ışıl ve zuzu bu palyaço da sizin bebişler için onlar büyüdü artık ne de olsa anlarlar palyaçodan
Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392 Eki Görüntüle 373392
benim minik kuzu topikin ablası :):):)
Işılllll kız senin bebişe bak hele
Bazen bebeğinizde 2-4 sn de bir olan karnınızı sarsıcı ritmik hıçkırıklar olur. Rahimde alacak hava olmadığı için, hıçkıran bebek aynı hava alıp veren çocuk gibi sadece kas reaksiyonları gösterir. Bu hıçkırıklar genellikle yarım saat içinde biter. Cinsel ilişki sırasında artık daha yaratıcı olmak ve değişik pozisyonlar denemek zorunda kalabilirsiniz.
kızlarrrrrrrrrrrrr süpersinizzzzzz sizz ya zuhalcimm senii ayrieten tebrikk ediyorum annem kop kop at enerjiniii sana katılıyorumm ben olsam bende dayanamamnilüüüüüüüüüüüüüferrr hızlıı hatunumuzz bizimmm senn sadece seyrett annem sen kopmaa azıcık dikkattt edelimm bu arada bebişimmm sıkıı sıkııı tutunsunnn
neşemmm bizimm içinde stresss atmaa partisii olsunnfazla yorma kendiniii enerjinii akşamada saklaa kuzumm
cıstakkk cıstakkkkkkk
oturmayamıı geldikkk kendii düğünümden beriiii şöyle doya doya oynayamadım2 senedirr açılınnn
yoo yoooooooooo yoooooooooooooooooooo
fıstıkcım bebişimmm demişsin allah mı söyletti yoksa , ben uğurluyumdur dedim aslında bu ay hepinizden bekliyom bişeyler
hehehehe :):) biz daha yaratıcı olup halveti kestik şekerim :) hem kızım büyüdü teyzeleri içeride rahatsızlık vermeyelim di mi :):):)
canlar ben size ayak uydurmaya çalışıyomda baya hastayım boğazlarım hiç geçmedi ilaç kullanmaya korkuyorym bana tavsiye verin lütfennnnn çok fenayım ya
ne zaman geçecek bide thlot içtim bişi ollmaz dimi yardım liütfennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?