milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evt ya öyle gerilimli dizileri oldum olası izleyemem bende
evt canim zaten kaç günde bi regl olduğumuda bilmiyorum ben ilç kullanırken hep ilaca göreydi bekarkende inan hiç dikkat etmmemişim nasıl kaç günde oluyodu hiç hatırlamıyorum o yüzden takip edemedim
evt bende çok inandım buna herkesin bi zamanı var demekki
Allahım sanada versin inşallah canım benim

amin canım inşallah bakalım
kese için 10 gün sonra filan gel dedi ama ne zaman gitsem grünür ki
bi de banada gösterir mi yani benmde anlayabileceğim görebileceğim bişiler görünür mü

ayy ayyy meraklı taze seniii :):) evet sende ultrasonda keseyi göreceksin ama bebişini görmen için ilk doktor randevunun üzerinden iki hafta geçmesi lazım... ben 6+2 idi sanırım hem bebeğimin kalp atışını dinledim hem bebeğimi gördüm :):)
on gün dediyse doktorun on gün sonra git canım benim :):)

herşey nasip kısmet gördün mü nülüşüm.. ne yumurtlama takibi ne gün aşırı ilişki Rabbimin ol demesi yetiyo canım benim:)

slm kızlar
verdim kanı
93.25 çıktı doktor Allah bir,benm adım mehmet sende kesin hamilesin dedi

nilüferrrrrrrrrrrrrrr gözümüzzz aydınn canım benimm tebrik edertimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh sende şanslılardansın annem ilk denemede bingo ahh neşemm herkes sırasını savıyor hakikaten Rabbim ol dediğinde başka bir yolu yok bunun sabırla beklemeye devam

gününüzz aydınn olsunn kızlarrrr güzel keyiflii birgün olsun inşallah hamişlerr bizlerden dualarınızı esirgemeyinn ayağınızı sürüyün bakiyim topiğe girerken arkanızdan gelelimm :78::78:

ayy evt herşeyi merak ediyorum şimdi
bu 6+2 yi doktor mu söledi mesela sana nasıl bilicem ben bunu ?

saol canım darısı sanada inşallah ya hep dua edicem sizin için

hap kullanırken 28. gün olursun canım , hiç şaşmaz hemde hep aynı gün olur , bıraksanda 2-3 ay gene aynı devam eder , sonra kendi düzenine döner yani seninki 28 gündür kesin hapı yeni bıraktığın için

ayy evt herşeyi merak ediyorum şimdi
bu 6+2 yi doktor mu söledi mesela sana nasıl bilicem ben bunu ?

Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET

bak buradan kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin hayatım... doktrun ultrasona göre de söylüyor tabiki... ama kendi takibin için yukarıdaki site çok güzel ben oradan ikili mi üçlü mü takip ettim doktorun zamanlaması uygun mu diye :):):)

daha buralara o kadar yaz gelmedi yaa

geldi buralara bide benim evin 3 tarafı açık , çok güneş alıyo , giyiverdim kısakolluları , az daha büyüsün göbüşümü güneşlendircem teyzesi , komşu teyze söyledi çok iyi geliyomuş sabah güneşine göbeği açcakmışsın :))) mantığı anlamadım ama büyüklerin vardır bi bildiği dimi

yaa bende evde olmak istiyorummm :):):) özeniyorum valla zuhalcim sana yaaaa :):):) güneşlendir tabiii göbüşü bebişi :):)

günaydın bu arada kızlar....nasılsınız bakalım :)

Sanada günaydın tatlım , ben iyiyim hatta süperim bugün , sabah bulantım olmuyo 2 gündür ama ben farkettimki son günlerde nefes almada biraz zorlanıyorum sanki , derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum , sendede oldumu hiç?

hayırlısıysa versin nülüşüm sağlıklı sıhattli bir bebecik

kesinlikle rabbim ol dediğinde oluyor nülüş doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen ilk denemede hamile kaldı hiçbirşey takip etmedi üstelik günü geldiyse oluyo bu işler sabırlı olmak gerekiyor

bekliycez meleğim bizim de zamanımız gelecek elbet nasıl ki herkes aynı gün evlenmiyor kısmeti zamanı gelince evleniyor çocukta öyle zamanı gelmediyse sabırla bekleyeceğiz canım allahım çok bekletmesin inşallah hayırlısyla bize de versin

günaydın bu arada kızlar....nasılsınız bakalım :)

günaydın ışılım herkes öyle mutluki günaydın faslını geçtik

kemik gelişimi için güneş ışığı gerek zuzum ondan demiştir teyzemiz göbeğini aç diye

KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____KIZIMIZ GELİYOOOOO (korunmayı bıraktığı ilk ay hamiş kaldı)

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamiş kaldı)

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 7. ay hamiş kaldı)

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

FactorB___________YAŞ/32______BAT/????????______BEBİŞ GELİYOOOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

plasebo___________YAŞ/24______BAT/22 MART______BEBİŞ GELİYOOOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamiş kaldı)

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

MyHoS___________YAŞ/25_______BAT/6 NİSAN________BEKLEMEDE :97: denemede 4. ay

nannen1__________YAŞ/24______BAT/10 NİSAN_______BEKLEMEDE :97:denemede 2. ay

vanillia___________YAŞ/26_______BAT/14 NİSAN______BEKLEMEDE :97: denemede 13. ay

hmfsst_____________YAŞ/21_____BAT/????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE (2,5 KİLO VERDİ BENİM AZİMLİ HATUŞUM)

havi1453_________YAŞ/27_______BAT/?????????_______AZ BİŞEY PKOCAN TEDAVİSİ GÖRÜCEK:100:

işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee listemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz maşallah nazar değimesin

her ay bir hamişimiz çıkıyorrr çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuum darısı başımıza inşallahhhhh

Son düzenleme:

canım ben hiç kilo almamama rağmen bende de oluyor o nefes alma ihtiyacı :):) özellikle sırtıma bazen bir ağrı giriyor ki sorma gitsin... ama zaten belli bir haftadan sonra anne kalbi ve böbrekleri %50 daha fazla çalışmaya başlıyormuş dolayısıyla daha fazla nefese ihtiyaç artıyor snırım :)

Benim sat 29 aralık ama 15 ocak olarak değiştirdi doktor canım oraya 15 ocak yazabilirsin , nilüfer çok erken farketti ama belki diğer fıstıklarda hamiştir ? Çalışmaya devam durmak yok

Valla benim bulantılar ve kusmalar devam. sabah yataktan zor atıyorum kendimi alışkanlık mı oldu ne??
Nefes almakta ben de zorlanıyorum çabuk yoruluyorum.çalıştığım yer dubleks. inip çıkarken nefes nefese kalıyorum.hatta burnum yetmiyor ağzımı da açıp nefes alıyorum

Günaydın herkeslerrrreeee

günaydın canım... ikili testi ne yaptın?? ne zaman gidiyorsun 12. haftaya girmişsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…