ya neşecim sen bu karnıbahar çorbasını nasıl yapıyorsun ben bir kez brokoli çorbası yaptım kokudan içemedim...
günaydın cnmmmm
bnm eşim sadece karnıbahar ve kabak yemiyo onun dışında herşeyi yer
canımm dün karın ağrım felakettii ayaklarımı üşüttüm sanırım öğlen gibi eve gittim yattım cumartesi gününden beride aşırı uykusuzum artık gözlerim kapanıyordu izin aldım bi uyumuşum sormafeci bi regl geçiriyorum hiç böyle olmazdıı siz neler yapıyorsun bakalım bu arada geriye dönüp bi baktım da bende eşime sebze yediremiyorum hele brokoli karnıbahar türü şeyleri ağzına sürmez etobur bi kocam var
ya neşecim sen bu karnıbahar çorbasını nasıl yapıyorsun ben bir kez brokoli çorbası yaptım kokudan içemedim...
tarifini verde bende yapayım ya madem öyle
günaydın bebeğim çalışmalara son sürat devam değilmii bu ay sırada sen varsınn bakalımm
nerdeee hayatta yemez pırasa,ıspanak,kabak,havucu yemeğin içinde seçiyor ama salatada yiyor Allahtan bide dışarıda yemek yemeye çok alışmış onu tencere yemeğine alıştıramıyorum bi türlü
geçmiş olsun meleğim regl ağrısı off offf feci bişey yaa iyi olmuş izin alıp gitmişsin azıcık kendine gelmişsindir
bak bu kocalar hep biz kadınların eseri nazlaya nazlaya büyütüyolar sonra da böle hiçbişey yemiyolar işte
benim erkek kardeşim var 23 yaşında köfte patates kızartmasından başka bişey yemez domatesi bile yeni yeni yemeye başladı ama hep annemin icadı bunlar
kızlar öncelikle karnıbaharı büyük büyük parçalayıp bi tencerede haşlıycaksınız haşlama suyunu kesinlikle kullanmıycaksınız ozaman kokar
başka bir tencerede 1 kaşık un 1 kaşık margarin az sıvı yağı kavurucaksınız
un kavrulunca üzerine 1-1,5 litre su koyucaksınız su güzelce kaynayacak azıcık koyulaşacak
haşladığınız karnıbaharları süzeceksiniz püre gibi ezeceksiniz kaynayan suya ilave edeceksiniz
tuzunu ayarlıycaksınız bunlar bir güzel birlikte biraz daha pişicek
kıvamını aldıktan sonra blenderdan geçireceksiniz hiç topak kalmıycak şekilde
sonra da yarım su bardağından biraz fazla süt ve 2 kaşık kremayı karıştırıp çorbaya ilave edeceksiniz
baharat olarak yalnıca kara biber koyuyorum
isteğe göre kırmızı biberle yağ yapıp çorbanın üzerine ilave edebilirsiniz servis sırasında
ben seviyorum deneyin isterseniz belki sizde seversiniz
geçmiş olsun meleğim regl ağrısı off offf feci bişey yaa iyi olmuş izin alıp gitmişsin azıcık kendine gelmişsindir
bak bu kocalar hep biz kadınların eseri nazlaya nazlaya büyütüyolar sonra da böle hiçbişey yemiyolar işte
benim erkek kardeşim var 23 yaşında köfte patates kızartmasından başka bişey yemez domatesi bile yeni yeni yemeye başladı ama hep annemin icadı bunlar
kızlar öncelikle karnıbaharı büyük büyük parçalayıp bi tencerede haşlıycaksınız haşlama suyunu kesinlikle kullanmıycaksınız ozaman kokar
başka bir tencerede 1 kaşık un 1 kaşık margarin az sıvı yağı kavurucaksınız
un kavrulunca üzerine 1-1,5 litre su koyucaksınız su güzelce kaynayacak azıcık koyulaşacak
haşladığınız karnıbaharları süzeceksiniz püre gibi ezeceksiniz kaynayan suya ilave edeceksiniz
tuzunu ayarlıycaksınız bunlar bir güzel birlikte biraz daha pişicek
kıvamını aldıktan sonra blenderdan geçireceksiniz hiç topak kalmıycak şekilde
sonra da yarım su bardağından biraz fazla süt ve 2 kaşık kremayı karıştırıp çorbaya ilave edeceksiniz
baharat olarak yalnıca kara biber koyuyorum
isteğe göre kırmızı biberle yağ yapıp çorbanın üzerine ilave edebilirsiniz servis sırasında
ben seviyorum deneyin isterseniz belki sizde seversiniz
bakalım iyk ay daha umutlanmakda istemiyorum ama bi taraftanda hevesleniyorum
bakalım görcez artık haftaya
günaydın bebeğim çalışmalara son sürat devam değilmii bu ay sırada sen varsınn bakalımm
nerdeee hayatta yemez pırasa,ıspanak,kabak,havucu yemeğin içinde seçiyor ama salatada yiyor Allahtan bide dışarıda yemek yemeye çok alışmış onu tencere yemeğine alıştıramıyorum bi türlü
krema hazır krema mı ?
evet canım hazır kreme, krema yoksa 1 su bardağı süt koy şart değil ben yarım bardaktan biraz fazla süt koyuyorum 2 kaşıkta krema 1 bardak süte tekabül ediyo
aynen öyle canım kayınvalidemin eseriiialışıcakkk ama hiç şansıı yokk kırmamak içinn yemeye çalışıyor garibim ama yüzünün şeklini görmeniz lazım
neşemm bu tariff kesinlikle denemeye değer hiç pişirmedim daha önce ama deneyeceğim lezzetli bi çorbaya benziyorryapılışıda basitt pratikk :78:
hayırlı sabahlar hatunlarrr biras geç olsadaa
myhos naber kıs özledin mi beni
vanilia seni takip ettim buraya düştüm
tmm bakalım bi deneyelim
hayırlı sabahlar hatunlarrr biras geç olsadaa
myhos naber kıs özledin mi beni
vanilia seni takip ettim buraya düştüm
sanadaa günaydınn kuzucukk hoşgeldinn sefalar getirdinn nasılsın ne var ne yok bi dğeişiklikk varmı bakalım sende ben bu ayda kırmızıları gördüm artıkk önümüzdeli maçlara bakıcaz anlicanevet bi ziyaret edeyim dedim topiği epeydir girememiştimm
nilüü marketlerde küçük krema paketleri var canım herzaman bulundur evde bazı çorbalara hemen pratikk oluyorr
sanadaa günaydınn kuzucukk hoşgeldinn sefalar getirdinn nasılsın ne var ne yok bi dğeişiklikk varmı bakalım sende ben bu ayda kırmızıları gördüm artıkk önümüzdeli maçlara bakıcaz anlicanevet bi ziyaret edeyim dedim topiği epeydir girememiştimm
nilüü marketlerde küçük krema paketleri var canım herzaman bulundur evde bazı çorbalara hemen pratikk oluyorr
çok özledim annem geldim ama gene yoktun herzamanki gibi kaçak gelin
meleğim benimdir benim kalacak
gelebilirsen akşamalrı gel kuzum çarşamba pazarı gibi oluyo akşamalrı topik.
ayy hayırlısı olsun hep zati önümüzdeki maçlara bakıyos ne zmaana kdar bakacaksak
hangi melek o vanillia mı. araada ziyarete geliyo sağolsun tapusu sende kalsın i
hiç kullunmamıştım krema... başka nelere katılıyo mesela ?
yaw bunlar askerlik yapmış bi de hee
evet çok basit canım umarım seversin tek başına yiyeceksen çeyrek karnıbahardan yap
bu benim verdiğim ölçüler minik bir karnıbahar ölçüleri için
çok özledim annem geldim ama gene yoktun herzamanki gibi kaçak gelin
meleğim benimdir benim kalacak
gelebilirsen akşamalrı gel kuzum çarşamba pazarı gibi oluyo akşamalrı topik.
ayy hayırlısı olsun hep zati önümüzdeki maçlara bakıyos ne zmaana kdar bakacaksak
hiç kullunmamıştım krema... başka nelere katılıyo mesela ?
hangi melek o vanillia mı. araada ziyarete geliyo sağolsun tapusu sende kalsın i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?