Ben park yatakları pek beğenmiyorum :):):)
bende 6 haftalıkken filan başladı canım kişiye göre değişir sanırım , hala tam gaz devam , bebişimmi istiyo benmi bilemedimAma ben çok çikolata yerdim , hamiş olduktan sonra hiç canım istemedi ve hatta düşününce fena oluyorum , birde hayatımda hiç limon yememiştim , geçtiğimiz hbikaç hafta çok yedim , huyum suyum değişti
kız mı yoksa diyecem ama cnım ama ben kızlar bilir koca bir kalıp tahin helvası falan yiyordum :):):)
bende 6 haftalıkken filan başladı canım kişiye göre değişir sanırım , hala tam gaz devam , bebişimmi istiyo benmi bilemedimAma ben çok çikolata yerdim , hamiş olduktan sonra hiç canım istemedi ve hatta düşününce fena oluyorum , birde hayatımda hiç limon yememiştim , geçtiğimiz hbikaç hafta çok yedim , huyum suyum değişti
ayşe geliyo diycem ama diyemiyorum ışıl bize çok fena ters köşe yaptı çünkü tatlı yedi bi dünya erkek demiştik ona da sanırım bu bünyeyle alakalı biraz da cinsiyte göre olduğunu pek düşünmüyorum
aynen benim ela kızım hem babasını hemde teyzelerini ters köşe yaptı :):):)
Kaçıncı haftada kesin görünüyo cinsiyeti acaba? Banada kız olacak gibi geliyo gerçi çevremde o kadar kız bebek doğduki , erkek nesli tükenecek gibi geliyo bana :))
kaçıncı haftada kesin görünüyo cinsiyeti acaba? Banada kız olacak gibi geliyo gerçi çevremde o kadar kız bebek doğduki , erkek nesli tükenecek gibi geliyo bana :))
aynen benim ela kızım hem babasını hemde teyzelerini ters köşe yaptı :):):)
NAZLI KIZIM KANDIRDI BİZİ
aynen canım ya bende çok şaşırıyorum 5-6 tane arkadaşım doğum yaptı geçen yılın sonlarına doğru hepsi kız 3 tane arkadaşım da hamile şu an onlarda kız bebek bekliyor
ışıl senin çin takvimine göre cinsiyetin tuttumu?:26:
evet canım tuttu :))
benmkine naseıl bakarız ya çin takviminden :26:
doğum tahini söyle bakalım taze :):)
12 nisan 1987 canım
erkek diyor canım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?