bilmiyorum ama bu bekleme işi zormuş baya :18::18:
Ohhhh mantılar çorbalar süpersiniz valla , banada komşularım bakıyo kızlar :):) sabahta yürüyüşe gittim onlarla ama hoca vardı bi tane sen gelme dedi
4 ayı doldurmadan kıpırdama bile dedi , maydonoz nane ve bitki çayları yok dedi , yani yürüyüş maceram 1 gün sürdü :/ bende pazara gittim , bide ne göriyim çağla çıkmışşşş, çocuk gibi sevindimtabii fiyatını duyunca sevincim yarım kaldı ama aldım tabii kaçarmı? Geliyo erikler kirazlar şanslıyız kızlar iyi zamanlama yapmışız
ayyyy çağla mı.. bayılırım yaaa... ayrıca yeşil eriği de iple çekiyorum ne olur çıksın artıkkk :):):)
Çıkmış tatlım ama 350 tl erik :)) hiç insaf kalmamış bu satıcılardaçağla 20 tl ama eriğe göre yine iyi , hatta sen bugün hemen aldır , bende aklına düşürdüm demi afedersin canım yaaa
Ohhhh mantılar çorbalar süpersiniz valla , banada komşularım bakıyo kızlar :):) sabahta yürüyüşe gittim onlarla ama hoca vardı bi tane sen gelme dedi
4 ayı doldurmadan kıpırdama bile dedi , maydonoz nane ve bitki çayları yok dedi , yani yürüyüş maceram 1 gün sürdü :/ bende pazara gittim , bide ne göriyim çağla çıkmışşşş, çocuk gibi sevindimtabii fiyatını duyunca sevincim yarım kaldı ama aldım tabii kaçarmı? Geliyo erikler kirazlar şanslıyız kızlar iyi zamanlama yapmışız
bu kargo şubelerine sinir oluyorum geçen aynı şekilde benim paketim bulunduğum yerdeki şubeye ulaşıyo ama benim elime 1 gün sonra geliyor varmı böyle bişey yabu arada bende sipariş versem iyi olucak çünkü ancak ulaşır elime :26:
Evet canım yaa akşam zaten sizde olmuyorsunuz die girmiyorum , sabahta yürüyüşe gitmiştim işte fırsat olmadı , pc başındada çok oturmak istemiyorum açıkçası mümkün olduğu kadar az girmeye çalışıyorum
Çıkmış tatlım ama 350 tl erik :)) hiç insaf kalmamış bu satıcılardaçağla 20 tl ama eriğe göre yine iyi , hatta sen bugün hemen aldır , bende aklına düşürdüm demi afedersin canım yaaa
evet aklıma düşürdün şekerim :):) ayyy canım nasıl tuzlu tuzlu erik ve çağla çekti yaaa :):)
ayy ben her konuda çok sabırsızımdır yaa hiç bekleyemem zaten 7 aylım doğmuşum
erik benmde ağzımı sulandırdı yaa
Anneme söylemedim daha yaa çok üstüme düşcek , rahat bırakmicak biliyom ama pazar günü kahvaltıya gidicez o zaman söyleyelim dio kocişim , telefonda olmaz dio
Ben kaçiyim fıstıklar , size kolay gelsinakşam orçünnnn var gülelim bol bol
ayyy canım çok tatlısın ama sen yaaaa
tam düşündüğüm gibiymişsin hatta bi arkadaşımada benzettim seni
şeker kız candyyy :):):)
beeeeeeeeeeennnnnnnnnn
Teşekkür ederim melekcim, darısı başına canım
ilk 3-4 ay sporu pek önermiyolar canımcım doğru düşük riski olabilir diye
boşver şimdilik dinlen bikaç ay sonra havalar da güzelleşecek ozaman yaparsın yürüyüşünü
çağla deme çağla deme bayılırımmmm
daha dur daha dur daha dur daha dur hak yazarsa olur diye bülent ersoya bağlıycam şimdi sabır kız sabır tam 43 gün bekledim geçen ay
aynen ya şubede görünüyo uyuz oldum
ben deniycem bakalım bi elime ulaşsa onun içinde de topu topu 5 tanecik var hangi güne bölüştürsem acep diye düşünüyorum
Anneme söylemedim daha yaa çok üstüme düşcek , rahat bırakmicak biliyom ama pazar günü kahvaltıya gidicez o zaman söyleyelim dio kocişim , telefonda olmaz dio
Ben kaçiyim fıstıklar , size kolay gelsinakşam orçünnnn var gülelim bol bol
bebeme 41 kere maşallah nazarr deymesinn neşe yolu açtıı diğer güzellerde arkadan gelirr heraldee
testim geldi yupiiianam kutusu ne büyükmüş onun bi de minik çanta almıştım bu gün zor sığdırdım içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?