milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın cnmmmm

günaydın bebeğim çalışmalara son sürat devam değilmii bu ay sırada sen varsınn bakalımm

bnm eşim sadece karnıbahar ve kabak yemiyo onun dışında herşeyi yer

nerdeee hayatta yemez pırasa,ıspanak,kabak,havucu yemeğin içinde seçiyor ama salatada yiyor Allahtan bide dışarıda yemek yemeye çok alışmış onu tencere yemeğine alıştıramıyorum bi türlü

geçmiş olsun meleğim regl ağrısı off offf feci bişey yaa iyi olmuş izin alıp gitmişsin azıcık kendine gelmişsindir

bak bu kocalar hep biz kadınların eseri nazlaya nazlaya büyütüyolar sonra da böle hiçbişey yemiyolar işte

benim erkek kardeşim var 23 yaşında köfte patates kızartmasından başka bişey yemez domatesi bile yeni yeni yemeye başladı ama hep annemin icadı bunlar

ya neşecim sen bu karnıbahar çorbasını nasıl yapıyorsun ben bir kez brokoli çorbası yaptım kokudan içemedim...

tarifini verde bende yapayım ya madem öyle

kızlar öncelikle karnıbaharı büyük büyük parçalayıp bi tencerede haşlıycaksınız haşlama suyunu kesinlikle kullanmıycaksınız ozaman kokar

başka bir tencerede 1 kaşık un 1 kaşık margarin az sıvı yağı kavurucaksınız

un kavrulunca üzerine 1-1,5 litre su koyucaksınız su güzelce kaynayacak azıcık koyulaşacak

haşladığınız karnıbaharları süzeceksiniz püre gibi ezeceksiniz kaynayan suya ilave edeceksiniz

tuzunu ayarlıycaksınız bunlar bir güzel birlikte biraz daha pişicek

kıvamını aldıktan sonra blenderdan geçireceksiniz hiç topak kalmıycak şekilde

sonra da yarım su bardağından biraz fazla süt ve 2 kaşık kremayı karıştırıp çorbaya ilave edeceksiniz

baharat olarak yalnıca kara biber koyuyorum ince kıyılmış dere otu da yakışıyo

isteğe göre kırmızı biberle yağ yapıp çorbanın üzerine ilave edebilirsiniz servis sırasında

ben seviyorum deneyin isterseniz belki sizde seversiniz

Son düzenleme:

bakalım iyk ay daha umutlanmakda istemiyorum ama bi taraftanda hevesleniyorum
bakalım görcez artık haftaya

krema hazır krema mı ?

aynen öyle canım kayınvalidemin eseriii alışıcakkk ama hiç şansıı yokk kırmamak içinn yemeye çalışıyor garibim ama yüzünün şeklini görmeniz lazım

bakalım iyk ay daha umutlanmakda istemiyorum ama bi taraftanda hevesleniyorum
bakalım görcez artık haftaya

canımm benim hiçç belli olmazz biz işimizi garantiye alalımm çalışmalara ara vermeyelim gerisi Allaha kalmışş

neşemm bu tariff kesinlikle denemeye değer hiç pişirmedim daha önce ama deneyeceğim lezzetli bi çorbaya benziyorr yapılışıda basitt pratikk :78:

krema hazır krema mı ?

evet canım hazır kreme, krema yoksa 1 su bardağı süt koy şart değil ben yarım bardaktan biraz fazla süt koyuyorum 2 kaşıkta krema 1 bardak süte tekabül ediyo

hayırlı sabahlar hatunlarrr biras geç olsadaa

myhos naber kıs özledin mi beni

vanilia seni takip ettim buraya düştüm

aynen öyle canım kayınvalidemin eseriii alışıcakkk ama hiç şansıı yokk kırmamak içinn yemeye çalışıyor garibim ama yüzünün şeklini görmeniz lazım

yaw bunlar askerlik yapmış bi de hee

neşemm bu tariff kesinlikle denemeye değer hiç pişirmedim daha önce ama deneyeceğim lezzetli bi çorbaya benziyorr yapılışıda basitt pratikk :78:

evet çok basit canım umarım seversin tek başına yiyeceksen çeyrek karnıbahardan yap

bu benim verdiğim ölçüler minik bir karnıbahar ölçüleri için

sanadaa günaydınn kuzucukk hoşgeldinn sefalar getirdinn nasılsın ne var ne yok bi dğeişiklikk varmı bakalım sende ben bu ayda kırmızıları gördüm artıkk önümüzdeli maçlara bakıcaz anlican evet bi ziyaret edeyim dedim topiği epeydir girememiştimm

tmm bakalım bi deneyelim

nilüü marketlerde küçük krema paketleri var canım herzaman bulundur evde bazı çorbalara hemen pratikk oluyorr

çok özledim annem geldim ama gene yoktun herzamanki gibi kaçak gelin

meleğim benimdir benim kalacak

gelebilirsen akşamalrı gel kuzum çarşamba pazarı gibi oluyo akşamalrı topik.

ayy hayırlısı olsun hep zati önümüzdeki maçlara bakıyos ne zmaana kdar bakacaksak

hiç kullunmamıştım krema... başka nelere katılıyo mesela ?

ayy hayırlısı olsun hep zati önümüzdeki maçlara bakıyos ne zmaana kdar bakacaksak

kız sen vardiya değştikçe senin topikte vardiya değişiyo eskiden gündüzleri pazar yeri gibiydi şimdi de geceleri pazar yerii napıyon sen bu hatunlara büyülüyon mu nediyon

hangi melek o vanillia mı. araada ziyarete geliyo sağolsun tapusu sende kalsın i

tapusu kocasında telif hakları bende annem vermem meleemi kimselere

yaw bunlar askerlik yapmış bi de hee

evet çok basit canım umarım seversin tek başına yiyeceksen çeyrek karnıbahardan yap

bu benim verdiğim ölçüler minik bir karnıbahar ölçüleri için

aaskerliğinii bilmiyorum ama üniversitedeyken okulu bırakıp gelmeye kalkmışş o kadar pürüzz

çok özledim annem geldim ama gene yoktun herzamanki gibi kaçak gelin

meleğim benimdir benim kalacak

neşem topiklerii çok eğlencelii yahuu muhabbetlerinii seviyorumm hele o ilk sayfada hatunları tanıtırken bi ifadeler kullanmışş alem ya

ahhh annem akşamları giremiyorum keşke girebilsem hiç kaçırmam ben 1 senedirr önümüzdekii maçlara asılıyorumm gelecekk başağımm ya sabırrrrrr

hiç kullunmamıştım krema... başka nelere katılıyo mesela ?

canım çorbalara kıvam vermek için kullanıyorum ben mesela tavuk çorbasınada güzel oluyor süt ve 1 2 kaşık krema domates çorbasınada kullabilirsin sana kalmışş

hangi melek o vanillia mı. araada ziyarete geliyo sağolsun tapusu sende kalsın i

ivittt o melekkk benim vanilyalı melek gibi bişey olmuşum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…