milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu da ela prensesimizin nefis pastası yumuluuunnn

Eklentiler

• $baby-shower-cake-3.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

ne diyeceğim kızlar yaaaaa biliyorum çok erken ama siz bebeğe yatak olarak ne düşünüyorsunuz. benim bebeğimin odası olmayacak
yatağımın kenarına koyabileceğim bişeyler olmalı.

Güzel teyzeciklerrr hepinize çok teşekkür ederim kızım adına... Allah bebek bekleyen tüm annelere sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin... Bebiş isteyen tüm arkadaşlarım allahım en güzel en hayırlı zamanda sizlerinde göbeklerinizi bebişle doldursun... Hepinizi çok seviyoruzzz kızımla :):):)

bu da bizden size teyzelerimiz afiyet olsun :):):)

Eklentiler

• $baby-shower-cake-pictures-06.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
aynen valla zati fazla enerji tüketmemek gerek akşama çalışma var

bende reglimm salı günü bittii hemen başladım çalışmalara dün akşam açılışı yaptım bugünde tuhaf salgılar içindeyim acaba erkenmi yumurtluyorum öff başladım ben gene saçma sapan şeyler düşünmeye huyum kurusun elimde değill

topiğimizinnn ilkk minikk prensesiiiiiiiii sağlıklaaa gellll annişininn kollarınaa senn topiğimizinn ilkkkk bebişiisin şanslıı köftee bi sürüü minikkk kardeşinnn varrr burada hepsine ablalıkk yapıcaksınn

minnoşumuzz ela bebekkk

( bu arada ışılcım ben bebişinin ismine alıştım bile yanlızz )

ayçacım böyle bişey olabilir mi?:26:

Eklentiler

• $edscf7486.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

ne diyeceğim kızlar yaaaaa biliyorum çok erken ama siz bebeğe yatak olarak ne düşünüyorsunuz. Benim bebeğimin odası olmayacak
Yatağımın kenarına koyabileceğim bişeyler olmalı.

ya benim bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı çok güzel bi beşik almıştı yatağının yanına gittiğimde fotosunu çekeyim bak belki beğenirsin... Ama sanırım onda en fazla 6. Aya kadar yatıyormuş bebiş... Bende kararsızım ama ben bir iki yaşına kadar yatabileceği birşey alacağım sanırım... Annemle geçenlerde bakmıştık mağaza adını hatırlamıyorum 210 tl idi ve oldukça da güzeldi....

evet cnm en azından 1 sene yatabileceği bişey olsun istiyorum.sonra ev alırız belki oda yaparım ona:))

melekim canım inşallah seninde göbişin bebekle dolsun en kısa zamanda :):):)
hiçbir anı kaçırmayın halvete son gaz devam kızlar.... :):):) göreyim sizi nisanda bebiş patlaması olacak inşallah topikimizde :):):)

sen yine de fotosunu çeker misin cnm? fikir olur en azından

BENDE BU AY ERKEN YUMURTLADIM CANIM BU GÜNKÜ OVULASYON TESTİM POZİTİFE YAKIN OLDUKÇA KOYU RENKTE 15. GÜNÜMDEYİM BENDE ELOŞ BEBEĞİN ADINA ALIŞTIM VALLA

ayyy bu çok tatlı bişey yaaaa olabilir aslında....nereden buldun?

ÖZELLİKLERİ DE BUNLARMIŞ CANIM NETTEN BULDUM

•Alt değiştirme ünitesi; Yatağın üzerine, bir ucuna doğru oturtulan ek bir parça (bizimkinde bu kemerliydi, bebek hareket ederken düşmesin diye- Bkz alttaki fotoğraf)
•Yükseltici kit; Yeni doğan yatırmak için bir ek parça. Normalde park yataklar sadece derindir, hem uyumak hem de oynamak içindir. Bu üstteki ek parçaya bebeği ilk dönemde yatırabiliyorsunuz, böylece çok eğil kalk yüzünden beliniz/ sırtınız ağrımıyor. Özellikle lohusalık günlerinde çok değerli olabilir
•Oyuncak Kemeri; tepede oyuncak sallandırmak üzere bir kemer ve bazen kemere takılacak oyuncaklar (Bunların pusete konulan tipleri de var)
•Cibinlik; Yaz aylarında bebeği sivrilerden korumak için yatağın tepesine konulacak bir tül
•Cep/ Çanta; Yatağın yanlarında duruma göre bir/ birer cep, küçük sırt çantası
•Ek aksesuar; Bizimkinde hızla ulaşabilmek için konulmuş ek 3′lü bir bölme vardı; alt bezi, ıslak bez gibi eşyaları oraya yerleştiriyordum.
•Fermuar; Yatağın bir yanında fermuar var Açarsanız çocuk ordan girer çıkar
•Kiminde yatağı beşik gibi kullanma özelliği varmış, bizimkinde yok Yatağın genel özellikleri;

•Ortalama 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş,
•Fileli olduğu için bebek içerden dışarıyı, siz de içerdeki bebeği görebilirsiniz.
•Bir tarafı sabit, bir tarafı oynar veya sabitlenebilir teker
•Yatağın sarıldığı bir parça var onu biz şilte sabitleyici olarak kullandık

Son düzenleme:
ayçacım böyle bişey olabilir mi?:26:

Bunların üstünde dönenceli olanları var , cibinlikli. Birde içinden yatağı çıkarınca oyun parkıda olabiliyo , içine oturtuyosun bebişi fileden görüyosun tabii , birazda oyuncak , yuvarlansın dursun orda

aşerme ne zaman başlar ya

Bende 6 haftalıkken filan başladı canım kişiye göre değişir sanırım , hala tam gaz devam , bebişimmi istiyo benmi bilemedim ama ben çok çikolata yerdim , hamiş olduktan sonra hiç canım istemedi ve hatta düşününce fena oluyorum , birde hayatımda hiç limon yememiştim , geçtiğimiz hbikaç hafta çok yedim , huyum suyum değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…