milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

şu doktor ayarlama olayıda hiç kolay değill :95:

AYNEN CNM YAA VALLA HER DOKTORA İYİ DİYEN DE OLUYOR KÖTÜ DİYEN DE. HADİ DİYELİM İYİ BİR DOKTOR BULDUN BU SEFER MUAYENE- DOĞUM ÜCRETİ ÇOK FAZLA OLUYOR.
AYRICA ŞİMDİ DOKTORLAR PARA İÇİN HEMEN SEZERYANA ALIYOR. aLLAH İZİN VERİRSE BEN NORMAL İSTİYORUM. NORMAL TARAFTARI OLAN BİR DOKTOR DA BULMAK ZOR. KONUŞURKEN NORMAL DOĞUM GİBİ KONUŞUYORLAR AMA DOĞUM ZAMANI BİNBİR TÜRLÜ BAHANEYLE SEZERYANA ALIYORLAR

selam kızlar, hayırlı haftalar. ben daha 2 kere gittim doktora. 2 si de farklıydı doktorların. ama 2. sinden devam etcez sanırım. onun da makinasını çok beğenmedim, kalp atışını gösterdi sadece, dinleyemedik. önümüzdeki hafta ikili test ve ense ölçümü için gitcez. bebiş de büyümüş olacak iyice. eğer ultrasonu yine beğenmezsem değiştircem büyük ihtimalle. ikili test ve ense ölçümü 12. haftada yapılıyor dedi doktorumuz. o yüzden bebişi görmek için 1 hafta daha beklicez. inşallah herşey iyi gidiyordur.

Merhaba cnm:)
12. haftada mı yapılıyor?? ben 11 diye biliyordum.o zaman ben de haftaya gideyim

canımm bu konuda bilinçlii bi annesin Allahtan çok iyi araştırr doktorlar herzaman doğruya yönlendiricek diye birşey yok dediğinn gibii olaylarıı yaşayann bi sürü insan varr duyuyoruzzz insan doğuma yaklaşıncada sersem oluyor herkes bişey söylüyor

cnm kızların var doktoru. Sadece benim yok Ikili testi de yaptırayım da çarşamba günü hastane de sonra araştıracağım artık

sibelin de yoktu sanki ondan çoğul konuştum tatlım mutlaka isminden daha çok bahsedilen daha çok memnun kalınan bi doktor vardır bulursun canım

bu arada sen eşinin ailesine müjde verdinmi karşıydılar ya ne tepki verdiler merak ettim
:26:

Merhaba cnm:)
12. haftada mı yapılıyor?? ben 11 diye biliyordum.o zaman ben de haftaya gideyim

doktorumuz 8. haftada gittiğimizde, 12. haftada gel dedi canım. araştırdığım yerlerde de genelde 12. haftada diyor. sen yine de bi doktorunu ara sor istersen.

aynen öyle cnm. araştırıyorum

yok cnm hala söylemedim ki onlara. gelip gidiyoruz ama onlar bişey sormuyor bende söylemiyorum. hatta ben bulantılı ve kusmalı bir hamilelik geçiriyorum. onlara giderken yolda çubuk, leblebi yiyerek gidiyorum.orada bulanmasın diye:)

doktorumuz 8. haftada gittiğimizde, 12. haftada gel dedi canım. araştırdığım yerlerde de genelde 12. haftada diyor. sen yine de bi doktorunu ara sor istersen.

tamam cnm sağol ben de bir araştırayım

ışıll merhaba,
Sana birşey soracaktım:18:
ben normalde sata göre 13 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geriden gidiyor. geç döllenme midir yoksa ultrason net sonuç vermeyebilir mi? senin de öyle mi?

canım ya kusura bakma sabahtan bu yana hatlarda sorun var ne okuyabildim ne cevap yazabildim....
benim sat ile ultrason arasında 3 günlük bir fark var ama üçlü teste göre de bir hafta geriden geliyoruz.. doktoruma sorduğumda döllenme zamanına göre dedi... sanırım sata göre bebiş daha büyük çıkıyor ama en önemlisi ultrason sanırım.. zaten ikili ve üçlüdeki ölçümler bebeğin haftasını bir hafta önce bir hafta sonra net veriyor... onun için bence şimdilik çok takılma ileriki dönemlerdeki gelişmeler daha önemli.. mesela ikilide burun kemiği oluşmuş mu ona bakıyor doktor özellikle... üçlüde ayak parmakları kol bacak kemikleri el parmakları ne bileyim kalbinin odacık sayısı karıncık sayısı midesimeshanesi hepsine bakıyor... benim doktorumun ultrasonu çok iyi olduğu için başka bir doktora yönlendirmedi ayrıntılı için... ama kesinlikle bir doktor edin canım.... karşında muhattabın olsun...

çok sağol cnm çok ayrıntılı olmuş
sen ne zaman gitmiştin 2.li teste?

Sağol cnm bnm evet ultrasona güvenmek gerekiyor. geç döllenme olabiliyor yani. galiba benim ikili test zamanım geldi.randevu alsam iyi olacak o zaman

Ultrasona göre değişiyo canım mesela benim gittiğim ilk doktorun cihazı normaldi +4-4 yazıyodu yani 4 gün yanılma payı var en fazla ultrason ölçümünün ama son gittiğim cihazı çok iyiydi onda +2-2 yazıyodu yani en fazla o kadar şaşar , 16. haftaya kadar tam ölçüyo ultrason ama ondan sonra genetik özellikleri aldığı için bebek büyük küçük olabiliyor yani sen bu haftalardaki ölçüme güvenebilirsin birde 2 li test 11-14 haftalar arası yapılıyo

kızlar kendinize birer doktor edinsenize canlar zor olmuyomu böyle:26:

Haklısında canım 2 doktorda ben deiştirdim 3. ye gidicem 2li test için içime sinmiyor bi türlü bu arada bugün bide zam geldi özel hastanelerin katkı paylarını %20 artırdılar hastaneye gitsen özel muayenehanesine gitmeyince hiç bakmıyorlar zaten pislik içinde hastaneler , özel iyi ama tahliller çok tutuyor , gerekli gereksiz çağırıyolar para kazanmak için :44: Allah yardımcımız olsun

saol arkadaşım cvpladığın için, inş bende bu ay hamile olurum Allaha çok dua ediyorum hayırlısı bakalım.. sende umarım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın :)

canım ikili test 11-14. haftalarda yapılıyor bende 12+3 de yaptırmıştım canım....

anladom cnm sağol tekrar

Öyle hesaplanmıyo canım sen 11 i doldurduğun için şu an 12 hafta diceksin

öyle mi????o zaman ben yarından sonra gidip ikili testimi yaptırabilirm. haftaya kadar beklememe gerek yok

günaydın kızlar....bizim bilgisayar sistemleri çalışmıyor onun için bugünde çok aranızda olamayabilirim.. öpüyorum hepinizi....:):)

günaydın kızlar boğazlarım ağrıyor dün işe gitmedim korunmadığım için ilaç kullanamıyorum bana tavsiye edeceğiniz bişiler var mı

nane limon filan dere cnm yumuşatır boğazını
bi kaç topikte okumuştumda ıhlamur zararlıymış eğer bebiş varsa düşük riskini artırıyomuş yazıyodu tabi ben tam bilmiyorum öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…