neşem topiklerii çok eğlencelii yahuu muhabbetlerinii seviyorumm hele o ilk sayfada hatunları tanıtırken bi ifadeler kullanmışş alem ya
kız sen vardiya değştikçe senin topikte vardiya değişiyo eskiden gündüzleri pazar yeri gibiydi şimdi de geceleri pazar yerii napıyon sen bu hatunlara büyülüyon mu nediyon
tapusu kocasında telif hakları bende annem vermem meleemi kimselere
çorbalarda kullanılır bazı yemeklerde kullanılır
mesela fırında patates yapacağım zaman mutlaka kullanırım lezzet katar nilüş
iimiş bu krema ya ben bi bakam yemek sitelerine
ağzını yidiiiiiiiiiiiim
sen beni bugün bitirdinn yaaaaaa erkenden acıktım sayendee
bak bak nülüşüm yeni şeylerler denemek güzel erkeğin kalbine giden yoll midesinden????!!!! geçermiş ya
biz gene hamileleri unutaraktan yemek muhabbetine daldık bende acıktım midem gurulduyo
bende seviyorum meleğim bi ara burası baya durağanlaşmıştı çok takılıyodum orda çok tatlıdır başak gacısı severim kendülerini bir kaşık suda boğacak kadar gel kız başak bi öpem seni bizim havi gibi bi sağ nanaktan bi sol nanaktan
iimiş bu krema ya ben bi bakam yemek sitelerine
bak bak nülüşüm yeni şeylerler denemek güzel erkeğin kalbine giden yoll midesinden????!!!! geçermiş ya:
ben hep pratikk şeyler yapıyorum neşem uzun sürmeyecekk şeylerr
kızlar napıyonuz topik şenlenmiş yine ymek tarifi falan neşem ellerine sağlık sende ne cevherler varmış kızçem helal sana
hafta içi zati uzun uzadıya yemek faslı olamıyo tatlım yaa ama haftasınu döktürürüm mantı bile açarım ayol gelin sizle bi kadınlar matinesi yapalım
yok kıs ne cevheri öyle kayda değer şeyler değiş basit şeyler işteküçüklüğümden beri yaparım yemek çalışan anne çocuğuyum ben
ama bebişim olursa bir süre çalışmıycam buna kanaat getirdim bi yanım eksik kaldı hep
kızlar napıyonuz topik şenlenmiş yine ymek tarifi falan neşem ellerine sağlık sende ne cevherler varmış kızçem helal sana
hafta içi zati uzun uzadıya yemek faslı olamıyo tatlım yaa ama haftasınu döktürürüm mantı bile açarım ayol gelin sizle bi kadınlar matinesi yapalım
yok kıs ne cevheri öyle kayda değer şeyler değiş basit şeyler işteküçüklüğümden beri yaparım yemek çalışan anne çocuğuyum ben
ama bebişim olursa bir süre çalışmıycam buna kanaat getirdim bi yanım eksik kaldı hep
nee mantımıı 2 sene oldu evlendiğim daha elimi hiç hamuru sürmedim desem yeridirrmisafirlerim geleceği zamanda o işi ya annem yapar yada kayınvalidem saolsunlar hiç bana bırakmadılar ama bende böyle tembelliğe çok alıştımm
ayy kıyamam kuzum sen evde yapamazsın alışmışsın çalışmaya zorrr
he ya manttııı şölee hani içine kıyma konulanında üzerine de yoğurt döküleninden sonra şapur şupur yeneninden
valla bana da evde yapamazmışım gibi geliyo canım ama hiç bilmiyorum 6 senedir çalışıyorum yıllık izinler haricinde hiç boşluğum olmadı
ama bebeiş gelirse onla oyalanırım gibi geliyo
bu arada benim ovulasyon testi hala gelmedi yaa kargo şubesine gelmiş de elime ulaşamadı hala
yaa karnıma bişiler batıyo yaa ağrı gibi sancı gibi batıyo gibi ne bu yaa
Merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım? Keyifler yerindemi?
yaa karnıma bişiler batıyo yaa ağrı gibi sancı gibi batıyo gibi ne bu yaa
Merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım? Keyifler yerindemi?
dinleme kendini kuzum boşver oo bana neler battı geçen ay sonu hisran oldu azcık daha bekle de zati kaç gün kalmış inşallah güzel sonuç alırız
merhaba canım nereleredesin sen ya yatmaya gittin gidiş o gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?