ben geldimmmmm
tmmdır anlaştık
ay ay ay bebiş takvimimizi de koymuş ne güzel yaaa
naber kız sosyetik bebişimiz nasıl iyi bakıyonmu ona yeni fiyat listesi aldınmı hastanelerden güncelleme varmı
valla şu an için sıkıntımız yok neşem sıcaklar hariç bugün tişörtle çalışıyorum artık daha fiyatlık bişi olmadı ama ihtiyacı olan içinde araştırırım
kızlarrrrrr daha o kadarr sıcakk gelmedi buralara yaa ben hala sabahları gelirken donuyorumm :78: bu arada biraz daha partiyi kaçırıyormuşum :95: neysekii iptalll olmuşş saat 2 de kopmaya geliyorumm hem yemekten sonra olması iyi olmuş yediklerimizii eritirizz :101: bu arada hafize gelmiyor uzun süredir değilmi yada benmi denk gelmiyorum ne yaptı acaba :26:
şimdi buparty kimin neşecim adını koyalım :):):) tazelere parti falan yok di mi :):):):)
2 de party varmış yetiştimyemeğimide hazırladım siz kopun ben tıkıniyim
ben geldim. başım çatlıyor midem de berbat. hadi accuk neşelenelim de kendime geleyim ben de
şimdi buparty kimin neşecim adını koyalım :):):) tazelere parti falan yok di mi :):):):)
halvet varmı canım sen ondan haber ver , benimki çok titiz , ben kovalıyom o kaçıyo :))) ilkinin kalbi durunca psikolojik olarak etkilendi , şimdide bişey olcak die ödü kopuyo , sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :44:
bende halvet yok canım :):)
biz tıkındık şimdi göbüşleri eriticez
geçmiş olsun ayçacım azıcık kalk kurtlarını dök iyileşirsin
şimdi bu parti öncelikle nülüşün bebiş haberinin partisi sonra senin prensesimizin olacağını bildirmenin partisi bir de zuzunun partisi olsun o da hamiş geldi kutlama yapamamıştık
gecikmeden dolayı senden özür diliyoruz ışılım
hadi kopuyoruz darısı bizim de başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?