milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kuzum haklısın liste biras geri kalmış ama bana hatırlatı versende değiştirsem ne olurduuuuu
bu aradaçıtır yaşın geçtimi seninnnnn

vayyy yaşlanıyomusunnnnn

görmemmii gördümm taabisii bende eklenmek istiyorum o listeye bende neşeyle doğurmak istiyorum ben doğururken elimden tutsun istiyorum

he ya myhoşun :

tamam tatlım bana bilgilerini ver listemizi şereflendir bizim orya gel

Kordugum85 topigimize hosgeldin burda el birligi ile hamis kalmaya calisiyoruz seni de bekleriz

hoşbulduk :)) inşallah biran önce hamiş oluruz hayırlısıyla:))

Insaallah canım elimizden gedigince gayret ediyoruz cabaliyoruz gerisi biraz allaha kalmis hayirlisi artik siz hic korunmadiniz heralde dimi öyle okumuştum sanki doktor problem olmadigini mi söylemişti:26:

Insaallah canım elimizden gedigince gayret ediyoruz cabaliyoruz gerisi biraz allaha kalmis hayirlisi artik siz hic korunmadiniz heralde dimi öyle okumuştum sanki doktor problem olmadigini mi söylemişti:26:

evet canım 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ilk ay kimyasal gebelik yaşadım, doktor problem yok dedi ikimiz içinde ama işte tek problem sabır galiba

siz ne zamandır bebek istiyorsunuz canım

evet canım 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ilk ay kimyasal gebelik yaşadım, doktor problem yok dedi ikimiz içinde ama işte tek problem sabır galiba

Kesinlikle tek broblem sabir ben 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydir korunmuyoruz diyebilirim bu 4. Ayimiz gecen ay gec döllenme olustu bizde de ama sağlıklı bi döllenme değilmiş 13 gün gecikmem oldu sonra da kirmizilari gördük hayirlisi buymuş dedik bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bakalim yine gec yumurtlama mi olucak gorucez ne zormus bu bebek isi saskinim valla:18:

evet cnm gerçekten çok zormuş stresde girince işin içine.. bende ovulasyon testi kullanıyorum buggün 12.günüm ama çizgi baya silik çıkıyor geçen ay daha belirgindi aynı zamanlarda

kördüğüm85 arkadaşım kusura bakma gec cevap verebılıyorum sana hayır klomen kullanmadım gerek kalmadan melegım geldı ıllakı klomen kullanınca bebegin olacak diye bısı yok o yuzden cok kaptırma kendını ınancın varsa bool bol dua et benım cunku son zamanda yaptıgım tek sey dua okumak ve eşıme turk kahvesı ıcırmek oldu

Selam kızlarr güzellerim benım nasılsınız ıyısınız ınsss..

Ben bi kaç gündür üşüttüğüm ve eklemlerimin ağrısından dolayı hastanede yattım serum ustune serum yemekten bı hal ldum ama şükür ki biraz iyileştim.Hamişler dikkat etsin kendine gerçekten en tekhlikeli havalar benim gibi temizlik delisi olupta kapıyı bacayı açıp yapmayın tabiki sırf hamişler değillll :))) diğer güzel anne adayları da öyle ama hamişler ilaç alamadığı için dedim.

Hepiniziiiiiiiiiiii çoooookkkkkkkk amaaa çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmm....

abovvvvvvv avatara bak korktum kızzzzzzzzzz

Günaydın fıstıklar , yeni bir hafta başlıyo bugün , havalar güzelleşti , enerjimiz , moralimiz yüksek olsun

tamam tatlım bana bilgilerini ver listemizi şereflendir bizim orya gel

bebem 2 senedir evliyim 27 yaşındayım 1 senedir yoğun çalışıyorum yeterlimi

Son düzenleme:
ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…