milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

iyi bakalım sen bi dene bende bi kaç ay deniiim sonra aliiim
sen ama hakkaten al yani bi iki kutu daha
hıı dün senn çalışma günündü bugün dinlenmme biliyoz artık senn ekşın günlerini

ayy nülüş hiç güleceğim yoktuuuuuuuu

afferin kıs sıkı takipçimsin bu gün dinlenme yarın ekşınnn

evt durduramıyorum kendimi biri bana engel olsunnnn
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bende senin gibi çok sabırsızım hemen olsun istiyorum. bu neşe var ya bizi heveslendiryor allah sonumuzu hayır eylesin benimde yarın kırmızılar gidiyor 10 martta oldum 19 marta çalışmaya başlıyım neşecim öle mi oluyor

bir gün dinlen bir gün çalış şekerim :):):)

evt durduramıyorum kendimi biri bana engel olsunnnn

yettim gariiiiiiiiiiiiiiiii

eee herhalde yani topikimizin sahibesinin günlerini bilcezzz :111:

burda hepimiz topik sahibesiyiz annem öle yok senin topik benim topik herkes eşit

reglin biter bitmez başla canım ta ki diğer regline kadar ama mutlaka gün aşırı ilşiki olacak doktor gece de olsa gündüz de olsa mutlaka gün aşırı ilişkiniz olacak bunu ödeviniz gibi bilin yorgunum uykum var misafir geldi bunlar mazeret dedi ha bu şekilde yaptın illaki çocuk tutturacaksın anlamına gelmez ama yüzde şansınızı arttırırsınız dedi rahmi hiç boş bırakmamak sürekli içinde sağlıklı sperm bulundurmak gerekiyormuş asker dolanacak yani kolaçan edecek yımırtayııııı

evt ya neşe heveslendiriyo bizi

bende gelecek ay günaşırı yapcam ovulasyon tetide yapcam çzelgede yapcam yapcam yapcam hepsini bende yapcam

tek bi günü mü gösteriyo bu test yaa yoksa bi kaç gün çift çizgi mi oluyo

canımcım bir pakette 5 adet oluyor sen yumurtlama günlerinde kullanıyorsun işte çift çizgiyi gördüğün gün ilişkiye griyorsun 24-36 saat sonra yumurtan çatlıyor ama bir paket yeterli değil tabiki garantiye almak için en az 3 paket almak lazım biten adetle bi sonraki adet arasını takip etmek için sen all burda öğreniriz beraber bende hiç kullanmadım ilk denicemm

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

günaydınn canım sadana hayırlı cumaalar nasılsın ?

günaydın canım hayırlı cumalarr diğer adete kadar bi gün ekşın bigün yatışşşşşş

kırmızıları sormuşsun geldide gitti canım artık önümüzeki maçlara bakıyoruz

hayırlısıı olsun bebem bende önümüzdeki maçı bekliyorum

neeşecim verdiğinbilgiler için sağol tatlım ışılcımve senin taktikğinize uyaraktan pazar itibariyle ekşınnn diyorum.

evt ya neşe heveslendiriyo bizi

kız nülüş sen heveslenmeye heveslisin şekerim

bende gelecek ay günaşırı yapcam ovulasyon tetide yapcam çzelgede yapcam yapcam yapcam hepsini bende yapcam

:130:ahanda örneği:130:

kırmızıları sormuşsun geldide gitti canım artık önümüzeki maçlara bakıyoruz

hayırlısı canımcım bizde maçlara başladık gol şut yuvarlan tekerlen gidiyoruz işte

neeşecim verdiğinbilgiler için sağol tatlım ışılcımve senin taktikğinize uyaraktan pazar itibariyle ekşınnn diyorum.

bişey değil bebiş doktor amcanın dediklerini ilettim bu ay onun taktiğini uygulıycaz bakalım netice verecekmi doğum günü süprizim gelsin inşallllaaaaaaaaaahhhhh

özlemcim sana da bitane avatar bulalım şekerim böle boş boş olmuyo annem ni dersin

evet canım ben uyguna almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testi 18 tl ye araştırın bence hem fortelın güvenli olduğununun kanıtı varmı elimizde 5 tane 27 lira vermiş neşe ben hayatta vermem tamam sosyete falanım ama vermem hem benımkınde bardağa idrarı boşaltıyon çubuğuda ona batırıyon yanı çubuğa işemiyon

neşecim avatar bulalım nasıl yapcaz peki ben bilmiyorum cahilliğime ver şeker

canım tamamda sende markasını bulamadın ki ben mersk ettim senin kullandığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…