milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben daha önce bu resimlerin aynısını başağın topiğine de yüklediğim için kendi profilimde kayıtlı var ondan kaldıramıyorum canlar

selam kızlar, nasılsınız? ben ve bebişim iyiyiz çok şükür. bebişimi bir daha görmeme 2 hafta var. inşallah herşey yolunda gidiyordur diye dua ediyorum sürekli, ve tabii sizin için de dua ediyorum hayırlısıyla bu güzel duyguyu siz de yaşarsınız inşallah. arada bir mide bulantım oluyor ama onun dışında çok uslu büyüyor bebeğim (en azından ben öyle düşünüyorum) karnım falan daha çıkmadı. ama sürekli bir şişkinlik var.

bu arada istemişsiniz ben 2. ayımda hamile kaldım kızlar. ama bir önceki aydan da bir kerelik denememiz var 3. ay diyebiliriz yani.

evet canım benim iyi olurr benim 13. ayım mesela şuanda maleseff ..

kalkmıyormuş eklemeyelim melekcim ola ki eşim görürse beni yakar :):)

benide olmaz olmaz dememek lazım bellimi olurr:18:

kız eşin nerden görcek özel albüme yükle öyleyse hemen silersin sadece arkadaşın olanlara izin ver hem herkes görmez

özel albümünü hadi hadi hadiii merak ettim çoookkk

beceremedim neşe ya

sende şanslılardansın demekk sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ayşecim..

selam canımcım içini ferah tut eminim herşey yolundadır sağlığı sıhhati iyidir güzel büyüyodur şanslı hamişlerdensin sende hemen kondu göbişine bebeğin maşallah canım

Bende doğum kontrol hapını bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım fıstıklar

speedy gonzalez maşallah maşallah

Aslına bakarsan canım 1 ay sonra olsaymış keşke diorum ama nasip bu zamanaymış nie diceksin :)) 20 ekim muhtemel doğum tarihi ,terazi burcu oluyo malesef

Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.

desede benim tanıdığım teraziler çekilcek gibi değil :))

veee ben geldimmm
Geçmişi okuyordum bayadır
bende 2. ayımda hamile kaldım.

kızlar ne kadar şanslısınız ya ben 1 senedir bekliyorum ama hiç tuhaf gelmiyor bana şuanda çünkü çevremde o kadar çok var ki uzun seneler bekleyen

kızlar ne kadar şanslısınız ya ben 1 senedir bekliyorum ama hiç tuhaf gelmiyor bana şuanda çünkü çevremde o kadar çok var ki uzun seneler bekleyen

Evet cnm aynen öyle artık 1 sene falan çok normal. ben de korunmayı bıraktıktan sonra eşime de söyledim. bak 1 sene normal olmayabilir falan diye ve kendimizi ona hazırlamıştık. Ama çokşükür bebişim beni çok bekletmedi.Rabbim sağ salim kucağıma da almayı nasip eder inşallah

iyidir kız teraziler babam terazidir biraz dengesizler ama çok yufka yürekliler

veee ben geldimmm
Geçmişi okuyordum bayadır
bende 2. ayımda hamile kaldım.

kısss nirdesin sen hiç gelmiyon artık yaaaaa

benim bütün arkadaşlarım ya doğurdu ya da hamileeeee

bu arada ben bu bir sene içinde bir sürü şey yaptım ama eşime hiçbirşey yedirip içirmedim bakk

kız kocişe de iksirler yap öle tek taraflı olmaz

benim bütün arkadaşlarım ya doğurdu ya da hamileeeee

kız kocişe de iksirler yap öle tek taraflı olmaz

sorma neşem bide öyleleri var evett aynıı sene evlendiğim arkadaşlarımın bebişleri 1 yaşına girdiler büyüdüler bizim daha bir mercimeğimiz bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…