- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ohh ohh partii çalışmalarımızz başlamışşş heyt beayy nasıll ballandırmışsın neşem ya sarmalar dolmalarr olasada yesekk ışılcım minikk prensess için ayrıı bi partii yaparız annesii yanlız forumda bu kadar hareketli bir hamiş topiği yok sanırım peşpeşe
ohh ohh partii çalışmalarımızz başlamışşş heyt beayy nasıll ballandırmışsın neşem ya sarmalar dolmalarr olasada yesekk ışılcım minikk prensess için ayrıı bi partii yaparız annesii yanlız forumda bu kadar hareketli bir hamiş topiği yok sanırım peşpeşe
Hadi kızlar öpüyorum hepinizi.. Nilüfercim hayırlı haberlerini bekliyorum akşama... Allaha emanet olun canlar...
bende çıkıp uğraşıcak bişeyler buliyim bari , iyiakşamlar neşecikayyy bugün Süleymanla Hürrem var favori dizim , bide yalan dünya gerilerini beğenmiyorum
slm kızlar
verdim kanı
93.25 çıktı doktor Allah bir,benm adım mehmet sende kesin hamilesin dedi
slm kızlar
verdim kanı
slm kızlar
verdim kanı
slm kızlar
verdim kanı
93.25 çıktı doktor Allah bir,benm adım mehmet sende kesin hamilesin dedi[/QU
ayyy canım benim haber hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı denemendi onu yaz vede bize taktik ver şekerim
slm kızlar
verdim kanı
Iyi aksamlar canimcim bende uçurum dizisini izliyorum tek baya sardı onun haricinde bisey izlemiyorum genelde dvd izleriz eşimle ara ara giricem bu aksam nülüşü cok merak ettim hayirli haberlerle gelir insallah
Işte şimdi cooooookk sevindim canimmmmm bi hamisimiz daha oldu ne mutlu allahım sag salim kucagina aldirsin bitanem
cnm yaaa süper bir haber. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah bi tanem
değerin baya yüksek zaten hhiiiiççççççç korkma. Allahın izniyle bebeğin seninle
gözümüz aydın olsun canım :) Sağlıkla al bebeğini kucağına :)
telaşlı taze seni :) güzel anne öpüyorum seni... Sağlıklı hayırlı Allah dostu bir evladın olsun ınşallah canım benim :)
slm kızlar
verdim kanı
93.25 çıktı doktor Allah bir,benm adım mehmet sende kesin hamilesin dedi[/QU
ayyy canım benim haber hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı denemendi onu yaz vede bize taktik ver şekerim
canım benm ilk denememdi o yüzden bu kadar şaşkınım zaten
bi de doğum kontrol kullanıyodum 7-8 ay filan kullandım işte
ilk ay olduğu için hiçde bişi yapmadım canım sadece ilişkiden sonra yattım öyle gün aşırı filanda yapmadık normal düzenimiz devm etti sayılır
çok ddua ettim sadece canım
darısı tüm isteyenlerin başına inşalllah
AAAYYYYYY ayyy ayyyy süper bi haber bu canım , topiğimizin en minik bebişi hayırlı olsun , Allahım tamamına erdirsin canım , artık dikkat et , mevsimi olmayan şeyleri yeme , maydonoz ve nanede yemiceksin
İlk bölümünü bende izlemiştim canım ama baktım üzücü geldi bana , oturup ağlıyorum sonra , zaten duygusalım , helede bugünlerde çokkkkk o yüzden bi daha seyretmedim bide mahsunun dizisi offf tam dram , aman uzak dursun benden , bizde çok film izleriz eşimle , psikolojik gerilimlere bayılıyorum ben ama bu dönemde sadece komedi seyrediyoruz , bebişim korkmasın ama dimi teyzesi
ayy çok saol canım yaa darısı senin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?