milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ağınızz bal yesin kızlar ne diyelim nasipp sabrım var Allaha şükür

BENDE BU AY ERKEN YUMURTLADIM CANIM BU GÜNKÜ OVULASYON TESTİM POZİTİFE YAKIN OLDUKÇA KOYU RENKTE 15. GÜNÜMDEYİM BENDE ELOŞ BEBEĞİN ADINA ALIŞTIM VALLA

canım ben testii almadımm nisandada zuhalin dediği gibi kaçırmamak için gün aşırı yapmaya çalışıcam bakalım inşallah ama cidden ilginç erken yumurtluyo olabilirim ki bugünkü akıntılar yanılmıyorsan eğer erken yumurtladığımı gösteriyor :26:

aşerme ne zaman başlar ya

sen benii çok güldürüyorsun nilüferrr yaaa Allahta senii güldürsünn inşallahh istediğin zaman bize aaşerebilirsin annem aps köpeğin olsun hemen gönderirimm

sen benii çok güldürüyorsun nilüferrr yaaa Allahta senii güldürsünn inşallahh istediğin zaman bize aaşerebilirsin annem aps köpeğin olsun hemen gönderirimm

sende beni çok gülüdürüyon melekim yaaa posta ile gönderilebilecek ne aşrebilir kiii

Son düzenleme:
valla öyle neşem yaaaa yarıladım şaka maka :):):) diğer yarısı da inşallah ilk yarısı gibi güzel geçer :):) sağlıkla alırım bebişimi kucağıma :)

inşallah canım benim

sayemizde güzel geçiyo dimi hamişliğin

kendime de pay çıkarmam lazımm

Son düzenleme:
tamam canım ama 15 gün falan sonra gideriz o zaman çekeyim olur mu??

Olur cnm benim daha çoookkkkk vaktim var

cnm özellikleri çok çok iyi. istediğim herşey var. çok teşekkür ederim bunu araştıracağım...

bakın bakalım kızlar 2 örekte titreşimli falan

ben beyazı çok beğendim. zaten en sevdiğim renktir. direkt ona baktım

Akşam oldu yine , günler haftalar geçiyo bide bakcaz bebişlerimiz gelmiş , buralara gelmeye vaktimiz olurmu acaba? Olur dimi? Uslu bebişlerimiz olsun yatınca kalkmasın , çok ağlamasın , sık sık çiş yapmasın ha bide mümkünse gece uyanmasın , uyanırsada baba die ağlasın

Günaydın anne adayları ve aday adayları , yine hava çok güzel , enerjim max dün akşam yemeğe çıktık kocamla iyi geldi baya , çok sıkılıyorum bazen arada iyi oluyo

Günaydın anne adayları ve aday adayları , yine hava çok güzel , enerjim max dün akşam yemeğe çıktık kocamla iyi geldi baya , çok sıkılıyorum bazen arada iyi oluyo

günaydın canım ohh ne güzel
sürekli evde olunca arada çıkmak iyi gelir tabi iyi yapmışsınız

sende beni çok gülüdürüyon melekim yaaa posta ile gönderilebilecek ne aşrebilir kiii

ahh annem aklına ne gelirse sınır tanımıyoruz milat 1.1.2012 topiği olarakk

evett zamann çok abukk ilerliyo helede bizim gibi yoğun çalışanlarr hiçç anlamıyorr inşallah dediğin gibi olurr canım yanlızz kız olursa bi süre sonra baba diye ağlayacak zatenn

günaydınnn zuzuuuu ohh ne iyii yapmışsınızz

önümüzdeki perşembe günü gidicez doktora o zaman olur mu kalp atışı ?

sanada günaydınn cicişş annee

herkese günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr

6 haftayı geçmen lazım ama belli olmaz herkeste farklı oluyo belki görünür kalp atışları

inşallah yaa
perşembe keseyi gördükten sonra söleyelim artık die düşünüyoruz
daha kimsenin haberi yok
perşembe akşam eşimin ailesine söliycez cumada annemlerin yanına gidip orda söliycez Allah kısmet ederse

ohh allah bozmasın neşeni ağzınızın tadını canım benimm maşallah

ahh annem aklına ne gelirse sınır tanımıyoruz milat 1.1.2012 topiği olarakk

herkese günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr

günaydın melekiiiimmmmm biz doğurganlar topiğiyiz artık baksana coştuk gidiyoruzzz maşallah

günaydın kızlar.... :):):)

günaydın ışıl

hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr cumanız mübarek olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…