milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Sen bişey kullanmaya başladınmı canım göbek çatlamaması için?

canım ben body shoptan kakao kremi aldım onu kullanıyorum şimdilik.. aslında bebe yağı sürüyordum içine kayısı yağı da katmıştım ama petrol ürünü olduğunu duyunca vazgeçtim... mustela alacağım sanırım.... ya çatlak biraz ırsi sanırım.. annemde yok bakalım bende olacak mı?? :)

günaydın kızlar...
dün benm 28. günümdü ve daha önce hep doğum kontrol kullandığım için bekarkende hiç dikkat etmediğim için adetlerimin kaç günde bir olduğunu bilmiyorum
o yüzden bi idrar testi yapmaya karar verdim
akşam eve gitmeden aldım ve yaptım
çizgi baya görünür şekilde ama silik çıktı
hemen acile gittik doktora durumu anlattım kan testine gerek yok idrarda çıktıysa, ultrasonla bakalım dedi.
baktı evet dedi şüpheli bi yer var dedi ama 28 günde genelde fark edilmez bile hamilelik ama tebrik ederim hamilesiniz dedi ama 28. gün olduğu için kese olmaz pazartesi gel kese görünür dedi
öyle şaşkınım ki yaaa
hamiş mi oldum bende yani

Benimde annemde yok ama yinede tedbir almakta fayda var canım , mustela hiç duymadım ama teyzemin doktoru ona roc un özel bi kremi var hamileler için onu önermişti oda kullandı, hiç çatlamadı , bende ondan alıcam sanırım

aaa ne güzel bi haber , kutlarım canım dur ama sen yinede hayal kırıklığı olmasın die temkinli davran , inşallah bebişin tutunur sağlıklı bir gebelik olur

ayyyyy ne güzel bir haber sabah sabahhh :):) nilüfercim tebrik ederim canım benim :) bak bunca endişe acabalar boşunaymış.. önemli olan Allahımın nasip etmesi canım benim :):):)

çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah... darısı diğer kızların başınaa......

var mı şimdi bebiş yaa hala ininamıyorum ki

kızlarrrr günaydınnnnnnn nilüfercim gözümüzz aydın diyelim o zaman pazartesi kafan daha rahat bi şekilde gelir güzel haberlerini verirsin inşallah ..

kızlarrrr günaydınnnnnnn nilüfercim gözümüzz aydın diyelim o zaman pazartesi kafan daha rahat bi şekilde gelir güzel haberlerini verirsin inşallah ..

ayy teşekkür ederim canım ya inşallah bakalım pazartesi günü olsunda
sen nasılsın

ayy teşekkür ederim canım ya inşallah bakalım pazartesi günü olsunda
sen nasılsın

iyiyim Allaha şükür ya sabah sabah güzel haberlerini aldımm güne mutluu başladımm umarım doktor yanılmamıştırr canım benimm bizim gibi çok bekletmeden gelir bebişinn

adını öğrenip banada yazarsan sevinirim.. onu da kullanayım :):):)

slm kızlar nasılsınız?

selam canım biraz geç yazmışsın sanırım bizim yopik akşamları kocacıklarıyla ilgileniyor pek giremiyoruz anlayacağın akşamları

Günaydın fıstıklar , en erkenci benim galiba yine

günaydız zuzuuuuuuu

nee diyon sennnnn nülüüüşşşş vallaha mııı şaştım kaldım ayol nasıl becerdin gıı anlat hele

ayy hiç bilmiyorum neşecim yaaa doktor öyle dedi tebrik etti bende şaştım kaldım
ama kese gilan olması için erkenmiş pazartesi bakalım dedi
bi de doktor kimse 28. günde anlamaz bile hamile olduğunu dio doktorun kadınlar kulübünden haberi yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…