canım ben ilk korunmayı bıraktığımda bütün testleri yaptırdık herşey normal çıktı yumurtalar yeterli sayıda yeterli büyüklükte tüpler açık eşimin spermiogramı hareketli ve hızlı doktorun tek söylediği bu iş sabır işidirsonra değiştirdim doktoru oda yumurtalarımın kafalarına göre çatladığını söyledi yani zamansız çatlıyorlar dedi o ay çatlatma iğnesi kullandım 36 saat sonra ilişki yumurta çatladı sperm yerini buldu ama döllenme gene gerçekleşmedii
bu arada türk kahvesi çok severim ama bunu öğrendiğimden berii hiç içmedim diyebilirimm
Haaa doktora gittin sen yani pardon:44:
o zaman sen yine de bu bal tarçını dene bak.kocana da kahve yap.bi de tabii ovülasyon testi al. yumurtlaman zamansız yani.
gün aşırı da ilişki. evet görev gibi oluyor ama yapacak bişey yok. bebişi kafandan atamıyorsan görev olarak yapıyorsun mecburen
ben de çok severdim.günde 2 defa içerdim. hamilelik başladığından beri tiksindim. kokusuna bile tahammül edemiyorum
gittim tabi gitmez olurmuyum kafamın rahat ettiği tek nokta 2.doktorun söyledikleri zaten sabrediceksin bunu bir hastalık olarak görmeyeceksin 1 senen dolmadan demişti şaka maka 1 sene doldu ben hiç belli etmesemde eşime adetim yaklaştığı zaman inanılmaz geriliyorum olacakmıyım acaba diye oda bana belli etmiyor hiç ama eminim onunda içi gidiyordurr
ah ben nelere dikkat ediyorum bi bilsenayçacım evlat sevgisi dünyalara bedel diyolar ya işte karnında hissettiğin anda başlıyor yediklerine dikkat ediyorsun kendine eskisinden çok daha iyi bakıyorsun herşeyy bebişş içinn
ben çıktımm öpüyorumm hepinizii kendinize iiyi bakın yarın sabah bi aksilik olmazsa burada görüşmek üzere kızlarrrrrrrrrrrr by byyyyyyy:81:
yedir cnm ona da. seninn yumurtlaman çok iyi olabilir. kocanın sperm sayısı ve hızıyla ilgili sorun olabilir. belli olmaz yani. bu ay ona da dene.
artı ilişkiden yarım saat- 1 saat öönce sert bir türk kahvesi yap eşinesen içmiyorsun
yaa var ya aklım burda ama çok yoğunum bu aralar
Vayyy taktiklere bak :)) keçiboynuzu kısır adamları bile iyileştiriyo şahidim bizzat , bende yedirdim eşime gerçi sorun yoktu eşimde zaten ama faydası olur zararı olmaz yeeeee dedim :):):):)
ben de çok severdim.günde 2 defa içerdim. hamilelik başladığından beri tiksindim. kokusuna bile tahammül edemiyorum
gittim tabi gitmez olurmuyum kafamın rahat ettiği tek nokta 2.doktorun söyledikleri zaten sabrediceksin bunu bir hastalık olarak görmeyeceksin 1 senen dolmadan demişti şaka maka 1 sene doldu ben hiç belli etmesemde eşime adetim yaklaştığı zaman inanılmaz geriliyorum olacakmıyım acaba diye oda bana belli etmiyor hiç ama eminim onunda içi gidiyordurr
ah ben nelere dikkat ediyorum bi bilsenayçacım evlat sevgisi dünyalara bedel diyolar ya işte karnında hissettiğin anda başlıyor yediklerine dikkat ediyorsun kendine eskisinden çok daha iyi bakıyorsun herşeyy bebişş içinn
ben çıktımm öpüyorumm hepinizii kendinize iiyi bakın yarın sabah bi aksilik olmazsa burada görüşmek üzere kızlarrrrrrrrrrrr by byyyyyyy:81:
iyidir kız teraziler babam terazidir biraz dengesizler ama çok yufka yürekliler
kısss nirdesin sen hiç gelmiyon artık yaaaaa
tatlım zaten o dengesizlikteya mesele bende ikizlerim çünkü o yüzden bana terazi ve balık yaklaşmasın derdim ama bebişim terazi olucak gibi görünüyo
Hahaha annem ikizler babam terazi kardeşim balık ne güzel anlasiyolar bi görsen :-D
kızlar biz geldik mercimekyus 2.60 cm ellerını ve ayaklarını gördüm rabbım dileyen isteyen herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah nısanın 6sında 2 li test varmıs ışıl ayça siz yaptırdınızmı benım bildiğim ikili test kanda yapılmıyomu idrara sıkışık gel karından bakcam dedi
Vayyy taktiklere bak :)) keçiboynuzu kısır adamları bile iyileştiriyo şahidim bizzat , bende yedirdim eşime gerçi sorun yoktu eşimde zaten ama faydası olur zararı olmaz yeeeee dedim :):):):)
hamişlerden taktikk öğreniyoruzz
Bizim komşumuzda aynı senin gibi sorun yok diolardı hamile kalamıyordu sonra kaplıcaya gittiler geldiler bi sonraki ay hamile kaldı , fırsatın varsa git derim hem tatil olur kafanı dağıtırsın hemde belki vesile olur canım
denemeye değer şifalı su neticede gitmek lazımm :26:
Dün yalan dünya var sanıyodum bugünmüşgidip bişeyler hazirliyim başlicak birazdan , sana iyiakşamlar tatlım
o nurhayatın mimiklerine bayılıyorum ya
hayırlı olsun arkadaşım :)) topiği biraz okudum sana birşey sormak istiyordum.. bir yerde klomen kullanacağım demişsinde acaba klomenle mi hamile kaldınız merak ettim, doktor bu ay olmazsa bana gel ilaç kullanalım dedi merakla araştırıyorum :)) malum sabırsızlık..
sibelcimm gözünn aydınn canımm sağlıklaa büyüsünn bebişin inşallahh
korduğun85 : klomen yumurtalık geliştirici bir hap eğer yumurtaların yeterli büyüklükte değilse veriyor doktorr canım
kızlar biz geldik mercimekyus 2.60 cm ellerını ve ayaklarını gördüm rabbım dileyen isteyen herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah nısanın 6sında 2 li test varmıs ışıl ayça siz yaptırdınızmı benım bildiğim ikili test kanda yapılmıyomu idrara sıkışık gel karından bakcam dedi
Sanada günaydın melekcim , kimsecikler yok , Müge Anlıda yok cumartesileri çok sıkıcı oluyo :)) benimde favorim nurhayat ilk bölümde bayılmıştım daha :)) gelinlerin efendisieşimde orçuna bayılıyo
hamişlerden taktikk öğreniyoruzz
denemeye değer şifalı su neticede gitmek lazımm :26:
o nurhayatın mimiklerine bayılıyorum ya
sibelcimm gözünn aydınn canımm sağlıklaa büyüsünn bebişin inşallahh
korduğun85 : klomen yumurtalık geliştirici bir hap eğer yumurtaların yeterli büyüklükte değilse veriyor doktorr canım
tatlım teşekkür ederim aslında ilacı araştırdımda şuan açıkçası duymak istediğim bu ilacı kullananların daha kolay hamile kalabildiklerini duyabilmek :)) esasında yumurta ile ilgili problemim yok ama doktor çok istiyorsan ilaç kullanalım diyince kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?