- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Kuru incir canım en birinci kabızlık ilacı ama sürekli yiyince kabak tadı veriyor tabiiaç karna yersen baya bi faydasını görürsün bu arada ikili test için açmı kan vermek gerekiyo yoksa aç -tok farketmezmi?
valla cnm bu konuda bir yorum yapamıcam cunku hiç piercingim olmadı onu bırak kulağımda çift delik bile olmadı
kızlarr ben yemeğimii yedim geldimm bu arada ben hamile değilim ama 2 kilo aldım bu ara daha hamile kalmdan sağlıklı beslenicem derkenvitaminii fazla kaçırdım galiba bu arada bişey sorucam çok keyfim kaçtı biraz önce forumda bi topiğe denk geldim benim göbeğim delikk piercingimi çıkardım evlendikten sonraa ama delik duruyor gebelikte delik büyüyormuş ve çok çirkin bi görüntü oluyormuş öle yazmışlar bunu hiç düşünmemiştim ben
ışıl düzen de ssk geçmiyor 102,50 tl miş ikili test
:):):) ya bu arada kabızlık sorunu olan var mı kızlar yaa :):)
hamile pantolonları çok kullanışlı ya ben ilkinden kazık yedim 89 tl'ye aldım sonra bi tane kahverengi aldım 40 tlye. kotumuda lcw den aldım 44.90 dı sanırım.. yaza tunik altı tayt sizi kurtarır :):)
bende de var canım maalesef. su içince midem bulandığından iyice zorlanıyorum.
ben daha alışveriş yapmadım hiç hamilelik için. 3. ayımızı atlatalım da ondan sonra inşallah. ben de daha çok tayt-tunik giyerim sanırım. elbiseden eşim pek hoşlanmıyor çünkü.
evet 2li test yaptıracak arkadaşlar
düzen de 102,50 tl
hizmette 143,00 tl
batı bahat hastanesi (normal bir özel hastane) 36,00 tl
bu demekki iyi araştırın devlet hastanesindede ücretsizdir herhalde
ya ben günde 3 litre kesin sıvı alıyorum ve bunun 2 lt si kesinlikle su oluyor ama yine de kabızlığa çare değil :):)
valla bravo fiyat araştırma olayına hasta kaldım bende hiç böyle huylar yok kızıyorum kendime bazen:18::18::18:
maşallah canım rahim bağırsaklara baskı yaptığından kabızlık yaşanıyormuş sanırım inşallah düzene girer[/B]
inşallah girer düzene canım :):) bu aylarda böyle ise ileriki ayları düşünemiyorum....
bu arada kızım artık içeriden ufak ufak hissettiriyor kızlarrrr :):)
oyy maşallah yerim onu beenn
15. cm olmuş canım normaldir hala göbüşleriniz çıkmadımı yaaaa:26:
evet canım öyleydi.... hem benim kurumumun anlaşması var hemde eşim doktor olduğu için 60 tl ye yaptırdık...hemde ertesi gün sonuçları almıştık.. doktorum önemli testler olduğu için düzeni öneririm dedi eşimle benimde fikrim zaten doktora gitmedeno yönde idi canım...
malesef yokmuş canım düzen Antalyadaiyi biyer araştırıp gidicem artık napim
inşallah girer düzene canım :):) bu aylarda böyle ise ileriki ayları düşünemiyorum....
bu arada kızım artık içeriden ufak ufak hissettiriyor kızlarrrr :):)
benim daha çok belli değil canım.... :):) tam hamiş göbeği olsun eklicem zaten sözüm var size.... :):)
açıkçası ben devlette yaptırmakta bir sorun görmüyorum. ya da kendimi böyle düşünerek rahatlatıyorum bilmiyorumRabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?