herkese günaydın arkadaşlar
kızlar günaydın ışılım kağıthane iyiyse devam et ben hizmete gidiyorum ta b.evlere muayene 100 tl tek iyi yanı dr tahlillleri dışardan kabul ediyo dr normal doğum diye tutturanlardan doğum fiyatına gelince hizmette normal 1 gece yatışlı 2450tl fotoğraf ve doğum dan sonra fön çekiyolar bu var bende doğumu hizzmette yapmayı düşünmüyorum annemlere yakın rumeli hospital var orda normal doğum 180 tl hadi epiduralle falan 400 500 olsun yani hastaneler hastanesine göre çok pahalı
fön iyiymiş ya bunlar yenimii çıktı benim hiç haberim yok böyle hizmetlerdenfotoğraf dediğin dışarıdan profesyonel fotoğrafçı getirip doğumdan başlayarak her kareyi çekiyorlar böyle birşeymi yoksa tek bi resimmii :26:
valla cnm sanırım bebeğin 6 karemi 8 karemi ne resmini cekiyolarmıs oyle profosyoneller gibi basından sonuna kdr cekmıyolar
kızlar günaydın ışılım kağıthane iyiyse devam et ben hizmete gidiyorum ta b.evlere muayene 100 tl tek iyi yanı dr tahlillleri dışardan kabul ediyo dr normal doğum diye tutturanlardan doğum fiyatına gelince hizmette normal 1 gece yatışlı 2450tl fotoğraf ve doğum dan sonra fön çekiyolar bu var bende doğumu hizzmette yapmayı düşünmüyorum annemlere yakın rumeli hospital var orda normal doğum 180 tl hadi epiduralle falan 400 500 olsun yani hastaneler hastanesine göre çok pahalı
ooo hizmet çok iyiymiş ama çok pahalı cnm yaaaben zaten hiçbir aksilik olmazsa son haftalar hep fönlü durmayı düşünüyorum
Fotoğraflar için de arkadaşım var. o çekecek
geriye kaldı doğum
Allah izin verirse normal doğumu çok istiyorum ama bakalım kısmet....haliç hospital iyi diyorlar, bi de orayla görüşeyim. normal 200, sezeryan 400 ( ssk'lı için)
cesaretine hayran kaldım ayça beni düşüncesi bile korkutuyor normal doğumun:18:
Günaydın kızlar , nasılsınız bugün? Ben bi gezip geldim sabah sabah , taze sarımsak çıkmış haberiniz olsun bize çok faydalıymış annem söylediiiiiii :):):)
cesaretine hayran kaldım ayça beni düşüncesi bile korkutuyor normal doğumun:18:
ooo hizmet çok iyiymiş ama çok pahalı cnm yaaaben zaten hiçbir aksilik olmazsa son haftalar hep fönlü durmayı düşünüyorum
Fotoğraflar için de arkadaşım var. o çekecek
geriye kaldı doğum
Allah izin verirse normal doğumu çok istiyorum ama bakalım kısmet....haliç hospital iyi diyorlar, bi de orayla görüşeyim. normal 200, sezeryan 400 ( ssk'lı için)
Günaydın kızlar , nasılsınız bugün? Ben bi gezip geldim sabah sabah , taze sarımsak çıkmış haberiniz olsun bize çok faydalıymış annem söylediiiiiii :):):)
evet cnm hizmet gibi hastaneler çok pahalı bende son aylarda uygun dediğim hastaneye gidceğim bi mani çıkmazsa
aynı fikirdeyim normal doğumu ben yapamam gibime geliyor.... adı bile ürkütüyor beni :):)
niye cnm yaa?? herkes nasıl doğuruyor çatır çatır:) senin benim neyimiz eksik herkesten
ayrıca bence sancılar başladıktan sonra sadece doğuma ve bebeğine odaklanıyorsundur. hatta ebe arkadaşım diyor ki doğumdan sonra bebeği annelerin yanına veriyoruz attığımız dikişleri bile duymuyorlar.
[
kaç kilo aldın bakayım:)
en son gittiğimde 71 kiloydum cnm aynı dvam yani bende normal doğum istiyorum kendi sağlığım ve bebeğimi hemen kucaklamak açısından benim ablam 17 saatte doğurdu kızlar bunu göre göre yinede normal diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?