tatlım teşekkür ederim aslında ilacı araştırdımda şuan açıkçası duymak istediğim bu ilacı kullananların daha kolay hamile kalabildiklerini duyabilmek :)) esasında yumurta ile ilgili problemim yok ama doktor çok istiyorsan ilaç kullanalım diyince kafam karıştı
o zaman şöyle söyleyeyim canım benim de yumurtayla ilgili bir problemim yoktu ama garantiye almak adına tedavi sürecinin başlangıcında bu hapı veriyorlar ben 2 ay kullandım klomen zaten 2 ay kullanabiliyosun ve yanlış hatırlamıyorsam adetin 5. başlayıp 5 tane içiyorsun ben hamile kalamadım üstelik yumurtalıklarım aşırı büyüdüğü için o ay korun bile demişti doktorama kalanlarda varmış tabii ne kadarlık evlisin ve ne kadar bebek istiyorsun sen?:26:
kuzum haklısın liste biras geri kalmış ama bana hatırlatı versende değiştirsem ne olurduuuuuben evleneli 17 ay oluyo 18. aya girdik hala 14 ay yazıyo bi de güncellesen o yazıları yaş da çıtırda kalmış 26 olduk artık
dudaktan mııııııııııııı bi de meellleeen yazısına şok olmuşsun böğkk:120::120::120::120:
görmemmii gördümm taabisii bende eklenmek istiyorum o listeye bende neşeyle doğurmak istiyorum ben doğururken elimden tutsun istiyorum
he ya myhoşun:
o zaman şöyle söyleyeyim canım benim de yumurtayla ilgili bir problemim yoktu ama garantiye almak adına tedavi sürecinin başlangıcında bu hapı veriyorlar ben 2 ay kullandım klomen zaten 2 ay kullanabiliyosun ve yanlış hatırlamıyorsam adetin 5. başlayıp 5 tane içiyorsun ben hamile kalamadım üstelik yumurtalıklarım aşırı büyüdüğü için o ay korun bile demişti doktorama kalanlarda varmış tabii ne kadarlık evlisin ve ne kadar bebek istiyorsun sen?:26:
teşekkür ederim canım cvp verdiğin için.. ben 8 aylık evliyim bu 9.denememiz olacak; ilk ay kimyasal gebelik yaşadım bir dahada hamile kalamadım cnm, doktorlar bir problem olmadığını belirtiyorlar eşimde gitti onda biraz iltihap çıktı antibiyotik kullandı, aslında bizim sabrımıza kalmış ama işte o en zorugeçen gün doktora gittiğimde biz normalde 1 yıldan önce bişey yapmıyoruz ama çok istiyorsan adet olunca gel dedi öyle işte şimdi kararsız kaldım canım
sen ne kadar süredir evlisin ve ne zamandır bebek istiyorsun tatlım?
görmemmii gördümm taabisii bende eklenmek istiyorum o listeye bende neşeyle doğurmak istiyorum ben doğururken elimden tutsun istiyorum
ohh ohh çalışmalara hızz verilmişş ha gayrett kuzuucuk
evet canım nerde hareket orda bereket pko varmış çokta fifi diyorum canım vız gelir bana
bizde senii çokk seviyoruzzzzzzzzzz canoo
melegim çok teşekkürler ben sevilmiycek kadınmıyım
Kordugum85 topigimize hosgeldin burda el birligi ile hamis kalmaya calisiyoruz seni de bekleriz
hoşbulduk :)) inşallah biran önce hamiş oluruz hayırlısıyla:))
Insaallah canım elimizden gedigince gayret ediyoruz cabaliyoruz gerisi biraz allaha kalmis hayirlisi artik siz hic korunmadiniz heralde dimi öyle okumuştum sanki doktor problem olmadigini mi söylemişti:26:
Insaallah canım elimizden gedigince gayret ediyoruz cabaliyoruz gerisi biraz allaha kalmis hayirlisi artik siz hic korunmadiniz heralde dimi öyle okumuştum sanki doktor problem olmadigini mi söylemişti:26:
evet canım 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ilk ay kimyasal gebelik yaşadım, doktor problem yok dedi ikimiz içinde ama işte tek problem sabır galiba
Kesinlikle tek broblem sabir ben 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydir korunmuyoruz diyebilirim bu 4. Ayimiz gecen ay gec döllenme olustu bizde de ama sağlıklı bi döllenme değilmiş 13 gün gecikmem oldu sonra da kirmizilari gördük hayirlisi buymuş dedik bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bakalim yine gec yumurtlama mi olucak gorucez ne zormus bu bebek isi saskinim valla:18:
Ha bide bu teste nie para veriyorsunuzki canım yaaa zaten 2 günde bir ilişki olunca kaçma ihtimali yokki , testte olsa yapıcak farklı bişey yok aynı şeyi yapıcaksınız yani3 gün kadar canlı kalıyomuş spermler o yüzden sağlam olsun die 2 gün diolar, yatıcan yarım saat kadar bacakları dikip , dahada yapıcak bişey yok zaten gerisi Allahtan canlarım
Günaydın fıstıklar , yeni bir hafta başlıyo bugün , havalar güzelleşti , enerjimiz , moralimiz yüksek olsun
tamam tatlım bana bilgilerini ver listemizi şereflendirbizim orya gel
teşekkür ederim canım cvp verdiğin için.. ben 8 aylık evliyim bu 9.denememiz olacak; ilk ay kimyasal gebelik yaşadım bir dahada hamile kalamadım cnm, doktorlar bir problem olmadığını belirtiyorlar eşimde gitti onda biraz iltihap çıktı antibiyotik kullandı, aslında bizim sabrımıza kalmış ama işte o en zorugeçen gün doktora gittiğimde biz normalde 1 yıldan önce bişey yapmıyoruz ama çok istiyorsan adet olunca gel dedi öyle işte şimdi kararsız kaldım canım
sen ne kadar süredir evlisin ve ne zamandır bebek istiyorsun tatlım?
rica ederim canım kafan rahat edicekse eğer git adetinin 2. veya 3.günü başlangıçta bi tedavi uygulamazlar tabiki ilk aşamada klomeni veriyorlar yumurtalarını güçlendirmek adına sonra bi yumurtalık takibi yeterli yumurta olduğunda çatlatma iğnesii arkasından ilişki için saat veriyorlarr bir kaç böyle geçiyor ha bide şu var 1 sene dolduktan sonra ki bişey kalmamış seninde aşılama yaptırabilirsin ben beklemeyi tercih ettim ..
2 senedir evliyim bende 1 senedir korunmuyorum 3 4 ay doktor takibindeydim daha sonra bıraktım şimdi beklemedeyim hayırlısı Allahtan güzelim sabredip beklicezz bolboll dua et beslenmene dikkat et yapılıcak başkada bişey yok gibi geliyor bana bu arada buradan bizi takip etmeyide unutma burdan bi sürü şey öğreniyoruz birbirimizden senide ekleyelim listemize ne dersin ?
ohh ohh çalışmalara hızz verilmişş ha gayrett kuzuucuk
evet canım nerde hareket orda bereket pko varmış çokta fifi diyorum canım vız gelir bana
bizde senii çokk seviyoruzzzzzzzzzz canoo
melegim çok teşekkürler ben sevilmiycek kadınmıyım
aynen öyle şekerim
Selam kızlarr güzellerim benım nasılsınız ıyısınız ınsss..
Ben bi kaç gündür üşüttüğüm ve eklemlerimin ağrısından dolayı hastanede yattım serum ustune serum yemekten bı hal ldum ama şükür ki biraz iyileştim.Hamişler dikkat etsin kendine gerçekten en tekhlikeli havalar benim gibi temizlik delisi olupta kapıyı bacayı açıp yapmayın tabiki sırf hamişler değillll :))) diğer güzel anne adayları da öyle ama hamişler ilaç alamadığı için dedim.
Hepiniziiiiiiiiiiii çoooookkkkkkkk amaaa çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmm....
ne temizliği gözdecim unut artık sen temizlik işlerine kendine dikkat ett bizde seni öpüyoruzz
Günaydın fıstıklar , yeni bir hafta başlıyo bugün , havalar güzelleşti , enerjimiz , moralimiz yüksek olsun
sanada günaydınn canımm evett bahar geliyorr artıkk
günaydın canım hakkaten hava güzel olunca insanın enerjiside yükseliyo
günaydınn benim hiç enerjim yok bugün dün bütün gün temizlik yaptım ne gerek varda şimdide kollarımı kaldıramıyorumm
herkesee günaydınn güzel bir hafta olsun inşallah kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?