- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
tmm cnm en iyisi ben yaptırayım zatın moralim bozuldu bile bu şekilde pazartesiyi bekleyemem
hem madem hamile olduğundan okadar emin pazartesiyi niye bekletiyo ki tekrar kontol için bence kan değerine baktırmalı 2 gün sonra da yükselip yükselmediğine baktırmalı 2 günde 2 katına çıkması gerekicek diye biliyorum
yok alttan bakmadı normal ultrasonla baktı
Ya biraz doktorun saçmalığı olmuş ama benim bildiğim eğer hamile değilsen kesinlikle çift çizgi çıkmıyo , silikte olsa 2. çizgi hamilesin demek , bazen test bozuk çıkarsa hamileyi negatif gösteriyo ama hamile olmayanı pozitif göstermiyo , zaten o haftalarda üstten değil alttan bile bişey gözükmüyo , sen moralini bozma , git kan testini yaptır kafan rahatlasın canım
3-3,5 gibi izin alıp gidicem ya
iki idrar testi yaptım 2 side çıktı dün
en iyisi kan testi tabi içim rahatlasın
sonuç pozitif çıkarsa o zamn yarın mutlu mesut tekrar hamileyim diyeyim size
kaçın üstü olursa pozitif demekti ?
5 üstü pozitif :):) sen içini rahat tut idrarda silik çizgi varsa bebişin seninledir inşallah :):):)
ayy ne bilim yaa sabah çok mutluydum ama şimdi ne bilim bi endişi oturdu içime :26:
eğer hamileysem dikkat etmem gereken bişiler mi var mı canım ?
doktor ağır kaldırma bolca dinlen dedi
Allahım ne güzel bir haber.günaydın kızlar...
dün benm 28. günümdü ve daha önce hep doğum kontrol kullandığım için bekarkende hiç dikkat etmediğim için adetlerimin kaç günde bir olduğunu bilmiyorum
o yüzden bi idrar testi yapmaya karar verdim
akşam eve gitmeden aldım ve yaptım
çizgi baya görünür şekilde ama silik çıktı
hemen acile gittik doktora durumu anlattım kan testine gerek yok idrarda çıktıysa, ultrasonla bakalım dedi.
baktı evet dedi şüpheli bi yer var dedi ama 28 günde genelde fark edilmez bile hamilelik ama tebrik ederim hamilesiniz dedi ama 28. gün olduğu için kese olmaz pazartesi gel kese görünür dedi
öyle şaşkınım ki yaaa
hamiş mi oldum bende yani
olmazzzzzz ne yarını eve gidince internet varsa hemen yaz bize.3-3,5 gibi izin alıp gidicem ya
ayy ne bilim yaa sabah çok mutluydum ama şimdi ne bilim bi endişi oturdu içime :26:
eğer hamileysem dikkat etmem gereken bişiler mi var mı canım ?
doktor ağır kaldırma bolca dinlen dedi
ağır kaldırma, x-ray cihazlarından turnikelerden geçme, avm'lere gitme ilk üç ay (ben öyle yaptım, mağaza kapılarından bile geçmedim halende zorunlu olmadıkça geçmiyorum), onun dışında süt yoğurt peynir yumurta kara üzüm ceviz ye... balık ye diyeceğim ama zamanı artık bitmek üzere onun için sen bolca semizotu, ıspanak, ceviz ye,,,onun dışında uykuna dikkat et bulantıların için zuhal limonu önermişti aklında olsun... folikasit kullanmalısın ama bence günde bitane başlayabilirsin ama hemen doktora gideceksen doktoruna danışabilirsin..
en önemlisi daimi bir doktor edin bence...muhattabın olsun karşında :):)
ağır kaldırma, x-ray cihazlarından turnikelerden geçme, avm'lere gitme ilk üç ay (ben öyle yaptım, mağaza kapılarından bile geçmedim halende zorunlu olmadıkça geçmiyorum), onun dışında süt yoğurt peynir yumurta kara üzüm ceviz ye... balık ye diyeceğim ama zamanı artık bitmek üzere onun için sen bolca semizotu, ıspanak, ceviz ye,,,onun dışında uykuna dikkat et bulantıların için zuhal limonu önermişti aklında olsun... folikasit kullanmalısın ama bence günde bitane başlayabilirsin ama hemen doktora gideceksen doktoruna danışabilirsin..
en önemlisi daimi bir doktor edin bence...muhattabın olsun karşında :):)
ben de hafta sonu avm ye gittim ama rica ettim yandan geçtim. güvenlik elindeki cihazı bile tutmadı. eliyle aradı geçtim
ben de hafta sonu avm ye gittim ama rica ettim yandan geçtim. güvenlik elindeki cihazı bile tutmadı. eliyle aradı geçtim
3-3,5 gibi izin alıp gidicem ya
Allahım ne güzel bir haber.hayırlı olsun cnm. belki birazaceleciyiz ama ben yine de tebrik etmek istiyorum
olmazzzzzz ne yarını eve gidince internet varsa hemen yaz bize.
cnm ağır kaldırma sakın. bol su iç. sigara kahve yokkocan sigara içiyorsa o da yanında içmesin sakın bunun dışında bol dua. bebişin seninle ise sana sıkı sıkı tutunsun diye, hayırlı bir evlat olsun diye, sağlıklı bir evlat olsun diye, Rabbime yakışır birisi olsun diye
kafanda bir doktor belirlediysen takibini yaptır tatlım kan testi 5 ve üzerindeyse bikaç gün sonra kan testini yeniletmeni isteyecek doktorun ikiye katlanıyormu katlanmıyormu sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye bana öyle yapmıştı...
içini ferah tut duanı et allahın izni ile herşey yolundadır merak etme
inşallah canım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?