milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

naber kız sosyetik bebişimiz nasıl iyi bakıyonmu ona yeni fiyat listesi aldınmı hastanelerden güncelleme varmı

valla şu an için sıkıntımız yok neşem sıcaklar hariç bugün tişörtle çalışıyorum artık daha fiyatlık bişi olmadı ama ihtiyacı olan içinde araştırırım

kızlarrrrrr daha o kadarr sıcakk gelmedi buralara yaa ben hala sabahları gelirken donuyorumm :78: bu arada biraz daha partiyi kaçırıyormuşum :95: neysekii iptalll olmuşş saat 2 de kopmaya geliyorumm hem yemekten sonra olması iyi olmuş yediklerimizii eritirizz :101: bu arada hafize gelmiyor uzun süredir değilmi yada benmi denk gelmiyorum ne yaptı acaba :26:

valla şu an için sıkıntımız yok neşem sıcaklar hariç bugün tişörtle çalışıyorum artık daha fiyatlık bişi olmadı ama ihtiyacı olan içinde araştırırım

aman maşallah bebişim iyi olmana sevindim valla sen 7. ayda mı hamiş kalmıştın canım?

buraya da okadar sıcak gelmedi meleğim yaa uzun kollu gömlekle çalışıyorum hafise diyetisyene devam kontrollerine falan gidiyo ama son durmunu bilemiyorum:26:

ben geldim. başım çatlıyor midem de berbat. hadi accuk neşelenelim de kendime geleyim ben de

2 de party varmış yetiştim yemeğimide hazırladım siz kopun ben tıkıniyim

biz tıkındık şimdi göbüşleri eriticez

ben geldim. başım çatlıyor midem de berbat. hadi accuk neşelenelim de kendime geleyim ben de

geçmiş olsun ayçacım azıcık kalk kurtlarını dök iyileşirsin

şimdi buparty kimin neşecim adını koyalım :):):) tazelere parti falan yok di mi :):):):)

şimdi bu parti öncelikle nülüşün bebiş haberinin partisi sonra senin prensesimizin olacağını bildirmenin partisi bir de zuzunun partisi olsun o da hamiş geldi kutlama yapamamıştık

gecikmeden dolayı senden özür diliyoruz ışılım

hadi kopuyoruz darısı bizim de başımıza

şimdi buparty kimin neşecim adını koyalım :):):) tazelere parti falan yok di mi :):):):)

halvet varmı canım sen ondan haber ver , benimki çok titiz , ben kovalıyom o kaçıyo :))) ilkinin kalbi durunca psikolojik olarak etkilendi , şimdide bişey olcak die ödü kopuyo , sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :44:

nülüşüm bebeişimiz hayırlı uğurlu olsun allahım sağ salim kucağına aldırsın bitanem seni çok seviyoruz mercimeği de çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz iyiki varsııın becerikli hatunum beniiiimmmm

Son düzenleme:

başlasın partimiz o zaman eğlence vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…