milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

neşem topiklerii çok eğlencelii yahuu muhabbetlerinii seviyorumm hele o ilk sayfada hatunları tanıtırken bi ifadeler kullanmışş alem ya

bende seviyorum meleğim bi ara burası baya durağanlaşmıştı çok takılıyodum orda çok tatlıdır başak gacısı severim kendülerini bir kaşık suda boğacak kadar gel kız başak bi öpem seni bizim havi gibi bi sağ nanaktan bi sol nanaktan

ağzını yidiiiiiiiiiiiim

çorbalarda kullanılır bazı yemeklerde kullanılır

mesela fırında patates yapacağım zaman mutlaka kullanırım lezzet katar nilüş

sen beni bugün bitirdinn yaaaaaa erkenden acıktım sayendee

iimiş bu krema ya ben bi bakam yemek sitelerine

bak bak nülüşüm yeni şeylerler denemek güzel erkeğin kalbine giden yoll midesinden????!!!! geçermiş ya

ağzını yidiiiiiiiiiiiim

sen beni bugün bitirdinn yaaaaaa erkenden acıktım sayendee

biz gene hamileleri unutaraktan yemek muhabbetine daldık bende acıktım midem gurulduyo

bak bak nülüşüm yeni şeylerler denemek güzel erkeğin kalbine giden yoll midesinden????!!!! geçermiş ya

biz gene hamileleri unutaraktan yemek muhabbetine daldık bende acıktım midem gurulduyo

sizden öğreneyim ben bu yolları
sen iyi biliyosun

iimiş bu krema ya ben bi bakam yemek sitelerine

bakk canımm bak o sitelerde olmasa ben napardım bilmem portakal ağacı diye bi site var bi ara acayip sarmıştıı bi çok yemeğini denemişimdirr

bak bak nülüşüm yeni şeylerler denemek güzel erkeğin kalbine giden yoll midesinden????!!!! geçermiş ya:

ben hep pratikk şeyler yapıyorum neşem uzun sürmeyecekk şeylerr

Son düzenleme:
kızlar napıyonuz topik şenlenmiş yine ymek tarifi falan neşem ellerine sağlık sende ne cevherler varmış kızçem helal sana

ben hep pratikk şeyler yapıyorum neşem uzun sürmeyecekk şeylerr

hafta içi zati uzun uzadıya yemek faslı olamıyo tatlım yaa ama haftasınu döktürürüm mantı bile açarım ayol gelin sizle bi kadınlar matinesi yapalım

kızlar napıyonuz topik şenlenmiş yine ymek tarifi falan neşem ellerine sağlık sende ne cevherler varmış kızçem helal sana

yok kıs ne cevheri öyle kayda değer şeyler değiş basit şeyler işte küçüklüğümden beri yaparım yemek çalışan anne çocuğuyum ben

ama bebişim olursa bir süre çalışmıycam buna kanaat getirdim bi yanım eksik kaldı hep

Son düzenleme:

ahh yawwwyuuum kıyamam ben sana

evett bebemm sende katıl bakiyim sende ne tarifler varr

nee mantımıı 2 sene oldu evlendiğim daha elimi hiç hamuru sürmedim desem yeridirr misafirlerim geleceği zamanda o işi ya annem yapar yada kayınvalidem saolsunlar hiç bana bırakmadılar ama bende böyle tembelliğe çok alıştımm

ayy kıyamam kuzum sen evde yapamazsın alışmışsın çalışmaya zorrr

he ya manttııı şölee hani içine kıyma konulanında üzerine de yoğurt döküleninden sonra şapur şupur yeneninden

valla bana da evde yapamazmışım gibi geliyo canım ama hiç bilmiyorum 6 senedir çalışıyorum yıllık izinler haricinde hiç boşluğum olmadı

ama bebeiş gelirse onla oyalanırım gibi geliyo

bu arada benim ovulasyon testi hala gelmedi yaa kargo şubesine gelmiş de elime ulaşamadı hala

yaa karnıma bişiler batıyo yaa ağrı gibi sancı gibi batıyo gibi ne bu yaa

bu kargo şubelerine sinir oluyorum geçen aynı şekilde benim paketim bulunduğum yerdeki şubeye ulaşıyo ama benim elime 1 gün sonra geliyor varmı böyle bişey ya bu arada bende sipariş versem iyi olucak çünkü ancak ulaşır elime :26:

üşüttünmü acaba adetine daha çok var ama ne ağrısı olabilir yumurtlama dönemindi dimi yumurtaların çatlıyo olabilirmi :26:

Merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım? Keyifler yerindemi?

bizz iyiyiizz canaım sen nasılsın bu arada bebeğinin iyi olmasına çok sevindimmmm

dinleme kendini kuzum boşver oo bana neler battı geçen ay sonu hisran oldu azcık daha bekle de zati kaç gün kalmış inşallah güzel sonuç alırız

Merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım? Keyifler yerindemi?

merhaba canım nereleredesin sen ya yatmaya gittin gidiş o gidiş

Ohhhh mantılar çorbalar süpersiniz valla , banada komşularım bakıyo kızlar :):) sabahta yürüyüşe gittim onlarla ama hoca vardı bi tane sen gelme dedi
4 ayı doldurmadan kıpırdama bile dedi , maydonoz nane ve bitki çayları yok dedi , yani yürüyüş maceram 1 gün sürdü :/ bende pazara gittim , bide ne göriyim çağla çıkmışşşş, çocuk gibi sevindim tabii fiyatını duyunca sevincim yarım kaldı ama aldım tabii kaçarmı? Geliyo erikler kirazlar şanslıyız kızlar iyi zamanlama yapmışız

Evet canım yaa akşam zaten sizde olmuyorsunuz die girmiyorum , sabahta yürüyüşe gitmiştim işte fırsat olmadı , pc başındada çok oturmak istemiyorum açıkçası mümkün olduğu kadar az girmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…