milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kız mı yoksa diyecem ama cnım ama ben kızlar bilir koca bir kalıp tahin helvası falan yiyordum :):):)

kız mı yoksa diyecem ama cnım ama ben kızlar bilir koca bir kalıp tahin helvası falan yiyordum :):):)

Bilmiyorumki tatlım ya ama inanmıyorum ben ona ekşi yiyince kız , tatlıya oğlan derlerya , geçen komşum söyledi daha hep ekşi yemiş 2 oğlu var ,ama eşim kız görmüş rüyasında ,kızmı olacak yoksa rüyalar tersine derler erkekmi olacak bilemiyorum artık :44: gerçi ilk bebek olduğu için hiç farketmez sağlıklı sıhhatli olsunda Allahımın izniyle

ayşe geliyo diycem ama diyemiyorum ışıl bize çok fena ters köşe yaptı çünkü tatlı yedi bi dünya erkek demiştik ona da sanırım bu bünyeyle alakalı biraz da cinsiyte göre olduğunu pek düşünmüyorum

aynen benim ela kızım hem babasını hemde teyzelerini ters köşe yaptı :):):)

Kaçıncı haftada kesin görünüyo cinsiyeti acaba? Banada kız olacak gibi geliyo gerçi çevremde o kadar kız bebek doğduki , erkek nesli tükenecek gibi geliyo bana :))

aynen benim ela kızım hem babasını hemde teyzelerini ters köşe yaptı :):):)

NAZLI KIZIM KANDIRDI BİZİ

Kaçıncı haftada kesin görünüyo cinsiyeti acaba? Banada kız olacak gibi geliyo gerçi çevremde o kadar kız bebek doğduki , erkek nesli tükenecek gibi geliyo bana :))

aynen canım ya bende çok şaşırıyorum 5-6 tane arkadaşım doğum yaptı geçen yılın sonlarına doğru hepsi kız 3 tane arkadaşım da hamile şu an onlarda kız bebek bekliyor

senn arkadaşlarını benmkiler dengeleyecek sanırım
benm arkadaşlarım da hep erkek bebek doğurdu

bakın bakalım kızlar 2 örekte titreşimli falan

Eklentiler

• $2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…