hadi hayırlı olsun şekerim :) başlasın denemeler... :)
saol ışılım çalışamalar başladı ama ovulasyon testine 10. ya da 12. gün filan başlarım içinde 5 adet var
döngüm 2 ay öncesine kadar 28 gündü de 2 aydır sapıttı şimdi neye göre hesaplıycamı da bilmiyorum açıkçası
neyse akıntıya göre başlarım testlere de artık sabahlar olmasın
ekşınnnnnnnn
sanırım ona regliniz bitince başlamak daha iyi sonuç veriyordu... içinde kaç tane var ki....
bak bak gene kaçıyoo
Kaçtımda geldim geri , yapıcak bişey yok :/ keşke çalışıyo olsaydım bende
evde oturmak da bi yere kadar dimi canım insan hergün yapıcak oyalanacak ne bulabilir ki
eğerki hamile kalırsam sağlık durumum da elverirse hamileliğimin son zamanına kadar çalışmayı düşünüyorum
zaman böyle daha çabuk geçiyo evde olursam kurarım da kurarım ben kıpırdadımı kıpırdamadımı sürekli dinlerim kendimi:44::44::44:
kız sen vardiya değştikçe senin topikte vardiya değişiyo eskiden gündüzleri pazar yeri gibiydi şimdi de geceleri pazar yerii napıyon sen bu hatunlara büyülüyon mu nediyon
tapusu kocasında telif hakları bende annem vermem meleemi kimselere
neşem topiklerii çok eğlencelii yahuu muhabbetlerinii seviyorumm hele o ilk sayfada hatunları tanıtırken bi ifadeler kullanmışş alem ya
ahhh annem akşamları giremiyorum keşke girebilsem hiç kaçırmam ben 1 senedirr önümüzdekii maçlara asılıyorummgelecekk başağımm ya sabırrrrrr
bende seviyorum meleğim bi ara burası baya durağanlaşmıştı çok takılıyodum orda çok tatlıdır başak gacısı severim kendülerini bir kaşık suda boğacak kadar gel kız başak bi öpem seni bizim havi gibi bi sağ nanaktan bi sol nanaktan
geçen ay görmemiştin herhalde demi ?
iş yerinde birilerine kızmayan mı var yaaa insanlarla uğraşmak zor
onu düşündüm canım benim amma velakinnn babamız istemedi :)))
ya eşlerinize nasıl yediriyorsunuz bu karnıbahar brokoli türü şeyleri... benim ki hayatta ağzına sürmüyor ya aksine bende çok seviyorum :):)
mercimekimize daha küçüklükten alıştır canım nasıl alışırsa öyle gider hiç merak etme ufak ufak yedir herşeyden
çok sevdiğim bi arakdaşımın oğlu var 4 yaşında yemek yerken yemeğin yanına soğan sarımsak pırasa kestiriyo minik minik nasıl yiyio görsen çiğ pırasasız yemek yemiyo haspa
kaç yaşındasın elifçim bende 2-3 yılı doldurmadan bebek yapmam diyodum ama bir yılı geçince istemeye başladım
Çok şekersin çıtı pıtı maşallah , hamişlikte yakışır sana neşecim
Öfff hiç sorma bazen patlicak gibi oluyorum , en güzelini yaparsın çalışabildiğin kadar çalış , hemen doğurmak istiyom bengelsinde bebişle vakit geçiriyim bari
hah hah haaaaaaaa
akşam sabah farketmiyor ben topike girince bi elektürük yolluyorum karılarıma
anında hepsi doluşuyorbende bi çekicilik var myhoşum ne yapıcam bilmiyorum.
topike bi geliyorum kimse yok, in ve cin toplaşmış maç yapıyo
benim geldiğimi hisseden hatunlar iki dakka içinde Allahhhhhhhhhhhhhh birden dolduruyor topiki pazar yerinde dönüyor .
bizim burda en kalabalık pazar çarşamba pazarı o yüzden çarşamba pazarına dönüyor diyorum
ahh annemmm ben topikimde neşeyle yumurtlatıyom hatunları
sonra zevkle de doğuruyolar.
amacmız o zati stres atmaya çalışıyoruz. Allah'ım çok şükür hepte nadide seçilmiş insanlar geliyor sohbetimize.
işte bi myhos var delüü
bi tanem kimisi 15 sene bekliyor sabırla Allah'ım daha fazla bekletmesin inşallahhhhhhhh
bu arada listemizi beğendiğin için sağol annem. deli myhosda var listede gördün mü
annem kuzum senim senin koca totona kurban bende seni seviyorum. ben biras çatlak karı seviyorumesprileri kaldırabilen deli karııı
al sanada dudaktan
myhosun muuuuu
bu arda iş yerine yeni elemanlar geldi zaten pek giriş yapamıyodum iyce moralim bozuldu ama unutmayın sizi çokkkk seviyorummmmm
27 yaşındayım, ne biliim ya az daha gezelim diyoruz bide borçlar malum.. aslında bende çalışıorum ama ailelerden destek olmayıca borcumuz da var, bebek güzel bişi tabi ama hazır olmak gerek ya ne biliim manevi olarakda hazırlayamadım daha kendimi, siz çalışmalra başladınız o zaman ?ha detyincede olmuyomuş deneyenler zor diyo günü saati tutacakda.. aslında en iisi korunmamamk belki geç olcak belli mi olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?