aynen valla zati fazla enerji tüketmemek gerek akşama çalışma var
ayçacım böyle bişey olabilir mi?:26:
ne diyeceğim kızlar yaaaaa biliyorum çok erken ama siz bebeğe yatak olarak ne düşünüyorsunuz. Benim bebeğimin odası olmayacak
Yatağımın kenarına koyabileceğim bişeyler olmalı.
ya benim bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı çok güzel bi beşik almıştı yatağının yanına gittiğimde fotosunu çekeyim bak belki beğenirsin... Ama sanırım onda en fazla 6. Aya kadar yatıyormuş bebiş... Bende kararsızım ama ben bir iki yaşına kadar yatabileceği birşey alacağım sanırım... Annemle geçenlerde bakmıştık mağaza adını hatırlamıyorum 210 tl idi ve oldukça da güzeldi....
bende reglimm salı günü bittii hemen başladım çalışmalara dün akşam açılışı yaptım bugünde tuhaf salgılar içindeyim acaba erkenmi yumurtluyorum öff başladım ben gene saçma sapan şeyler düşünmeyeHuyum kurusun elimde değill
Topiğimizinnn ilkk minikk prensesiiiiiiiii sağlıklaaa gellll annişininn kollarınaaSenn topiğimizinn ilkkkk bebişiisin şanslıı köftee Bi sürüü minikkk kardeşinnn varrr burada hepsine ablalıkk yapıcaksınn
minnoşumuzz ela bebekkk
( bu arada ışılcım ben bebişinin ismine alıştım bile yanlızz)
ya benim bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı çok güzel bi beşik almıştı yatağının yanına gittiğimde fotosunu çekeyim bak belki beğenirsin... Ama sanırım onda en fazla 6. Aya kadar yatıyormuş bebiş... Bende kararsızım ama ben bir iki yaşına kadar yatabileceği birşey alacağım sanırım... Annemle geçenlerde bakmıştık mağaza adını hatırlamıyorum 210 tl idi ve oldukça da güzeldi....
sen yine de fotosunu çeker misin cnm? Fikir olur en azından
bende reglimm salı günü bittii hemen başladım çalışmalara dün akşam açılışı yaptım bugünde tuhaf salgılar içindeyim acaba erkenmi yumurtluyorum öff başladım ben gene saçma sapan şeyler düşünmeyehuyum kurusun elimde değill
topiğimizinnn ilkk minikk prensesiiiiiiiii sağlıklaaa gellll annişininn kollarınaasenn topiğimizinn ilkkkk bebişiisin şanslıı köftee bi sürüü minikkk kardeşinnn varrr burada hepsine ablalıkk yapıcaksınn
minnoşumuzz ela bebekkk
( bu arada ışılcım ben bebişinin ismine alıştım bile yanlızz)
ayyy bu çok tatlı bişey yaaaaolabilir aslında....nereden buldun?
aşerme ne zaman başlar ya
ayçacım böyle bişey olabilir mi?:26:
aşerme ne zaman başlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?