milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hadi hayırlı olsun şekerim :) başlasın denemeler... :)

saol ışılım çalışamalar başladı ama ovulasyon testine 10. ya da 12. gün filan başlarım içinde 5 adet var

döngüm 2 ay öncesine kadar 28 gündü de 2 aydır sapıttı şimdi neye göre hesaplıycamı da bilmiyorum açıkçası

neyse akıntıya göre başlarım testlere de artık sabahlar olmasın

sanırım ona regliniz bitince başlamak daha iyi sonuç veriyordu... içinde kaç tane var ki....

sanırım ona regliniz bitince başlamak daha iyi sonuç veriyordu... içinde kaç tane var ki....

içinde 5 tane var canım bir de teste başlamamız gereken tarihi gösteren bi tablo var

döngünün uzunluğuna göre;

döngü 21 gün ise 5 .gün teste başlanır
döngü 22 gün ise 6. gün teste başlanır.....diye devam ediyo

döngü 28 gün ise de 12.gün teste başlanır diyo ondan bilemedim şimdi

ben bu akşamdan teste başlasam ve bi tane daha mı sipariş etsem napsam
:26:

Kaçtımda geldim geri , yapıcak bişey yok :/ keşke çalışıyo olsaydım bende

evde oturmak da bi yere kadar dimi canım insan hergün yapıcak oyalanacak ne bulabilir ki

eğerki hamile kalırsam sağlık durumum da elverirse hamileliğimin son zamanına kadar çalışmayı düşünüyorum

zaman böyle daha çabuk geçiyo evde olursam kurarım da kurarım ben kıpırdadımı kıpırdamadımı sürekli dinlerim kendimi
:44::44::44:

Öfff hiç sorma bazen patlicak gibi oluyorum , en güzelini yaparsın çalışabildiğin kadar çalış , hemen doğurmak istiyom ben gelsinde bebişle vakit geçiriyim bari

hah hah haaaaaaaa

akşam sabah farketmiyor ben topike girince bi elektürük yolluyorum karılarıma

anında hepsi doluşuyor bende bi çekicilik var myhoşum ne yapıcam bilmiyorum.

topike bi geliyorum kimse yok, in ve cin toplaşmış maç yapıyo

benim geldiğimi hisseden hatunlar iki dakka içinde Allahhhhhhhhhhhhhh birden dolduruyor topiki pazar yerinde dönüyor .

bizim burda en kalabalık pazar çarşamba pazarı o yüzden çarşamba pazarına dönüyor diyorum

Son düzenleme:

ahh annemmm ben topikimde neşeyle yumurtlatıyom hatunları

sonra zevkle de doğuruyolar.

amacmız o zati stres atmaya çalışıyoruz. Allah'ım çok şükür hepte nadide seçilmiş insanlar geliyor sohbetimize.

işte bi myhos var delüü

bi tanem kimisi 15 sene bekliyor sabırla Allah'ım daha fazla bekletmesin inşallahhhhhhhh

bu arada listemizi beğendiğin için sağol annem. deli myhosda var listede gördün mü

annem kuzum senim senin koca totona kurban bende seni seviyorum. ben biras çatlak karı seviyorum esprileri kaldırabilen deli karııı

al sanada dudaktan

geçen ay görmemiştin herhalde demi ?
iş yerinde birilerine kızmayan mı var yaaa insanlarla uğraşmak zor

evet canım geçen ay negatifti hep ben biraz hızlıyım hem sogan kürü yaptım hemde çörekotu bal tarçın karışımını uyguladım kasıklarım 2 gündür agrıyo yumurtalarım alarma geçti bu arada bi şefim var çok seviyorum kendisini fakat bazen tutarsız davranışları var ya ben arkadan konuşmayı sevmem insanların yüzüne söylerim dün biraz atıştık şimdi düzeldi biraz aramız amannn salla dertleriiiiiii amannnnn unut herşeyiiiiiii

ya eşlerinize nasıl yediriyorsunuz bu karnıbahar brokoli türü şeyleri... benim ki hayatta ağzına sürmüyor ya aksine bende çok seviyorum :):)

canım benim eşim hepsini severek yer ben karnıbahardan köfte yapıyorum karnıbaharı haşlıyorum iyce eziyorum kırmızıbiber tuz atıyorum yumurta kırıyorum un koyuyorum tavada az bi yagla kızartıyorum bazende bu karışıma un yerine evde bayatlamış ekmekten koyuyorum birazda pirinç haşlayıp onu katıyorum maydonoz felan ekliyorum limon sıkınca nefisss bişi oluyo dene bence umarım sever brokoliyide hafif haşlıyorum daha sonra tavada şöyle bi çeviriyorum sarımsaklı yogur ilave ediyorum ve servis yapıyorum

bu arda iş yerine yeni elemanlar geldi zaten pek giriş yapamıyodum iyce moralim bozuldu ama unutmayın sizi çokkkk seviyorummmmm

27 yaşındayım, ne biliim ya az daha gezelim diyoruz bide borçlar malum.. aslında bende çalışıorum ama ailelerden destek olmayıca borcumuz da var, bebek güzel bişi tabi ama hazır olmak gerek ya ne biliim manevi olarakda hazırlayamadım daha kendimi, siz çalışmalra başladınız o zaman ? ha detyincede olmuyomuş deneyenler zor diyo günü saati tutacakda.. aslında en iisi korunmamamk belki geç olcak belli mi olur demi

herkese günaydın kıssslar öpüyorum hepinizi en sevdiğim güne geldikk ohh yarın tatil
bu beğen butonu yeni mi çıkmış yaa :26:

Çok şekersin çıtı pıtı maşallah , hamişlikte yakışır sana neşecim

Öfff hiç sorma bazen patlicak gibi oluyorum , en güzelini yaparsın çalışabildiğin kadar çalış , hemen doğurmak istiyom ben gelsinde bebişle vakit geçiriyim bari

az kaldı canım sayılı gün çabuk geçer sık biraz dişini bebiş gelsin bak boş vaktin kalıcakmı şimdi bol bol yat dinlen uyu özliyceksin

vahşi cazibeee insan acııkın mütevazi olur övmüş de övmüş kendini halbuki alan almış satan satmış

ben evleneli 17 ay oluyo 18. aya girdik hala 14 ay yazıyo bi de güncellesen o yazıları yaş da çıtırda kalmış 26 olduk artık

annem kuzum senim senin koca totona kurban bende seni seviyorum. ben biras çatlak karı seviyorum esprileri kaldırabilen deli karııı

al sanada dudaktan

dudaktan mııııııııııııı bi de meellleeen yazısına şok olmuşsun böğkk:120::120::120::120:

yukarı kendi yazdığına bak delüüü:130::130::130::130:

bu arda iş yerine yeni elemanlar geldi zaten pek giriş yapamıyodum iyce moralim bozuldu ama unutmayın sizi çokkkk seviyorummmmm

bizde seni seviyoruz havvam keşke imkanlar daha elverişli olsa da hep gelsen bozma moralini elbet birgün karşılaşırız bu böyle yarım kalmaz

borcu olmayan çok az insan var canım tabiki herkes ayağını yorganına göre uzatacak ama bebişin de ne zaman geleceği belli değil işte bilmiyorum bizimde 2 yıl daha ev kredi borcumuz var ama
bekleyemiycem artık hem fiziksel hem ruhsal anne olmaya hazır hissediyorum kendimi öenmli olan bu bence

Son düzenleme:
bu arada topikimizdeki bütün kanatsız meleklere kocaman bi güüüüü naaayyyyyyy dıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…