gebelik takvimi hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - hesaplama.net
bak buradan kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin hayatım... Doktrun ultrasona göre de söylüyor tabiki... Ama kendi takibin için yukarıdaki site çok güzel ben oradan ikili mi üçlü mü takip ettim doktorun zamanlaması uygun mu diye :):):)
günaydın canım... ikili testi ne yaptın?? ne zaman gidiyorsun 12. haftaya girmişsin canım...
Valla benim bulantılar ve kusmalar devam. sabah yataktan zor atıyorum kendimialışkanlık mı oldu ne??
Nefes almakta ben de zorlanıyorum çabuk yoruluyorum.çalıştığım yer dubleks. inip çıkarken nefes nefese kalıyorum.hatta burnum yetmiyor ağzımı da açıp nefes alıyorum
Günaydın herkeslerrrreeee
parti ne zaman başlıyo yaa
bak sen :):) hemende parti istiyor ulen biz gebeleği yarıladık ne parti yüzü gördük ne bişi :):):):):)
tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim allahım aratmadan vaemiş ne güzelllllllll
Valla benim bulantılar ve kusmalar devam. sabah yataktan zor atıyorum kendimialışkanlık mı oldu ne??
Nefes almakta ben de zorlanıyorum çabuk yoruluyorum.çalıştığım yer dubleks. inip çıkarken nefes nefese kalıyorum.hatta burnum yetmiyor ağzımı da açıp nefes alıyorum
Günaydın herkeslerrrreeee
bak sen :):) hemende parti istiyor ulen biz gebeleği yarıladık ne parti yüzü gördük ne bişi :):):):):)
ya zuhal falanda gelsin öyle başlasın.. öğleden sonraya kalsın bence kimsecikler yok ki şimdi...
ben geldimmmmm
ya zuhal falanda gelsin öyle başlasın.. öğleden sonraya kalsın bence kimsecikler yok ki şimdi...
neşcime saat ver o zaman yaa herkes gelsin o saatte
ozaman saat iki de başlasın partimiz tamam mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?