iyi bakalım sen bi dene bende bi kaç ay deniiim sonra aliiim
sen ama hakkaten al yani bi iki kutu daha
hıı dün senn çalışma günündü bugün dinlenmme biliyoz artık senn ekşın günlerini
ayy nülüş hiç güleceğim yoktuuuuuuuu
afferin kıs sıkı takipçimsin bu gün dinlenme yarın ekşınnn
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bende senin gibi çok sabırsızım hemen olsun istiyorum. bu neşe var ya bizi heveslendiryor allah sonumuzu hayır eylesin benimde yarın kırmızılar gidiyor 10 martta oldum 19 marta çalışmaya başlıyım neşecim öle mi oluyorevt durduramıyorum kendimi biri bana engel olsunnnn
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bende senin gibi çok sabırsızım hemen olsun istiyorum. Bu neşe var ya bizi heveslendiryor allah sonumuzu hayır eylesin benimde yarın kırmızılar gidiyor 10 martta oldum 19 marta çalışmaya başlıyım neşecim öle mi oluyor
evt durduramıyorum kendimi biri bana engel olsunnnn
eee herhalde yani topikimizin sahibesinin günlerini bilcezzz :111:
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bende senin gibi çok sabırsızım hemen olsun istiyorum. bu neşe var ya bizi heveslendiryor allah sonumuzu hayır eylesin benimde yarın kırmızılar gidiyor 10 martta oldum 19 marta çalışmaya başlıyım neşecim öle mi oluyor
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bende senin gibi çok sabırsızım hemen olsun istiyorum. bu neşe var ya bizi heveslendiryor allah sonumuzu hayır eylesin benimde yarın kırmızılar gidiyor 10 martta oldum 19 marta çalışmaya başlıyım neşecim öle mi oluyor
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiii
burda hepimiz topik sahibesiyiz annem öle yok senin topik benim topik herkes eşit
reglin biter bitmez başla canım ta ki diğer regline kadar ama mutlaka gün aşırı ilşiki olacak doktor gece de olsa gündüz de olsa mutlaka gün aşırı ilişkiniz olacak bunu ödeviniz gibi bilin yorgunum uykum var misafir geldi bunlar mazeret dedi ha bu şekilde yaptın illaki çocuk tutturacaksın anlamına gelmez ama yüzde şansınızı arttırırsınız dedi rahmi hiç boş bırakmamak sürekli içinde sağlıklı sperm bulundurmak gerekiyormuş asker dolanacak yani kolaçan edecek yımırtayııııı
günaydınn canımcımm diğer topikte yazmıştım sana ama ne durumdasın merak ettim:26:
bir gün dinlen bir gün çalış şekerim :):):)
tek bi günü mü gösteriyo bu test yaa yoksa bi kaç gün çift çizgi mi oluyo
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
kırmızıları sormuşsun geldide gitti canım artık önümüzeki maçlara bakıyoruz
evt ya neşe heveslendiriyo bizi
bende gelecek ay günaşırı yapcam ovulasyon tetide yapcam çzelgede yapcam yapcam yapcam hepsini bende yapcam
kırmızıları sormuşsun geldide gitti canım artık önümüzeki maçlara bakıyoruz
neeşecim verdiğinbilgiler için sağol tatlım ışılcımve senin taktikğinize uyaraktan pazar itibariyle ekşınnn diyorum.
kız nülüş sen heveslenmeye heveslisin şekerim
:130:ahanda örneği:130:
hayırlısı canımcım bizde maçlara başladık gol şut yuvarlan tekerlen gidiyoruz işte
bişey değil bebiş doktor amcanın dediklerini ilettim bu ay onun taktiğini uygulıycaz bakalım netice verecekmi doğum günü süprizim gelsin inşallllaaaaaaaaaahhhhh
600. sayfamız hayırlı uğurlu olsuuuunnnn
marka konusunda bende kararsızım neşem herkes bişeyler sölüyor ama sibel uygun almıştı diye hatırlıyorum off ne bilim kafam karıştı bide 5 tane yeterli gelmez adetten sonra 10. gün başla sen bi sonraki adete kadar kullanalım bence:18:
evet canım ben uyguna almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testi 18 tl ye araştırın bence hem fortelın güvenli olduğununun kanıtı varmı elimizde 5 tane 27 lira vermiş neşe ben hayatta vermem tamam sosyete falanım ama vermem hem benımkınde bardağa idrarı boşaltıyon çubuğuda ona batırıyon yanı çubuğa işemiyon
canım tamamda sende markasını bulamadın ki ben mersk ettim senin kullandığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?