milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

dımdısdımdıs hayırlı olsun nilüüüüüüüüüüüü

teşekkür ederiz neşe teyzesi güzel bi müziğimiz olsun , ben Ajda Pekkan açtım hadi bakalım kop kop kop

Işılllll kız senin bebişe bak hele

Bazen bebeğinizde 2-4 sn de bir olan karnınızı sarsıcı ritmik hıçkırıklar olur. Rahimde alacak hava olmadığı için, hıçkıran bebek aynı hava alıp veren çocuk gibi sadece kas reaksiyonları gösterir. Bu hıçkırıklar genellikle yarım saat içinde biter. Cinsel ilişki sırasında artık daha yaratıcı olmak ve değişik pozisyonlar denemek zorunda kalabilirsiniz.

kızlarrrrrrrrrrrrr süpersinizzzzzz sizz ya zuhalcimm senii ayrieten tebrikk ediyorum annem kop kop at enerjiniii sana katılıyorumm ben olsam bende dayanamam nilüüüüüüüüüüüüüferrr hızlıı hatunumuzz bizimmm senn sadece seyrett annem sen kopmaa azıcık dikkattt edelimm bu arada bebişimmm sıkıı sıkııı tutunsunnn

neşemmm bizimm içinde stresss atmaa partisii olsunn fazla yorma kendiniii enerjinii akşamada saklaa kuzumm

cıstakkk cıstakkkkkkk

oturmayamıı geldikkk kendii düğünümden beriiii şöyle doya doya oynayamadım2 senedirr açılınnn
yoo yoooooooooo yoooooooooooooooooooo

hehehehe :):) biz daha yaratıcı olup halveti kestik şekerim :) hem kızım büyüdü teyzeleri içeride rahatsızlık vermeyelim di mi :):):)

Sezen Aksu - Kutlama Hamyum.Com - Dailymotion videosu

bu şarkı bebeişinden nülüşüneeee

Memleketime çoktan bahar gelmiştir
Başakları şimdiden göğe ermiştir
Dağlarını gelincik basmıştır
Yer, gök ve yürek çiçek açmıştır

Kirazlar olmadan tez vakitte
Asmanın sürgün veren dallarında
Nergisin, zerenin taç yapraklarında
Seninle baharı kutlamaya geliyorum

başımı omzuna yaslamaya
Hayata yeniden başlamaya
Bağında, bahçende, pınarlarında
İçimi yıkamaya geliyorum

Caddelerinde kızlarla oğlanlar
Oynaşıyordur şimdi, ah! hem de nasıl
Başlayan, biten, tazelenen aşklar
Başlıyor ömrümüzde yeni bir fasıl

Fıstıkcım bebişimmm demişsin Allah mı söyletti yoksa , ben uğurluyumdur dedim aslında bu ay hepinizden bekliyom bişeyler

canlar ben size ayak uydurmaya çalışıyomda baya hastayım boğazlarım hiç geçmedi ilaç kullanmaya korkuyorym bana tavsiye verin lütfennnnn çok fenayım ya
ne zaman geçecek bide thlot içtim bişi ollmaz dimi yardım liütfennnnnnnn

Karanfil çiğne canım boğaz ve ağızdaki mikropları öldürür ,temizler , ilaç kullanmasan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…