isim ne kız nülüş

ya eşlerinize nasıl yediriyorsunuz bu karnıbahar brokoli türü şeyleri... benim ki hayatta ağzına sürmüyor ya aksine bende çok seviyorum :):)

canım eşim hiçbişey seçmez brokolinin salatasını çok yaparız az haşlayıp meme kanserine bire bir annemin göğsünde ufak bi kist vardı bi ara

doktor 2 haftalık kür vermişti brokoliyi haşlayıp suyunu içmişti birer hafta arayla ve yok oldu kisti yani demem oki çok faydalı eşleriniz yemesede siz yiyin mutlaka

en büyük şansım eşimin yemek seçmemesi zati çalışam bi kadınım bi de yemek seçerse oo hiç uğraşamam valla

karnıbahar çorbası çok güzel oluyo öyle kokmuyo yapın koyun önüne anlamaz bile ne çorbası olduğunu inanın ah olsada bi kase hüpletsem şimdi

ayy ne güzell ya yemek seçmiyormuş eşin neşecim... bizim evde ne yemek pişireceğine karar vermek tam bir işkence.. sebze yemeği yok et çeşitleri bellii ayy kızım yemek konusunda babasına çekmesin annesi gibi ne olursa yesin :):):)

mercimekimize daha küçüklükten alıştır canım nasıl alışırsa öyle gider hiç merak etme ufak ufak yedir herşeyden

çok sevdiğim bi arakdaşımın oğlu var 4 yaşında yemek yerken yemeğin yanına soğan sarımsak pırasa kestiriyo minik minik nasıl yiyio görsen çiğ pırasasız yemek yemiyo haspa

bende sen kadarlık evliyim fakat düşünmüoz ya şu ara.. az daha geçsin toparlayalım maddi olarak

kaç yaşındasın elifçim bende 2-3 yılı doldurmadan bebek yapmam diyodum ama bir yılı geçince istemeye başladım

günaydın meleğim iş güç var işte sende ne var ne yok dün gelemedin pek özlettin kendini

canımm dün karın ağrım felakettii ayaklarımı üşüttüm sanırım öğlen gibi eve gittim yattım cumartesi gününden beride aşırı uykusuzum artık gözlerim kapanıyordu izin aldım bi uyumuşum sorma feci bi regl geçiriyorum hiç böyle olmazdıı siz neler yapıyorsun bakalım bu arada geriye dönüp bi baktım da bende eşime sebze yediremiyorum hele brokoli karnıbahar türü şeyleri ağzına sürmez etobur bi kocam var

tarifini verde bende yapayım ya madem öyle

öyle alıştırmak sağlıklı beslemek lazım yaa
bende öyle bi sene dolmadan istemeye başladım bile
bi de isteyincede hemen olmuyo o yüzden başladık çalışmalara

bnm eşim sadece karnıbahar ve kabak yemiyo onun dışında herşeyi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…