- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
haklısın canım zaten senin bebişin duymayada başladı şimdi , müzik dinlet ona annesi , klasik müzik çok iyi geliyomuş
ben kuran dinletiyorum canım bir kere dinleyerek hatim etti bebişim.. Inşallah doğuma kadar üç dört olsun istiyorum :):)
o benim aklıma hiç gelmemişti , nerden dinletiyorsun canım? Cd lerin filanmı var?
ben kuran dinletiyorum canım bir kere dinleyerek hatim etti bebişim.. Inşallah doğuma kadar üç dört olsun istiyorum :):)
Fıstıkcım bebişimmm demişsin Allah mı söyletti yoksa , ben uğurluyumdur dedim aslında bu ay hepinizden bekliyom bişeyler
innnşallahhhhhhhhhh :):):)
ayy maşallah ne güzel nerden dinliyosun canım sen ben kuranı okumayı bilmiyorum dinlesik bebişimle nasıl olur acaba ?
canım benim ışılm helal sana çok taktir ettim seni allahın ayetlerini dinlesin bundan güzeli var mı allah inşallah baada nassip etsn bende dinletcem
günaydın kızlar...
dün benm 28. günümdü ve daha önce hep doğum kontrol kullandığım için bekarkende hiç dikkat etmediğim için adetlerimin kaç günde bir olduğunu bilmiyorum
o yüzden bi idrar testi yapmaya karar verdim
akşam eve gitmeden aldım ve yaptım
çizgi baya görünür şekilde ama silik çıktı
hemen acile gittik doktora durumu anlattım kan testine gerek yok idrarda çıktıysa, ultrasonla bakalım dedi.
baktı evet dedi şüpheli bi yer var dedi ama 28 günde genelde fark edilmez bile hamilelik ama tebrik ederim hamilesiniz dedi ama 28. gün olduğu için kese olmaz pazartesi gel kese görünür dedi
öyle şaşkınım ki yaaa
hamiş mi oldum bende yani
evet canım eşim indirdi bilgisayara her gece mp3 e atıyoruz iki üç sure dinliyoruz... Hem beni rahatlatıyor hem de inşallah bebeğimi rahatlatıp fıtratına yansıyordur canım....
canım benim hayırlısı olsun. ben de arkadaşlara katılıyorum, keşke kan testi yaptırsaydın. pazartesi günü görürsün inşallah keseyi. şimdiden aramıza hoşgeldin :))))
oturup dinliyo musun yoksa iş yaparken filanda dinleniyo mu canım acaba
canım ben akşamları uyumadan önce dinliyorum hatta mp3 atıyoruz biz uyurken bile çalıyor....ya da eşim sabah namazından sonra açıyor öyle daha güzel oluyor.. Hem evin içinde kuran sesi bereket getiriyor inan bana...(iş yaparken dinleme istersen yakışık almaz heralde)
yatarken dinlenir mi acaba pek bilgim yokda ondan soruyorum canım :26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrr süpersinizzzzzz sizz ya zuhalcimm senii ayrieten tebrikk ediyorum annem kop kop at enerjiniii sana katılıyorumm ben olsam bende dayanamamnilüüüüüüüüüüüüüferrr hızlıı hatunumuzz bizimmm senn sadece seyrett annem sen kopmaa azıcık dikkattt edelimm bu arada bebişimmm sıkıı sıkııı tutunsunnn
neşemmm bizimm içinde stresss atmaa partisii olsunnfazla yorma kendiniii enerjinii akşamada saklaa kuzumm
cıstakkk cıstakkkkkkk
oturmayamıı geldikkk kendii düğünümden beriiii şöyle doya doya oynayamadım2 senedirr açılınnn
yoo yoooooooooo yoooooooooooooooooooo
Eee neşe teyzesi ne oldu bebeğimin baby shower partisi bakalım.. Yine mi unutulduk neee :)
ya ben büyük çoğunlukla dediğim gibi işimi bitirip sakince oturup dinliyorum ama uzun sureleri sabah namazından sonra dinlediğim de oldu ne yalan söyleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?