biz bu gün dr a gidiyoruz teyzeleri saat 13,30 da inşallah haberleri paylaşırım
bizede bildir haserleri tabiki
daha nice 600. sayfalara çoğalarakk girmemiz dileğiylee neşemmburada tekrarr karr başladıı
evet canım ben uyguna almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testi 18 tl ye araştırın bence hem fortelın güvenli olduğununun kanıtı varmı elimizde 5 tane 27 lira vermiş neşe ben hayatta vermem tamam sosyete falanım ama vermem hem benımkınde bardağa idrarı boşaltıyon çubuğuda ona batırıyon yanı çubuğa işemiyon
neşecim avatar bulalım nasıl yapcaz peki ben bilmiyorum cahilliğime ver şeker
Ha bide bu teste nie para veriyorsunuzki canım yaaa zaten 2 günde bir ilişki olunca kaçma ihtimali yokki , testte olsa yapıcak farklı bişey yok aynı şeyi yapıcaksınız yani3 gün kadar canlı kalıyomuş spermler o yüzden sağlam olsun die 2 gün diolar, yatıcan yarım saat kadar bacakları dikip , dahada yapıcak bişey yok zaten gerisi Allahtan canlarım
hyırlı cumalar sevgi pıtırcıkları
evet canım ben uyguna almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testi 18 tl ye araştırın bence hem fortelın güvenli olduğununun kanıtı varmı elimizde 5 tane 27 lira vermiş neşe ben hayatta vermem tamam sosyete falanım ama vermem hem benımkınde bardağa idrarı boşaltıyon çubuğuda ona batırıyon yanı çubuğa işemiyon
okudum geldim geçmişi , herkese merhaba dicem kimse kalmamış :44: mayıştım sabahtan eşimi gönderdim bi sağa devriliyom bi sola :):) arada uyuyorum uyanıyorum aaa uyuklayan yaşlılar gibi oldumKomşu ablalar geldide birer kahve içtik kendime geldim :)) siz kaynatıvermişsiniz gene , borç diyenler olmuş ahhh canım biz krediyle ev aldık asıl borç içinde biz yüzüyoruz ama borç var diede 40 ımda anne olmak istemiyorum yani
Ha bide bu teste nie para veriyorsunuzki canım yaaa zaten 2 günde bir ilişki olunca kaçma ihtimali yokki , testte olsa yapıcak farklı bişey yok aynı şeyi yapıcaksınız yani3 gün kadar canlı kalıyomuş spermler o yüzden sağlam olsun die 2 gün diolar, yatıcan yarım saat kadar bacakları dikip , dahada yapıcak bişey yok zaten gerisi Allahtan canlarım
hyırlı cumalar sevgi pıtırcıkları
ya kızlar eklediğimiz fotoları nasıl kaldırıyoruz tekrardan....
topiğe yüklediklerini kaldıramıyosun canım ancak özel albüm açarsan onları kaldırabiliyosun diğerleri silinmiyor die biliyorum:44:
hamişler sizden istediğim bişey varr hepiniz kaçıncı ayda hamiş kaldığınızı yazarmısınız ilk sayfadaki listelerin yanına ekliycem
örneğin 1 . yılında hamile kalan varsa topiğimizi ziyarete gelen birine bu umut olabilir bilmem anlatabildim mi ne dersiniz:26:
sen dünkü yüklediklerini kaldıramadın o zaman :) bende kendi fotomu koyayım diyordum ama vazgeçeyim o halde :):)
hadiii sen koyy bende arkandan geliyorumm
neşecimm ya düzenleme panelinden silinir gibi geliyor bana :26:
sen dünkü yüklediklerini kaldıramadın o zaman :) bende kendi fotomu koyayım diyordum ama vazgeçeyim o halde :):)
ben ilk denemem de kaldım herkese moral olsun... :):)
neşem ne kadardırr beklediğimizide yazıcakmısın yani sadece hamişlerimizii :26:
hadiii sen koyy bende arkandan geliyorumm
neşecimm ya düzenleme panelinden silinir gibi geliyor bana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?