milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim sizin gibi midem bulanmadı o yüzden aldım valla karnımı bi görseniz 5 aylık gibi benim karnım çok çıktı kızlar hiç bir pantalonum olmuyo terziye verdim pant.lastik yapcaklar elbiselerim göbeğim yüzünden kısaldı

bende artık gebe pantolonu giyiyorum iki tane kumaş bir tanede kot aldım çok rahat valla göbeğim öyle çok yok ama eski pantolonları giyip de göbeğimi sıkmayım dedim :):) ama havalar ısınıyor kızlar zor zamanlar bizi bekliyor :):):)

bende 2-2,5 kilo kadar aldım :):):) ama sanki bu hafta biraz daha hızlı almaya başladım :):)

cnm senin ki normal artık yaa merak etme

aynen cnm. ben zayıftım normalde ama son iki haftadır pantolonlarım olmuyor. ilk düğmeleri açık geziyorum
hafta sonu LCW ye baktım.hamile pantolonlarına. ama ispanyol paçaaydı sevmedim.
akşama gidip alcağım sanırım. çünkü pantolonlarımı giyemiyorum kesinlikle. üzerime uzun bol gömleklerden aldım.

cnm sıkmıyordur ama bebeğin ve bzim kan dolaşımımız için bol giyinmek gerekiyor

ohhh oh yiyin gari bebişlere yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn boşverin burda koca göbekli olup bol pantolon giymeye razı kaç tane aday var bilsenizzzzzzzzzz

kızlarr selammm nasılsınız ben bu hafta feci yoğun başladım offf kafayı sıyırmaszam iyidir telefonun sesine bile tahammülüm yok hava çok güzel çıkıp sahil kenarında baştan başa yürüyesim var

kızçeler sevdiğiniz bi iki pantalonu yaptırın bence daha uyguna geliyo mesela benim terzim 10 tl ye yapıyo lcw de bile bi pant.35 tl o parayı pant.verene kadar yazın elbisye veririm benim düşüncem ben yazın sıcakta pant. ile baş edebileceğimi sanmıyorum çünkü

[QUOTE=gelartik istanbul bahçelievler hizmet hastanesinden bahsediyorsun dimi eğer orası ise meltem var orda orya baktın mı

yazın en güzeli bi tayt üstüne de üfül üfül bi tunik ya da uzun bi tişort tamam oldu bitti kışın hamile olmak daha zor bence kaban almak lazım kazak hırka zor iş

ahh yavrum ahhh bende senle aynı şeyleri hissediyorum bu havada ofise kapanmak çok berbat

siz benim herşeyimsiniz tabi bide neşe kaynagım var neşeeeee

sizi çooook seviyorummmmmmm

hoşgeldim cnmmm

valla cnm ben de öyleyim. bi yandan yazışmaları yapıyorum bir yandan buraya yetişiyorum
telefon sesi deme bana da

ama cnm benim sanki sadece göbeğim değil kalçamda büyüyor. popomuda sıkıyor çünkü pantolon ben de yazın sadace elbise giyerim

yazın en güzeli bi tayt üstüne de üfül üfül bi tunik ya da uzun bi tişort tamam oldu bitti kışın hamile olmak daha zor bence kaban almak lazım kazak hırka zor iş

aynen cnm bence de. şimdi ben de uzun gömleklerden aldım. tayt üzerine. çok rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…