- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
hadi ya :) bakalım ne çıkıcak... Cinsiyet ne zamn belli olur ya :26:
12. Haftadan sonra söyleyebiliyor doktorlar ama kesin olarak 16. Haftada belli oluyor...
melekim canım inşallah seninde göbişin bebekle dolsun en kısa zamanda :):):)
hiçbir anı kaçırmayın halvete son gaz devam kızlar.... :):):) göreyim sizi nisanda bebiş patlaması olacak inşallah topikimizde :):):)
BENDE BU AY ERKEN YUMURTLADIM CANIM BU GÜNKÜ OVULASYON TESTİM POZİTİFE YAKIN OLDUKÇA KOYU RENKTE 15. GÜNÜMDEYİM BENDE ELOŞ BEBEĞİN ADINA ALIŞTIM VALLA
aşerme ne zaman başlar ya
sen benii çok güldürüyorsun nilüferrr yaaa Allahta senii güldürsünn inşallahhistediğin zaman bize aaşerebilirsin annem aps köpeğin olsun hemen gönderirimm
ışılım şaka maka yarıladın gebişliği maşallah
valla öyle neşem yaaaa yarıladım şaka maka :):):) diğer yarısı da inşallah ilk yarısı gibi güzel geçer :):) sağlıkla alırım bebişimi kucağıma :)
inşallah canım benim sayemizde güzel geçiyo dimi hamişliğin
kendime de pay çıkarmam lazımm
tamam canım ama 15 gün falan sonra gideriz o zaman çekeyim olur mu??
BENDE BU AY ERKEN YUMURTLADIM CANIM BU GÜNKÜ OVULASYON TESTİM POZİTİFE YAKIN OLDUKÇA KOYU RENKTE 15. GÜNÜMDEYİM BENDE ELOŞ BEBEĞİN ADINA ALIŞTIM VALLA
ÖZELLİKLERİ DE BUNLARMIŞ CANIM NETTEN BULDUM
•Alt değiştirme ünitesi; Yatağın üzerine, bir ucuna doğru oturtulan ek bir parça (bizimkinde bu kemerliydi, bebek hareket ederken düşmesin diye- Bkz alttaki fotoğraf)
•Yükseltici kit; Yeni doğan yatırmak için bir ek parça. Normalde park yataklar sadece derindir, hem uyumak hem de oynamak içindir. Bu üstteki ek parçaya bebeği ilk dönemde yatırabiliyorsunuz, böylece çok eğil kalk yüzünden beliniz/ sırtınız ağrımıyor. Özellikle lohusalık günlerinde çok değerli olabilir
•Oyuncak Kemeri; tepede oyuncak sallandırmak üzere bir kemer ve bazen kemere takılacak oyuncaklar (Bunların pusete konulan tipleri de var)
•Cibinlik; Yaz aylarında bebeği sivrilerden korumak için yatağın tepesine konulacak bir tül
•Cep/ Çanta; Yatağın yanlarında duruma göre bir/ birer cep, küçük sırt çantası
•Ek aksesuar; Bizimkinde hızla ulaşabilmek için konulmuş ek 3′lü bir bölme vardı; alt bezi, ıslak bez gibi eşyaları oraya yerleştiriyordum.
•Fermuar; Yatağın bir yanında fermuar var Açarsanız çocuk ordan girer çıkar
•Kiminde yatağı beşik gibi kullanma özelliği varmış, bizimkinde yok Yatağın genel özellikleri;
•Ortalama 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş,
•Fileli olduğu için bebek içerden dışarıyı, siz de içerdeki bebeği görebilirsiniz.
•Bir tarafı sabit, bir tarafı oynar veya sabitlenebilir teker
•Yatağın sarıldığı bir parça var onu biz şilte sabitleyici olarak kullandık
bakın bakalım kızlar 2 örekte titreşimli falan
Günaydın anne adayları ve aday adayları , yine hava çok güzel , enerjim maxdün akşam yemeğe çıktık kocamla iyi geldi baya , çok sıkılıyorum bazen arada iyi oluyo
günaydın canım ohh ne güzel
sürekli evde olunca arada çıkmak iyi gelir tabi iyi yapmışsınız
Sanada günaydın canım , 5. haftaya girmişsin6. haftadan sonra kalbi atmaya başlar , sende görürsün ultrasonun monitöründen
önümüzdeki perşembe günü gidicez doktora o zaman olur mu kalp atışı ?
sende beni çok gülüdürüyon melekim yaaa posta ile gönderilebilecek ne aşrebilir kiii
Akşam oldu yine , günler haftalar geçiyo bide bakcaz bebişlerimiz gelmiş , buralara gelmeye vaktimiz olurmu acaba? Olur dimi? Uslu bebişlerimiz olsun yatınca kalkmasın , çok ağlamasın , sık sık çiş yapmasın ha bide mümkünse gece uyanmasın , uyanırsada baba die ağlasın
Günaydın anne adayları ve aday adayları , yine hava çok güzel , enerjim maxdün akşam yemeğe çıktık kocamla iyi geldi baya , çok sıkılıyorum bazen arada iyi oluyo
önümüzdeki perşembe günü gidicez doktora o zaman olur mu kalp atışı ?
6 haftayı geçmen lazım ama belli olmaz herkeste farklı oluyo belki görünür kalp atışları
ahh annem aklına ne gelirse sınır tanımıyoruz milat 1.1.2012 topiği olarakk
herkese günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr
günaydın kızlar.... :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?