milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aşkolsun bi bana parti yapmadınız :):):) arada kaynadım gittim :):)

kız sen karambole geldin galiba niye yapmadık sana hakikatten yarın nülüşle birlikte büyük bi parti yapalım herkes burda olsun baklavalar börekler çörekler dıp tıs dıp tıs

nülüşüm hamişliğini kutlarız senin de kızının ilk hareketlerini kutlarız olurmu

hadi bakalım öyle olsun :):) ama sarma da isterim ben haberiniz olsun :):)

canım bende hepinizi çok seviyorum :):)

Turnike neki canım yaaa , bu lcw gibi yerlerin kapısında güvenlik kapısı varya kimse o zımbırtıyı çıkarmadan geçmesin die yani onlar hırsız için yapılmış herhalde , onlar zararsız die biliyorum ben , x-ray zararlı ama ben göbüşü işaret ediyorum anlıyolar hemen yandan geçiyorum ama hiç gitmemek daha iyi tabii

ya turnike işyerimin girişinde var ondan geçmiyorum canım benim...:):):)

kızlar dr. Kağan Kocatepe var ben herşeye onun sitesinden bakıyorum sizede tavsiye ederim hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebilirsiniz ordan , bu arada 11. haftaya girince düşük riski % 1 e düşüyormuş

ohh ohh partii çalışmalarımızz başlamışşş heyt be ayy nasıll ballandırmışsın neşem ya sarmalar dolmalarr olasada yesekk ışılcım minikk prensess için ayrıı bi partii yaparız annesii yanlız forumda bu kadar hareketli bir hamiş topiği yok sanırım peşpeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…