milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ben çıkayım artık kızlar , gidip uzaniyim biraz , Nilüfer tekrar kutluyorum canım

ben kuran dinletiyorum canım bir kere dinleyerek hatim etti bebişim.. Inşallah doğuma kadar üç dört olsun istiyorum :):)

canım benim ışılm helal sana çok taktir ettim seni allahın ayetlerini dinlesin bundan güzeli var mı allah inşallah baada nassip etsn bende dinletcem

Fıstıkcım bebişimmm demişsin Allah mı söyletti yoksa , ben uğurluyumdur dedim aslında bu ay hepinizden bekliyom bişeyler

ayyyy gerçekten öyle yazmışım ya hiç farkında değilim kuzum :78: ama inşallah canım benim uğurluu gelirsin benim gibi bekleyen herkeze

innnşallahhhhhhhhhh :):):)

inşallah canımmmm

ben kuran dinletiyorum canım bir kere dinleyerek hatim etti bebişim.. Inşallah doğuma kadar üç dört olsun istiyorum :):)

size kocaman bir MAŞALLAH

ayy maşallah ne güzel nerden dinliyosun canım sen ben kuranı okumayı bilmiyorum dinlesik bebişimle nasıl olur acaba ?

ben dinletiyorum canım benim... Bende okumayı bilmiyorum onun içinde dinletiyorum....

canım benim ışılm helal sana çok taktir ettim seni allahın ayetlerini dinlesin bundan güzeli var mı allah inşallah baada nassip etsn bende dinletcem

allahın sözünden güzel müzik mi olur be canım benim.... Klasik müzik falan boş işler.. En güzeli allahın kelamı canım benim :):) inşallah kuzum sana da nasip olur ve sende dinletirsin kuzum...

canım benim hayırlısı olsun. ben de arkadaşlara katılıyorum, keşke kan testi yaptırsaydın. pazartesi günü görürsün inşallah keseyi. şimdiden aramıza hoşgeldin :))))

canım benim hayırlısı olsun. ben de arkadaşlara katılıyorum, keşke kan testi yaptırsaydın. pazartesi günü görürsün inşallah keseyi. şimdiden aramıza hoşgeldin :))))

teşekkür ederim cnm ama zaten yaptırdım testte eminim artk

oturup dinliyo musun yoksa iş yaparken filanda dinleniyo mu canım acaba

canım ben akşamları uyumadan önce dinliyorum hatta mp3 atıyoruz biz uyurken bile çalıyor....ya da eşim sabah namazından sonra açıyor öyle daha güzel oluyor.. Hem evin içinde kuran sesi bereket getiriyor inan bana...(iş yaparken dinleme istersen yakışık almaz heralde)

yatarken dinlenir mi acaba pek bilgim yokda ondan soruyorum canım :26::26:

aynen valla zati fazla enerji tüketmemek gerek akşama çalışma var

maşallah sana canım bravo

Eee neşe teyzesi ne oldu bebeğimin baby shower partisi bakalım.. Yine mi unutulduk neee :)

hemen başlıyoruz siz muhabbete daldığınız için bölmek istemedim şeker

ya ben büyük çoğunlukla dediğim gibi işimi bitirip sakince oturup dinliyorum ama uzun sureleri sabah namazından sonra dinlediğim de oldu ne yalan söyleyim...

teşekkürler canım anladım
çok saol
bebiş için senden çok şey öğrendim şimdide teşekkür ederim ışıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…