selam canım biraz geç yazmışsın sanırım bizim yopik akşamları kocacıklarıyla ilgileniyor pek giremiyoruz anlayacağın akşamları
evet canım biraz geç yazmışım herhalde :)) ee bugün nasılsınız benim boş günüm evdeyim :))
günaydız zuzuuuuuuu
nee diyon sennnnn nülüüüşşşş vallaha mııı şaştım kaldım ayol nasıl becerdin gıı anlat hele
ayy hiç bilmiyorum neşecim yaaa doktor öyle dedi tebrik etti bende şaştım kaldım
ama kese gilan olması için erkenmiş pazartesi bakalım dedi
bi de doktor kimse 28. günde anlamaz bile hamile olduğunu dio doktorun kadınlar kulübünden haberi yok sanırım
aslında bugün gidip bi kan testi yaptırabilirsin.. pazartesine kadar panikle beklemene gerek kalmaz:):) ama yinede sen bilirsin canım benim...
aslında gidebilirim ya bi öğleden sonra olsunda bari
tebrik ederim canım gönlünü ferah tut tadını çıkar inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:)) darısı başımıza
ayy hiç bilmiyorum neşecim yaaa doktor öyle dedi tebrik etti bende şaştım kaldım
ama kese gilan olması için erkenmiş pazartesi bakalım dedi
bi de doktor kimse 28. günde anlamaz bile hamile olduğunu dio doktorun kadınlar kulübünden haberi yok sanırım
tebrik ederim canım gönlünü ferah tut tadını çıkar inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:)) darısı başımıza
kız kese yoksa neyi gördü de tebrik etti ben bişey anlamadım kan testi istemedi mi?
ben şahsen işteyim canım boş günüm cumartesi öğleden sonra bir de pazar çalışyoruz yani harıl harıl biraz sakinleştim gerçi mola verdim şimdi öğleden sonra devam edicem
kahve içermisiniz kızlar gelin içelim muhabbet edelim hamişlere kahve yok onlar süt içsin
ultrasonla baktıktan sonra gördükten sonra tebrik etti ama
kese yok henüz 28. gün zaten görünmez dedi kan testide istemedi idrarda çıktıysa dedi gereksiz bi işlem olur dedi
aklıma kurt düştü ya gidip bi kan testi yaptırayım ben en iyisi
Ya neden bize kahve yok ya :):):) valla hasret kaldım şöyle bol köpüklü türk kahvesine yanında da çikolata :):)
kese yok henüz 28. gün zaten görünmez dedi kan testide istemedi idrarda çıktıysa dedi gereksiz bi işlem olur dedi
aklıma kurt düştü ya gidip bi kan testi yaptırayım ben en iyisi
ultrasonla baktıktan sonra gördükten sonra tebrik etti ama
Evet neden yokmuşhiç anlamam ben canım istedimi içiyom ohhh bebişime yarasın diyince bişey olmaz
sen bi kan testi yaptır bence canım benim...
Ya bak ben hep diyorum en güvenlisi kan testi.. Benimde adetim geçmemişti kanda baktırdım ve öğrendim içinizin rahat olmasını istiyorsanız kan testi en güvenilir olanı canlar....
hadi gelin gelin yapim size de yanında da draje albenilerden var höpürdete höpürdete için
idrar testine bakarak mı karar verdi onu anlayamadım canım kese zaten görünmez de neyi görüp tebrik etti onu anlayamamıştım:26:
alttan mı baktı?
hadi sende gel eklen muhabbete nasıl da fal baktırasım var hiç inanmam halbuki
hadi gelin gelin yapim size de yanında da draje albenilerden var höpürdete höpürdete için
idrar testine bakarak mı karar verdi onu anlayamadım canım kese zaten görünmez de neyi görüp tebrik etti onu anlayamamıştım:26:
alttan mı baktı?
hadi sende gel eklen muhabbete nasıl da fal baktırasım var hiç inanmam halbuki
içime kurt düştü ya ben test yaptırayım en iyisi
bence de yaptır nülüşümm için rahat edet tatlım çünkü hiçbişey görmeden idrar testine göre doktorun tebrik etmesi bana saçma geldi benim kan değerim 30 a yükseldiğinde bile tam olarak hamilesin diyemem demişti doktorum içini ferah tut sen kurt düşmesin bebiş tamam mı:26:
bence de yaptır nülüşümm için rahat edet tatlım çünkü hiçbişey görmeden idrar testine göre doktorun tebrik etmesi bana saçma geldi benim kan değerim 30 a yükseldiğinde bile tam olarak hamilesin diyemem demişti doktorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?