- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?
günaydın canlar... güzel bir hafta diliyorum hepimize....
günaydın canlar... güzel bir hafta diliyorum hepimize....
ışıll merhaba,
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız?
Günaydın fıstık sanada iyi haftalar
teşekkür ederim canım nasılsın ? benim günüm feci yoğun başladı yaa kaçıp gidesim var
İyiyim canım nolsun , kolay gelsin sanada , boş boş oturmaktan iyidir emin ol
zuhal o bebeğin totosu gözüme çok tatlı görünüyorrneşem günü yarıladık bile ha gayrett
ışıll merhaba,
Benimde aynı canım sat 29 aralık ama ultrason ölçümüne göre 15 ocak döllendiği tarih , gebeliklerin %15 inde olabiliyormuş böyle, bende pko olduğundan geç yumurtlama oldu herhalde ama ultrason ölçümüne güveneceksin
ayça cnm nbr benimde sata göre 9+4 ama ultrasona göre 9+6 çok bişi değil 2 gün oynuyo ama ne bilim bu arada 2li testini yaptırdınmı
diğer kızlar sizlerede selam öpüyorum hepinizi
senin ki önden gidiyor bacım
daha yaptırmadım cnm11 haftadayım. bu hafta yaptırayım diyorum. çarşambaya randevu alıyorum
sen hangi hastaneye hangi dr a gidiyon bacım
kızlar kendinize birer doktor edinsenize canlar zor olmuyomu böyle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?