şu doktor ayarlama olayıda hiç kolay değill :95:
selam kızlar, hayırlı haftalar. ben daha 2 kere gittim doktora. 2 si de farklıydı doktorların. ama 2. sinden devam etcez sanırım. onun da makinasını çok beğenmedim, kalp atışını gösterdi sadece, dinleyemedik. önümüzdeki hafta ikili test ve ense ölçümü için gitcez. bebiş de büyümüş olacak iyice. eğer ultrasonu yine beğenmezsem değiştircem büyük ihtimalle. ikili test ve ense ölçümü 12. haftada yapılıyor dedi doktorumuz. o yüzden bebişi görmek için 1 hafta daha beklicez. inşallah herşey iyi gidiyordur.
AYNEN CNM YAAVALLA HER DOKTORA İYİ DİYEN DE OLUYOR KÖTÜ DİYEN DE. HADİ DİYELİM İYİ BİR DOKTOR BULDUN BU SEFER MUAYENE- DOĞUM ÜCRETİ ÇOK FAZLA OLUYOR.
AYRICA ŞİMDİ DOKTORLAR PARA İÇİN HEMEN SEZERYANA ALIYOR. aLLAH İZİN VERİRSE BEN NORMAL İSTİYORUM. NORMAL TARAFTARI OLAN BİR DOKTOR DA BULMAK ZOR. KONUŞURKEN NORMAL DOĞUM GİBİ KONUŞUYORLAR AMA DOĞUM ZAMANI BİNBİR TÜRLÜ BAHANEYLE SEZERYANA ALIYORLAR
cnm kızların var doktoru. Sadece benim yokIkili testi de yaptırayım da çarşamba günü hastane de sonra araştıracağım artık
Merhaba cnm:)
12. haftada mı yapılıyor?? ben 11 diye biliyordum.o zaman ben de haftaya gideyim
canımm bu konuda bilinçlii bi annesin Allahtan çok iyi araştırr doktorlar herzaman doğruya yönlendiricek diye birşey yok dediğinn gibii olaylarıı yaşayann bi sürü insan varr duyuyoruzzz insan doğuma yaklaşıncada sersem oluyor herkes bişey söylüyor
sibelin de yoktu sanki ondan çoğul konuştum tatlım mutlaka isminden daha çok bahsedilen daha çok memnun kalınan bi doktor vardır bulursun canım
bu arada sen eşinin ailesine müjde verdinmi karşıydılar ya ne tepki verdiler merak ettim :26:
doktorumuz 8. haftada gittiğimizde, 12. haftada gel dedi canım. araştırdığım yerlerde de genelde 12. haftada diyor. sen yine de bi doktorunu ara sor istersen.
ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?
canım ya kusura bakma sabahtan bu yana hatlarda sorun var ne okuyabildim ne cevap yazabildim....
benim sat ile ultrason arasında 3 günlük bir fark var ama üçlü teste göre de bir hafta geriden geliyoruz.. doktoruma sorduğumda döllenme zamanına göre dedi... sanırım sata göre bebiş daha büyük çıkıyor ama en önemlisi ultrason sanırım.. zaten ikili ve üçlüdeki ölçümler bebeğin haftasını bir hafta önce bir hafta sonra net veriyor... onun için bence şimdilik çok takılma ileriki dönemlerdeki gelişmeler daha önemli.. mesela ikilide burun kemiği oluşmuş mu ona bakıyor doktor özellikle... üçlüde ayak parmakları kol bacak kemikleri el parmakları ne bileyim kalbinin odacık sayısı karıncık sayısı midesimeshanesi hepsine bakıyor... benim doktorumun ultrasonu çok iyi olduğu için başka bir doktora yönlendirmedi ayrıntılı için... ama kesinlikle bir doktor edin canım.... karşında muhattabın olsun...
çok sağol cnm çok ayrıntılı olmuş
sen ne zaman gitmiştin 2.li teste?
Sağol cnm bnmevet ultrasona güvenmek gerekiyor. geç döllenme olabiliyor yani. galiba benim ikili test zamanım geldi.randevu alsam iyi olacak o zaman
senin ki önden gidiyor bacım
daha yaptırmadım cnm11 haftadayım. bu hafta yaptırayım diyorum. çarşambaya randevu alıyorum
kızlar kendinize birer doktor edinsenize canlar zor olmuyomu böyle:26:
kördüğüm85 arkadaşım kusura bakma gec cevap verebılıyorum sana hayır klomen kullanmadım gerek kalmadan melegım geldı ıllakı klomen kullanınca bebegin olacak diye bısı yok o yuzden cok kaptırma kendını ınancın varsa bool bol dua et benım cunku son zamanda yaptıgım tek sey dua okumak ve eşıme turk kahvesı ıcırmek oldu
canım ikili test 11-14. haftalarda yapılıyor bende 12+3 de yaptırmıştım canım....
Ultrasona göre değişiyo canım mesela benim gittiğim ilk doktorun cihazı normaldi +4-4 yazıyodu yani 4 gün yanılma payı var en fazla ultrason ölçümünün ama son gittiğim cihazı çok iyiydi onda +2-2 yazıyodu yani en fazla o kadar şaşar , 16. haftaya kadar tam ölçüyo ultrason ama ondan sonra genetik özellikleri aldığı için bebek büyük küçük olabiliyor yani sen bu haftalardaki ölçüme güvenebilirsin birde 2 li test 11-14 haftalar arası yapılıyo
Öyle hesaplanmıyo canım sen 11 i doldurduğun için şu an 12 hafta diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?