milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım açlık tokluk farketmiyor zaten önce doktoruna gidiyorsun ense kalınlığını ölçüyor burun kemiği oluşmuş mu mercimekin ona bakıyor ondan sonra da seni kan vermeye yönlendiriyor.... antalya da düzen laboratuarı varsa orada yaptırmanı öneririm :)

valla cnm bu konuda bir yorum yapamıcam cunku hiç piercingim olmadı onu bırak kulağımda çift delik bile olmadı

valla aynen ben deliklere karşı fobim var

olmaz bişey annem ne kadar büyüyebilir ki delik kafanı yorma sen hem artık oranı buranı da deldirme

ışıl düzen de ssk geçmiyor 102,50 tl miş ikili test

evet canım öyleydi.... hem benim kurumumun anlaşması var hemde eşim doktor olduğu için 60 tl ye yaptırdık...hemde ertesi gün sonuçları almıştık.. doktorum önemli testler olduğu için düzeni öneririm dedi eşimle benimde fikrim zaten doktora gitmedeno yönde idi canım...

fobimii benim kulağımda 7 tane delik biri kıkırdakta seviyorum ben ya göbeğimdekii çok eskiiiii liseye yeni başlamıştım deldirdiğimde.. kimisii delik açılıp büyümeye başladıı hamileliğimde demiş kimisinde hiçbi değişiklik olmamışş umarım sıkıntı yaratmaz şu kabızlıkk olayıı gebelikle alakalı bi durummu ya doğumdan sonrada olabiliyormuş sanırım bi arkadaşım hemoroiid olmuştu doğumdan sonra :26:

evet 2li test yaptıracak arkadaşlar

düzen de 102,50 tl

hizmette 143,00 tl

batı bahat hastanesi (normal bir özel hastane) 36,00 tl

bu demekki iyi araştırın devlet hastanesindede ücretsizdir herhalde

:):):) ya bu arada kabızlık sorunu olan var mı kızlar yaa :):)

bende de var canım maalesef. su içince midem bulandığından iyice zorlanıyorum.

hamile pantolonları çok kullanışlı ya ben ilkinden kazık yedim 89 tl'ye aldım sonra bi tane kahverengi aldım 40 tlye. kotumuda lcw den aldım 44.90 dı sanırım.. yaza tunik altı tayt sizi kurtarır :):)

ben daha alışveriş yapmadım hiç hamilelik için. 3. ayımızı atlatalım da ondan sonra inşallah. ben de daha çok tayt-tunik giyerim sanırım. elbiseden eşim pek hoşlanmıyor çünkü.

ya ben günde 3 litre kesin sıvı alıyorum ve bunun 2 lt si kesinlikle su oluyor ama yine de kabızlığa çare değil :):)

evet 2li test yaptıracak arkadaşlar

düzen de 102,50 tl

hizmette 143,00 tl

batı bahat hastanesi (normal bir özel hastane) 36,00 tl

bu demekki iyi araştırın devlet hastanesindede ücretsizdir herhalde

valla bravo fiyat araştırma olayına hasta kaldım bende hiç böyle huylar yok kızıyorum kendime bazen:18::18::18:

ya ben günde 3 litre kesin sıvı alıyorum ve bunun 2 lt si kesinlikle su oluyor ama yine de kabızlığa çare değil :):)

maşallah canım rahim bağırsaklara baskı yaptığından kabızlık yaşanıyormuş sanırım inşallah düzene girer

inşallah girer düzene canım :):) bu aylarda böyle ise ileriki ayları düşünemiyorum....

bu arada kızım artık içeriden ufak ufak hissettiriyor kızlarrrr :):)

inşallah girer düzene canım :):) bu aylarda böyle ise ileriki ayları düşünemiyorum....

bu arada kızım artık içeriden ufak ufak hissettiriyor kızlarrrr :):)

oyy maşallah yerim onu beenn

15. cm olmuş canım normaldir hala göbüşleriniz çıkmadımı yaaaa
:26:

malesef yokmuş canım düzen Antalyada iyi biyer araştırıp gidicem artık napim

öfff Allah korusun yaaa ama baskı kalmıyoki doğurunca geçer sanırım yani umarım geçiyodur :))

malesef yokmuş canım düzen Antalyada iyi biyer araştırıp gidicem artık napim

açıkçası ben devlette yaptırmakta bir sorun görmüyorum. ya da kendimi böyle düşünerek rahatlatıyorum bilmiyorumRabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

açıkçası ben devlette yaptırmakta bir sorun görmüyorum. ya da kendimi böyle düşünerek rahatlatıyorum bilmiyorumRabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Oralar nasıl bilmiyorum ama buradaki devlet hastanesinde kan tahliline gönderiyolar bekle bekle bekle 2 gün sonra gel sonuçları al , ultrason için gün veriyorlar 3-4 gün sonraya git gel insan mahfolur yaa , ben rezil olacağıma param rezil olsun diosun mecbur , yoksa şuan kredi ödüyoruz yani benim özele gitmem zor oluyo ama mecbur kalıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…