herkese günaydın kıssslar öpüyorum hepinizi en sevdiğim güne geldikk ohh yarın tatil
bu beğen butonu yeni mi çıkmış yaa :26:
günaydın nülüşüm yarın ben öğleye kadar çalışıyorum offf çok fena bi de göz doktoruna gidicem bütün günüm öldü bitti bi pazar kalıcak bana
beğen butonu 1 yıl kadar önce de vardı da kaldırdılar bi ara yoğunluktan dolayı şimdi yeniden koymuşlar iyi oldu ama
yoğsaaammm sen beniii beğenmiyomusunnn
ahh annemmm ben topikimde neşeyle yumurtlatıyom hatunları
sonra zevkle de doğuruyolar.
amacmız o zati stres atmaya çalışıyoruz. Allah'ım çok şükür hepte nadide seçilmiş insanlar geliyor sohbetimize.
işte bi myhos var delüü
bi tanem kimisi 15 sene bekliyor sabırla Allah'ım daha fazla bekletmesin inşallahhhhhhhh
bu arada listemizi beğendiğin için sağol annem. deli myhosda var listede gördün mü
myhosun muuuuu
evet canım geçen ay negatifti hep ben biraz hızlıyım hem sogan kürü yaptım hemde çörekotu bal tarçın karışımını uyguladım kasıklarım 2 gündür agrıyo yumurtalarım alarma geçti bu arada bi şefim var çok seviyorum kendisini fakat bazen tutarsız davranışları var ya ben arkadan konuşmayı sevmem insanların yüzüne söylerim dün biraz atıştık şimdi düzeldi biraz aramız amannn salla dertleriiiiiii amannnnn unut herşeyiiiiiii
bu arda iş yerine yeni elemanlar geldi zaten pek giriş yapamıyodum iyce moralim bozuldu ama unutmayın sizi çokkkk seviyorummmmm
27 yaşındayım, ne biliim ya az daha gezelim diyoruz bide borçlar malum.. aslında bende çalışıorum ama ailelerden destek olmayıca borcumuz da var, bebek güzel bişi tabi ama hazır olmak gerek ya ne biliim manevi olarakda hazırlayamadım daha kendimi, siz çalışmalra başladınız o zaman ?ha detyincede olmuyomuş deneyenler zor diyo günü saati tutacakda.. aslında en iisi korunmamamk belki geç olcak belli mi olur demi
herkese günaydın kıssslar öpüyorum hepinizi en sevdiğim güne geldikk ohh yarın tatil
bu beğen butonu yeni mi çıkmış yaa :26:
bu arada topikimizdeki bütün kanatsız meleklere kocaman bi güüüüü naaayyyyyyy dıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
tabi akşama kadap pc ye baka baka göz kalmıyo hayırdır gözlerinin nesi var ??
pazar dinlenirsin güzelce ohhhh
o zmnlar ben yoktum tabi burda bilmiyorum ama iyi bişi olmuş beğenilerimi daha iyi gösterebilirim
6 senedir pc başındayım canım uzağı görmüyorum 3 yıl önce 0,75 gözlük vermişti doktor şimdi daha da kötü 0,75 kesmiyo büyüdü sanırım göz numaram
hiçde sevmem gözlük kullanmayı sanırım onun da etkisi var kullanmadıkça büyüdü bi kontrole gidicem bakalım ne durumdayım uzak çok az var silüet gibi
bazen tanıdıkları bile görmüyorum bikaç kişiden uyarı aldım yanımdan geçtin görmedin filan gibi yüzü seçemiyorum ki göreyim
günaydınn neşemmm bu ovülasyon testinde 5 tane var demişsiniz o neye yetcek bacım yabenim en az 3 paket almam lazım
herkese günaydınn kızlarr cumanızz mübarekk olsunn
seninde cuman mubarek olsun meleğim
canım 5 adet var zaten gıcık da bi kullanımı var akan idrara tutun diyo ley klozetin içine nasıl sokucam okadar uzun çubuğu deli oldum ve daha uygulamadım
sanırım 2 paket daha sipariş vericem örneğin ben 14. gün kullanmaya başlasam 19. gün biticek paket ya ben 22. gün yumurtlarsam ne alaka yanii
ben sipariş ettikten sonra içinde 5 adet olduğunu gördüm canım dikkatli bakmamışım kii 27 tl indirimdeydi fortel normalde 40 küsür lira
başka dandik bişeymi sipariş etsem bilemedim onlara da pek güvenemedim ya bikaç marka için yorumları okudum yanlış sonuç verdiklerini filan görünce fortele karar vermiştim neyse
ben 2 kutu daha istiim off daha ortada bebek yok döktüğümüz paralara bak
ya kızlar dediğim gibi kullanın ovulasyon testini.. reglinizin bittiği gün kullanmaya başlayın taaki bir sonraki regliye kadar yumurtlama gününü böylelikle kaçırmazsınız.... :)
seninde cuman mubarek olsun meleğim
canım 5 adet var zaten gıcık da bi kullanımı var akan idrara tutun diyo ley klozetin içine nasıl sokucam okadar uzun çubuğu deli oldum ve daha uygulamadım
sanırım 2 paket daha sipariş vericem örneğin ben 14. gün kullanmaya başlasam 19. gün biticek paket ya ben 22. gün yumurtlarsam ne alaka yanii
ben sipariş ettikten sonra içinde 5 adet olduğunu gördüm canım dikkatli bakmamışım kii 27 tl indirimdeydi fortel normalde 40 küsür lira
başka dandik bişeymi sipariş etsem bilemedim onlara da pek güvenemedim ya bikaç marka için yorumları okudum yanlış sonuç verdiklerini filan görünce fortele karar vermiştim neyse
ben 2 kutu daha istiim off daha ortada bebek yok döktüğümüz paralara bak
ayy gelecek ay bende mi alsam napsam ya
:26::26:
marka konusunda bende kararsızım neşem herkes bişeyler sölüyor ama sibel uygun almıştı diye hatırlıyorum off ne bilim kafam karıştı bide 5 tane yeterli gelmez adetten sonra 10. gün başla sen bi sonraki adete kadar kullanalım bence:18:
günaydın kızlar.. herkese hayırlı cumalar.. Allahım dualarımızı kabul etsin...
telaşlı taze seni :):):)
anaaa baya ilerlemiş o zmn senin
sen ihmal etme hiç değilse pc başındayken kullanmaya çalış
yazık güzel gözlerine yaa
ya kızlar dediğim gibi kullanın ovulasyon testini.. reglinizin bittiği gün kullanmaya başlayın taaki bir sonraki regliye kadar yumurtlama gününü böylelikle kaçırmazsınız.... :)
ayy gelecek ay bende mi alsam napsam ya
:26::26:
marka konusunda bende kararsızım neşem herkes bişeyler sölüyor ama sibel uygun almıştı diye hatırlıyorum off ne bilim kafam karıştı bide 5 tane yeterli gelmez adetten sonra 10. gün başla sen bi sonraki adete kadar kullanalım bence:18:
telaşlı taze seni :):):)
tek bi günü mü gösteriyo bu test yaa yoksa bi kaç gün çift çizgi mi oluyo
ayy valla ya zaten ben acayip sabırsızım olsun hemen diyorum
sabırsızlanıyorum senn ğibi çizelge koycam sendeki gibi gün gün ne olduğunu gösteren çizelgederde koycam
ayy ayy ayyyy
benim yarın 10. gün başlıycam kullanmaya çalışmalar devam ediyo ışılım gün aşırı kaçmaz heralde kerata
dur kız daha bu ayın belli olmadı bikaç ay normal yollu dene strese sokma kendini sonra alırsın
2 kutu daha sipariş ediyorummm
hahahhahahahahaha
her bünyeye göre değişir sanıyorum bunu bende bilmiyorum ama fertility friendde ovulasyon testi ile hamile kalanlarda genellikte 2 ya da 3 gün pozitif olarak görünüyo o şekilde işaretlemişler eski tablolara baktım da
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
aaalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh psikopata bağladı bizimki bi de geçen aylarda bize sabırlı olun derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?