milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?

Benimde aynı canım sat 29 aralık ama ultrason ölçümüne göre 15 ocak döllendiği tarih , gebeliklerin %15 inde olabiliyormuş böyle, bende pko olduğundan geç yumurtlama oldu herhalde ama ultrason ölçümüne güveneceksin

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız?

Sorma valla bende ürktüm şimdi bakınca deiştiriyorum hemen avatarımı

Son düzenleme:
İyiyim canım nolsun , kolay gelsin sanada , boş boş oturmaktan iyidir emin ol

Saol canım boşver seninkinin de tadı ayrı yaa evdesin istediğini istediğin zamanda yapabilirsin böyle uğraş dur insanlarla zor vallahi beynim döndü sabahtan beri

zuhal o bebeğin totosu gözüme çok tatlı görünüyorr neşem günü yarıladık bile ha gayrett

zuhal o bebeğin totosu gözüme çok tatlı görünüyorr neşem günü yarıladık bile ha gayrett

saatin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim meleğim bu gün ters mi kalktım nedir herşey gözüme batıyo biriyle kapışıcam sanki her an

ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?

ayça cnm nbr benimde sata göre 9+4 ama ultrasona göre 9+6 çok bişi değil 2 gün oynuyo ama ne bilim bu arada 2li testini yaptırdınmı

diğer kızlar sizlerede selam öpüyorum hepinizi

Sağol cnm bnm evet ultrasona güvenmek gerekiyor. geç döllenme olabiliyor yani. galiba benim ikili test zamanım geldi.randevu alsam iyi olacak o zaman

ayça cnm nbr benimde sata göre 9+4 ama ultrasona göre 9+6 çok bişi değil 2 gün oynuyo ama ne bilim bu arada 2li testini yaptırdınmı

diğer kızlar sizlerede selam öpüyorum hepinizi

senin ki önden gidiyor bacım
daha yaptırmadım cnm 11 haftadayım. bu hafta yaptırayım diyorum. çarşambaya randevu alıyorum

kızlar kendinize birer doktor edinsenize canlar zor olmuyomu böyle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…