milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

neşecim nasılsın şekerim

iyi olmaya çalışıyorum özlemcim sen nasılsın valla feci yoğun birsürü raporlama var sisteme işlenecek veri var sürekli arayanlar da cabası sekreter kıza da istemeyerek fırça kaydım bana telefon bağlama işlerimi yapamıyorum diye üzüldüm sonra da

siz benim herşeyimsiniz tabi bide neşe kaynagım var neşeeeee

yawriiimmm benimmm seninde bizim evimizin neşesisin kuzum

valla cnm ben de öyleyim. bi yandan yazışmaları yapıyorum bir yandan buraya yetişiyorum
telefon sesi deme bana da

sabahtan beri giremedim bende şimdi yemek saati de biraz sakinleşti

kızlarr ben yemeğimii yedim geldimm bu arada ben hamile değilim ama 2 kilo aldım bu ara daha hamile kalmdan sağlıklı beslenicem derken vitaminii fazla kaçırdım galiba bu arada bişey sorucam çok keyfim kaçtı biraz önce forumda bi topiğe denk geldim benim göbeğim delikk piercingimi çıkardım evlendikten sonraa ama delik duruyor gebelikte delik büyüyormuş ve çok çirkin bi görüntü oluyormuş öle yazmışlar bunu hiç düşünmemiştim ben

valla cnm bu konuda bir yorum yapamıcam cunku hiç piercingim olmadı onu bırak kulağımda çift delik bile olmadı

normal sarımsağı kullandığın gibi kullanabilirsin ama en güzeli taze soğan gibi yemeklerin yanında yemek veya cacık yapabilirsin tazesi çok keskin olmuyo ama rahat yersin

Bende çok istiyorum normal doğum ama herkes yapamıyo malum inşallah bize nasip olur , şimdi özel hastanelerde belden iğne yapıp ağrısız normal doğum yaptırıyolar ama devlet hastanelerinde yok

normal sarımsağı kullandığın gibi kullanabilirsin ama en güzeli taze soğan gibi yemeklerin yanında yemek veya cacık yapabilirsin tazesi çok keskin olmuyo ama rahat yersin

tamam canım zaten ben sarımsak soğan bayılırım :):) hele bi canım cacık istiyor ki sormayın ama bu akşam güzel bir cacık yapalım ve yiyelim kızlar :):)

bu arada o yeşil sarımsağı cacığa nasıl koyacağım....doğrayıp mı evip mi :):) ayy ne cahilim di mi :):)

Benimkide yemezsem bulanıyo canım aynı durumdayız olmuyo pantolonlar şimdilik taytlarımla idare ediyorum üzerine bol tuniklerle filan ama en kısa zamanda gidip benimde almam lazım göbüş çıkıyo zira ama bende gazda oluyo bide sindirim çalışmıyo eskisi gibi onunda etkisi vardır tabii yoksa minicik bebiş o kadar şişiremez die düşünüyorum :))

Aynı kısıra taze soğan doğrar gibi doğra canım zevkine göre boyunu ayarlarsın

:):):) ya bu arada kabızlık sorunu olan var mı kızlar yaa :):)

Yaptırsanda giyilmez onlar göbeğin ortasına geliyo tam kemeri o yüzden kasıktan itibaren elastik olan pantolonlardan şart canım 1 tane bile olsa yeter zaten yaz geliyo elbiseler alırız ciciş ciciş

Yaptırsanda giyilmez onlar göbeğin ortasına geliyo tam kemeri o yüzden kasıktan itibaren elastik olan pantolonlardan şart canım 1 tane bile olsa yeter zaten yaz geliyo elbiseler alırız ciciş ciciş

hamile pantolonları çok kullanışlı ya ben ilkinden kazık yedim 89 tl'ye aldım sonra bi tane kahverengi aldım 40 tlye. kotumuda lcw den aldım 44.90 dı sanırım.. yaza tunik altı tayt sizi kurtarır :):)

Var canım var olmazmı incir yemekten böğğğ geldi , bitki çayıda içilmiyo malum , incir ve günkurusu ile idare etmeye çalışıyorum şimdilik , başka bi tavsiyesi olan varmıdır?

kayısıda iyi gelir
kaynatıp öyle suyunuda içebilirsin

hamile pantolonları çok kullanışlı ya ben ilkinden kazık yedim 89 tl'ye aldım sonra bi tane kahverengi aldım 40 tlye. kotumuda lcw den aldım 44.90 dı sanırım.. yaza tunik altı tayt sizi kurtarır :):)

Ben bi ara pijama takımlarına bakmıştım burada bi pasaj komple iç çamaşırı pijama üstüne , o kadar güzel modeller varki bayıldımmm , aklım onlarda kaldı , bi ara gidip alt üst etmem lazım oraları , evde giymek için çok rahat görünüyorlardı ama yazlık almak lazım tabii yaz geliyo

Var canım var olmazmı incir yemekten böğğğ geldi , bitki çayıda içilmiyo malum , incir ve günkurusu ile idare etmeye çalışıyorum şimdilik , başka bi tavsiyesi olan varmıdır?

ya bende kuru kayısıları tencerede haşlayıp sonrada blendardan geçirip kayısı suyu yapıyorum biraz iyi geliyor ama yinede tam fayda etmior hele demir hapını kullanmaya başladıktan sonra daha çok olmaya başladı :):):)

incirde iyi mi geliyor bak onu duymamıştım.. birde ben günde bir marul yiyordum o zamanlara iyiyidi aama bıraktım bu aralar onun içinde durmuş olabilir :):)

Kuru incir canım en birinci kabızlık ilacı ama sürekli yiyince kabak tadı veriyor tabii aç karna yersen baya bi faydasını görürsün bu arada ikili test için açmı kan vermek gerekiyo yoksa aç -tok farketmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…