milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Dün eşimin işyerinde tatlımı yiyo ekşimi demişler oda ekşi diyince kız demişler tabii akşam baktım göbüşümü seviyo kızımmm die aaa dedim dur bakalım ne kızı , öyle belli olmuyo ekşiyle tatlıyla dedim inanmış garibim yaaa

hayırlı cumalar kızlarrrrrr

sana da hayırlı camalar havvacım duaların kabul olsun

ışılı örnek vereydin

Benim tahlil sonuçlarını aldımda netten Işılcım b12 eksikliği çıkmış ( sen kullanıyormusun b12 veya b12 de içeren bi multivitamin?

ben ayda bir b12 iğnesi vuruluyorum canım benim... benimde alt sınıra yakındı şimdi birazcık yükseldi sanırım.... bu arada benim doktorum multivitaminleri önermiyor gereksiz kilo yapıyor anneye giye.. sadece demir hapı kullanıyorum ben...

ama dediğim gibi balığı çok yiyorum haftada üç kez balık yiyorum mutlaka... sizlerde tüketin kızlar... zaten mevsimi bitmek üzere.. son demlerine yetişin mutlaka.. çinekop mevsimi şimdilerde... bi de kültür balığı tüketmeyin...

Doktora gidinceye kadar beklemede kaliyim o zaman , çinekopa bayılırımmm , ama yağda yapma canım zaten balığın yağı çok faydalı , yağda yapınca pek bişey kalmıyomuş , benim seramik kaplama tavam var grill gibi onda hiç yağsız yapıyorum yapışmıyoda bulantılar azaldı şimdiden sonra yiyebilirim sanırım balık

ben de ızgarada yiyorum canım :):) sen Antalyalısın yaz balıklarını bilirsin yaza ne yiyebiliriz ki balık olarak :):)

slm canım ben varım yeni ögrendim ama umrumda bile deil bu hastalık kadınların genelinde varmış çokta lülü diyorum

:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)

:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)

canım doktor bana ilaç verdi 3 ay kullancan dedi snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş ama yinede kafama felen takmıyorum sogan kürünü yaptım 15 gün devam etcem yılmak yokkkkk yola devam

ben de ızgarada yiyorum canım :):) sen Antalyalısın yaz balıklarını bilirsin yaza ne yiyebiliriz ki balık olarak :):)

Biz çinekopu temmuz gibi yeriz genelde. Bu aylarda mezgit ve levrek zamanı eşimde mezgiti çok sever hiç kılçığı olmuyo onun , her balıkta yenmez bizim evde ben çipura severim mesela bide barbun çok lezzetli ama ağustostan sonra zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…