ahh yavrum ahhh bende senle aynı şeyleri hissediyorum bu havada ofise kapanmak çok berbat
neşecim nasılsın şekerim
siz benim herşeyimsiniz tabi bide neşe kaynagım var neşeeeee
valla cnm ben de öyleyim. bi yandan yazışmaları yapıyorum bir yandan buraya yetişiyorum
telefon sesi deme bana da
gelartik istanbul bahçelievler hizmet hastanesinden bahsediyorsun dimi eğer orası ise meltem var orda orya baktın mı[/QUOTE .!.:evet cnm ordan bahsediyorum ve bahsettiğin dr a gidiyorum herşey çok güzel çok memnunum ama doğum çok pahalı
kızlarr ben yemeğimii yedim geldimm bu arada ben hamile değilim ama 2 kilo aldım bu ara daha hamile kalmdan sağlıklı beslenicem derkenvitaminii fazla kaçırdım galiba bu arada bişey sorucam çok keyfim kaçtı biraz önce forumda bi topiğe denk geldim benim göbeğim delikk piercingimi çıkardım evlendikten sonraa ama delik duruyor gebelikte delik büyüyormuş ve çok çirkin bi görüntü oluyormuş öle yazmışlar bunu hiç düşünmemiştim ben
günaydın canım.... valla sendeki bu enerjiye hayranım ben sabahları yataktan zor çıkıyorum iş olmasa yatarım valla bi kaç saat daha ama sen sabahtan çıkıp geziyorsun falan valla tebrik ederim seni :):) bu arada o taze sarımsağı nasıl tüketiyorsunuz canım ben hiç kullanmadım...
niye cnm yaa?? herkes nasıl doğuruyor çatır çatır:) senin benim neyimiz eksik herkesten
ayrıca bence sancılar başladıktan sonra sadece doğuma ve bebeğine odaklanıyorsundur. hatta ebe arkadaşım diyor ki doğumdan sonra bebeği annelerin yanına veriyoruz attığımız dikişleri bile duymuyorlar.
normal sarımsağı kullandığın gibi kullanabilirsin ama en güzeli taze soğan gibi yemeklerin yanında yemek veya cacık yapabilirsin tazesi çok keskin olmuyo ama rahat yersin
benim sizin gibi midem bulanmadı o yüzden aldım valla karnımı bi görseniz 5 aylık gibi benim karnım çok çıktı kızlar hiç bir pantalonum olmuyo terziye verdim pant.lastik yapcaklar elbiselerim göbeğim yüzünden kısaldı
tamam canım zaten ben sarımsak soğan bayılırım :):) hele bi canım cacık istiyor ki sormayın ama bu akşam güzel bir cacık yapalım ve yiyelim kızlar :):)
bu arada o yeşil sarımsağı cacığa nasıl koyacağım....doğrayıp mı evip mi :):) ayy ne cahilim di mi :):)
Benimkide yemezsem bulanıyo canım aynı durumdayız olmuyo pantolonlar şimdilik taytlarımla idare ediyorum üzerine bol tuniklerle filan ama en kısa zamanda gidip benimde almam lazım göbüş çıkıyo zira ama bende gazda oluyo bide sindirim çalışmıyo eskisi gibi onunda etkisi vardır tabii yoksa minicik bebiş o kadar şişiremez die düşünüyorum :))
kızçeler sevdiğiniz bi iki pantalonu yaptırın bence daha uyguna geliyo mesela benim terzim 10 tl ye yapıyo lcw de bile bi pant.35 tl o parayı pant.verene kadar yazın elbisye veririm benim düşüncem ben yazın sıcakta pant. ile baş edebileceğimi sanmıyorum çünkü
Yaptırsanda giyilmez onlar göbeğin ortasına geliyo tam kemeri o yüzden kasıktan itibaren elastik olan pantolonlardan şart canım 1 tane bile olsa yeter zaten yaz geliyo elbiseler alırız ciciş ciciş
:):):) ya bu arada kabızlık sorunu olan var mı kızlar yaa :):)
Var canım var olmazmı incir yemekten böğğğ geldi , bitki çayıda içilmiyo malum , incir ve günkurusu ile idare etmeye çalışıyorum şimdilik , başka bi tavsiyesi olan varmıdır?
hamile pantolonları çok kullanışlı ya ben ilkinden kazık yedim 89 tl'ye aldım sonra bi tane kahverengi aldım 40 tlye. kotumuda lcw den aldım 44.90 dı sanırım.. yaza tunik altı tayt sizi kurtarır :):)
Var canım var olmazmı incir yemekten böğğğ geldi , bitki çayıda içilmiyo malum , incir ve günkurusu ile idare etmeye çalışıyorum şimdilik , başka bi tavsiyesi olan varmıdır?
kayısıda iyi gelir
kaynatıp öyle suyunuda içebilirsin
ya bende kuru kayısıları tencerede haşlayıp sonrada blendardan geçirip kayısı suyu yapıyorum biraz iyi geliyor ama yinede tam fayda etmior hele demir hapını kullanmaya başladıktan sonra daha çok olmaya başladı :):):)
incirde iyi mi geliyor bak onu duymamıştım.. birde ben günde bir marul yiyordum o zamanlara iyiyidi aama bıraktım bu aralar onun içinde durmuş olabilir :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?