- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Sen bişey kullanmaya başladınmı canım göbek çatlamaması için?
canım ben body shoptan kakao kremi aldım onu kullanıyorum şimdilik.. aslında bebe yağı sürüyordum içine kayısı yağı da katmıştım ama petrol ürünü olduğunu duyunca vazgeçtim... mustela alacağım sanırım.... ya çatlak biraz ırsi sanırım.. annemde yok bakalım bende olacak mı?? :)
günaydın kızlar...
dün benm 28. günümdü ve daha önce hep doğum kontrol kullandığım için bekarkende hiç dikkat etmediğim için adetlerimin kaç günde bir olduğunu bilmiyorum
o yüzden bi idrar testi yapmaya karar verdim
akşam eve gitmeden aldım ve yaptım
çizgi baya görünür şekilde ama silik çıktı
hemen acile gittik doktora durumu anlattım kan testine gerek yok idrarda çıktıysa, ultrasonla bakalım dedi.
baktı evet dedi şüpheli bi yer var dedi ama 28 günde genelde fark edilmez bile hamilelik ama tebrik ederim hamilesiniz dedi ama 28. gün olduğu için kese olmaz pazartesi gel kese görünür dedi
öyle şaşkınım ki yaaa
hamiş mi oldum bende yani
aaa ne güzel bi haber , kutlarım canımdur ama sen yinede hayal kırıklığı olmasın die temkinli davran , inşallah bebişin tutunur sağlıklı bir gebelik olur
günaydın kızlar...
dün benm 28. günümdü ve daha önce hep doğum kontrol kullandığım için bekarkende hiç dikkat etmediğim için adetlerimin kaç günde bir olduğunu bilmiyorum
hemen acile gittik doktora durumu anlattım kan testine gerek yok idrarda çıktıysa, ultrasonla bakalım dedi.
baktı evet dedi şüpheli bi yer var dedi ama 28 günde genelde fark edilmez bile hamilelik ama tebrik ederim hamilesiniz dedi ama 28. gün olduğu için kese olmaz pazartesi gel kese görünür dedi
öyle şaşkınım ki yaaa
ayyyyy ne güzel bir haber sabah sabahhh :):) nilüfercim tebrik ederim canım benim :) bak bunca endişe acabalar boşunaymış.. önemli olan Allahımın nasip etmesi canım benim :):):)
çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah... darısı diğer kızların başınaa......
kızlarrrr günaydınnnnnnn nilüfercim gözümüzz aydın diyelim o zaman pazartesi kafan daha rahat bi şekilde gelir güzel haberlerini verirsin inşallah ..
ayy teşekkür ederim canım ya inşallah bakalım pazartesi günü olsunda
sen nasılsın
Benimde annemde yok ama yinede tedbir almakta fayda var canım , mustela hiç duymadım ama teyzemin doktoru ona roc un özel bi kremi var hamileler için onu önermişti oda kullandı, hiç çatlamadı , bende ondan alıcam sanırım
iyiyim allaha şükür ya sabah sabah güzel haberlerini aldımm güne mutluu başladımmUmarım doktor yanılmamıştırr canım benimm bizim gibi çok bekletmeden gelir bebişinn
ee nilüfercim nasıl hissediorsun kendini bakalım taze anne adayımız :):)
açıkçası pek bişi hissetmiyonrum yaa :26::26:
ne bilim daha tam inanamıyorum sanırım
hiç farklı bişi hissetmiyoyorum yani normal mi acaba bu :44:
açıkçası pek bişi hissetmiyonrum yaa :26::26:
ne bilim daha tam inanamıyorum sanırım
hiç farklı bişi hissetmiyoyorum yani normal mi acaba bu :44:
ya bu telaşe modundan bi çık istersen :):) heyecanının güzelliğini yaşa canım benim :):) neden kan testi yaptırmadın dün peki.. hemen ultrason yerine keşke bi kan testi isteseydi doktorun :)
ya bu telaşe modundan bi çık istersen :):) heyecanının güzelliğini yaşa canım benim :):) neden kan testi yaptırmadın dün peki.. hemen ultrason yerine keşke bi kan testi isteseydi doktorun :)
bende sordum neden kan testine gerek yok gie
artık idrar testleride yüzde 99 doğru sonuç veriyo gereksiz bi işlem yapmış oluruz dedi
acaba bugün bi düzgünce doktora mı gitsem ki dün kadın doğumun aciline gitmiştim
slm kızlar nasılsınız?
Günaydın fıstıklar , en erkenci benim galiba yine
günaydın kızlar...
öyle şaşkınım ki yaaa
selam canım biraz geç yazmışsın sanırım bizim yopik akşamları kocacıklarıyla ilgileniyor pek giremiyoruz anlayacağın akşamları
günaydız zuzuuuuuuu
nee diyon sennnnn nülüüüşşşş vallaha mııı şaştım kaldım ayol nasıl becerdin gıı anlat hele
bende sordum neden kan testine gerek yok gie
artık idrar testleride yüzde 99 doğru sonuç veriyo gereksiz bi işlem yapmış oluruz dedi
acaba bugün bi düzgünce doktora mı gitsem ki dün kadın doğumun aciline gitmiştim
aslında bugün gidip bi kan testi yaptırabilirsin.. pazartesine kadar panikle beklemene gerek kalmaz:):) ama yinede sen bilirsin canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?