milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada türk kahvesi çok severim ama bunu öğrendiğimden berii hiç içmedim diyebilirimm

Haaa doktora gittin sen yani pardon:44:
o zaman sen yine de bu bal tarçını dene bak.kocana da kahve yap.bi de tabii ovülasyon testi al. yumurtlaman zamansız yani.
gün aşırı da ilişki. evet görev gibi oluyor ama yapacak bişey yok. bebişi kafandan atamıyorsan görev olarak yapıyorsun mecburen

gittim tabi gitmez olurmuyum kafamın rahat ettiği tek nokta 2.doktorun söyledikleri zaten sabrediceksin bunu bir hastalık olarak görmeyeceksin 1 senen dolmadan demişti şaka maka 1 sene doldu ben hiç belli etmesemde eşime adetim yaklaştığı zaman inanılmaz geriliyorum olacakmıyım acaba diye oda bana belli etmiyor hiç ama eminim onunda içi gidiyordurr

ben de çok severdim.günde 2 defa içerdim. hamilelik başladığından beri tiksindim. kokusuna bile tahammül edemiyorum

ah ben nelere dikkat ediyorum bi bilsen ayçacım evlat sevgisi dünyalara bedel diyolar ya işte karnında hissettiğin anda başlıyor yediklerine dikkat ediyorsun kendine eskisinden çok daha iyi bakıyorsun herşeyy bebişş içinn

ben çıktımm öpüyorumm hepinizii kendinize iiyi bakın yarın sabah bi aksilik olmazsa burada görüşmek üzere kızlarrrrrrrrrrrr by byyyyyyy:81:

güle güle cnm:) dikkat et kendine

ben de çok severdim.günde 2 defa içerdim. hamilelik başladığından beri tiksindim. kokusuna bile tahammül edemiyorum

Bende hiç içmezdim 2 haftadır canım istiyo gittim aldım hele iğrendiğim ağır bi koku duyarsam hemen kahveyi kokluyorum geçiriyo , ama abartmamaya çalışıyorum tabii cafein nede olsa

Bizim komşumuzda aynı senin gibi sorun yok diolardı hamile kalamıyordu sonra kaplıcaya gittiler geldiler bi sonraki ay hamile kaldı , fırsatın varsa git derim hem tatil olur kafanı dağıtırsın hemde belki vesile olur canım

iyidir kız teraziler babam terazidir biraz dengesizler ama çok yufka yürekliler

kısss nirdesin sen hiç gelmiyon artık yaaaaa

tatlım zaten o dengesizlikteya mesele bende ikizlerim çünkü o yüzden bana terazi ve balık yaklaşmasın derdim ama bebişim terazi olucak gibi görünüyo

tatlım zaten o dengesizlikteya mesele bende ikizlerim çünkü o yüzden bana terazi ve balık yaklaşmasın derdim ama bebişim terazi olucak gibi görünüyo

Hahaha annem ikizler babam terazi kardeşim balık ne güzel anlasiyolar bi görsen :-D

Hahaha annem ikizler babam terazi kardeşim balık ne güzel anlasiyolar bi görsen :-D

Oda iyiymiş , gerçi ne kadar doğru burçlara takılmak bilmiyorum ben şahsen özelliklerini taşıyorum ama herkes taşımayabiliyo belkide yükseleni daha çok etkiliyo olabilir die düşünüyorum , zaten merhametli dedinya o yeter

Dün yalan dünya var sanıyodum bugünmüş gidip bişeyler hazirliyim başlicak birazdan , sana iyiakşamlar tatlım

kızlar biz geldik mercimekyus 2.60 cm ellerını ve ayaklarını gördüm rabbım dileyen isteyen herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah nısanın 6sında 2 li test varmıs ışıl ayça siz yaptırdınızmı benım bildiğim ikili test kanda yapılmıyomu idrara sıkışık gel karından bakcam dedi

hayırlı olsun arkadaşım :)) topiği biraz okudum sana birşey sormak istiyordum.. bir yerde klomen kullanacağım demişsinde acaba klomenle mi hamile kaldınız merak ettim, doktor bu ay olmazsa bana gel ilaç kullanalım dedi merakla araştırıyorum :)) malum sabırsızlık..

herkese günaydınnnnnnnnn kızlarrrr mutluu birr haftasonuu diliyorumm hepimize

Sanada günaydın melekcim , kimsecikler yok , Müge Anlıda yok cumartesileri çok sıkıcı oluyo :)) benimde favorim nurhayat ilk bölümde bayılmıştım daha :)) gelinlerin efendisi eşimde orçuna bayılıyo

Artık mercimekyus değil o büyüdü annesi :):) ikili testte hem kan hemde ense kalınlığı ölçülüyor die biliyorum ondan demiştir , Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

aynen kimsecikler yok gene şirkette cumartesileri bi durgun oluyor havada açıyorr gibii insanın canı hiç çalışmak istemiyorr ya dün akşam çeyizz sandığıı yakılırken ki ağlaması nasıll gülistann bizz bu çocuğuu yanlışş yaptıkk yahu bu arada tadını çıkar ya evde olduğum zamanlar benim favorim evlendirme programları çok eğlendiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…