milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet kızıma prensesime ayrıca bi parti istiyorum :):) darısı senin başına melekim inşallah :):):)

kız senle ben midemizden başka bişey de düşünmez olduk heee...

doğurganlar topiği burası meleğim maşallah herkese uğurum varda kendime yok biz beceremedik şu işi bi püf noktası varda bizden mi saklıyolar dersin ahh bi öğreneyim hepsinin saçını başını yolucam bu hatunların hamiş mamiş demiycem

Hadi kızlar öpüyorum hepinizi.. Nilüfercim hayırlı haberlerini bekliyorum akşama... Allaha emanet olun canlar...

görüşürüz ışılım yarın baby showerımız var herkes burda olsun yoklama alıcam kopucaz

offff pufffff fenalık geçiricem ben iyice yemeye sardım bu ara bulantılarda hafifledi sanki , napsam napsam acaba :44: 4 ay olsunda başliyim uzun yürüyüşlere bari

Nilüferde hayırlı haberlerle döner inşallah oydu dimi 40 kg olan ayyy çok merak ettim şimdiden nasıl görünür göbiş büyüyünce acaba

bende çıkıp uğraşıcak bişeyler buliyim bari , iyiakşamlar neşecik ayyy bugün Süleymanla Hürrem var favori dizim , bide yalan dünya gerilerini beğenmiyorum

bende çıkıp uğraşıcak bişeyler buliyim bari , iyiakşamlar neşecik ayyy bugün Süleymanla Hürrem var favori dizim , bide yalan dünya gerilerini beğenmiyorum

Iyi aksamlar canimcim bende uçurum dizisini izliyorum tek baya sardı onun haricinde bisey izlemiyorum genelde dvd izleriz eşimle ara ara giricem bu aksam nülüşü cok merak ettim hayirli haberlerle gelir insallah

slm kızlar
verdim kanı
93.25 çıktı doktor Allah bir,benm adım mehmet sende kesin hamilesin dedi

slm kızlar
verdim kanı

cnm yaaa süper bir haber. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah bi tanem
değerin baya yüksek zaten hhiiiiççççççç korkma. Allahın izniyle bebeğin seninle

slm kızlar
verdim kanı

gözümüz aydın olsun canım :) Sağlıkla al bebeğini kucağına :)
telaşlı taze seni :) güzel anne öpüyorum seni... Sağlıklı hayırlı Allah dostu bir evladın olsun ınşallah canım benim :)

slm kızlar
verdim kanı

AAAYYYYYY ayyy ayyyy süper bi haber bu canım , topiğimizin en minik bebişi hayırlı olsun , Allahım tamamına erdirsin canım , artık dikkat et , mevsimi olmayan şeyleri yeme , maydonoz ve nanede yemiceksin

Iyi aksamlar canimcim bende uçurum dizisini izliyorum tek baya sardı onun haricinde bisey izlemiyorum genelde dvd izleriz eşimle ara ara giricem bu aksam nülüşü cok merak ettim hayirli haberlerle gelir insallah

İlk bölümünü bende izlemiştim canım ama baktım üzücü geldi bana , oturup ağlıyorum sonra , zaten duygusalım , helede bugünlerde çokkkkk o yüzden bi daha seyretmedim bide mahsunun dizisi offf tam dram , aman uzak dursun benden , bizde çok film izleriz eşimle , psikolojik gerilimlere bayılıyorum ben ama bu dönemde sadece komedi seyrediyoruz , bebişim korkmasın ama dimi teyzesi

amin canım inşallah bakalım
kese için 10 gün sonra filan gel dedi ama ne zaman gitsem grünür ki
bi de banada gösterir mi yani benmde anlayabileceğim görebileceğim bişiler görünür mü

evet haklısın size göre diziler değil canım ben ilk bölümünü nefes almadan izlemiştim okadar gerildim ki dizi bittikten sonra farkettim ki kendimi sıkmaktan heryerim ağırmış

istanbulun gerçekleri bunlar o yüzden sardı zaten sen şimdilik komedilerinle yetin bebeişi kasmaya korkutmaya luzum yok

ayy çok saol canım yaa darısı senin başına inşallah

inşallah nülüşüm hayırlısıysa olsun anladım ki bunlar birazda kısmet işi bak gün takip etmedim falan diyosun zamanıysa rabbim veriyor bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…