milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tebrik ederim canım gönlünü ferah tut tadını çıkar inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:)) darısı başımıza

kız kese yoksa neyi gördü de tebrik etti ben bişey anlamadım kan testi istemedi mi?

tebrik ederim canım gönlünü ferah tut tadını çıkar inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:)) darısı başımıza

ben şahsen işteyim canım boş günüm cumartesi öğleden sonra bir de pazar çalışyoruz yani harıl harıl biraz sakinleştim gerçi mola verdim şimdi öğleden sonra devam edicem

kahve içermisiniz kızlar gelin içelim muhabbet edelim hamişlere kahve yok onlar süt içsin

kese yok henüz 28. gün zaten görünmez dedi kan testide istemedi idrarda çıktıysa dedi gereksiz bi işlem olur dedi
aklıma kurt düştü ya gidip bi kan testi yaptırayım ben en iyisi

Evet neden yokmuş hiç anlamam ben canım istedimi içiyom ohhh bebişime yarasın diyince bişey olmaz

kese yok henüz 28. gün zaten görünmez dedi kan testide istemedi idrarda çıktıysa dedi gereksiz bi işlem olur dedi

Gözükmez tabii canım daha adetin gecikmemiş bile :)) bu ne acele? Yaptırda için rahat etsin bari

Ya neden bize kahve yok ya :):):) valla hasret kaldım şöyle bol köpüklü türk kahvesine yanında da çikolata :):)

hadi gelin gelin yapim size de yanında da draje albenilerden var höpürdete höpürdete için

idrar testine bakarak mı karar verdi onu anlayamadım canım kese zaten görünmez de neyi görüp tebrik etti onu anlayamamıştım:26:

ultrasonla baktıktan sonra gördükten sonra tebrik etti ama

alttan mı baktı?

Evet neden yokmuş hiç anlamam ben canım istedimi içiyom ohhh bebişime yarasın diyince bişey olmaz

hadi sende gel eklen muhabbete nasıl da fal baktırasım var hiç inanmam halbuki

Ya bak ben hep diyorum en güvenlisi kan testi.. Benimde adetim geçmemişti kanda baktırdım ve öğrendim içinizin rahat olmasını istiyorsanız kan testi en güvenilir olanı canlar....

yok alttan bakmadı normal ultrasonla baktı

yok alttan bakmadı normal ultrasonla baktı

içime kurt düştü ya ben test yaptırayım en iyisi

bence de yaptır nülüşümm için rahat edet tatlım çünkü hiçbişey görmeden idrar testine göre doktorun tebrik etmesi bana saçma geldi benim kan değerim 30 a yükseldiğinde bile tam olarak hamilesin diyemem demişti doktorum içini ferah tut sen kurt düşmesin bebiş tamam mı:26:

Son düzenleme:

tmm cnm en iyisi ben yaptırayım zatın moralim bozuldu bile bu şekilde pazartesiyi bekleyemem

hem madem hamile olduğundan okadar emin pazartesiyi niye bekletiyo ki tekrar kontol için bence kan değerine baktırmalı 2 gün sonra da yükselip yükselmediğine baktırmalı 2 günde 2 katına çıkması gerekicek diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…