milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım doktor bana ilaç verdi 3 ay kullancan dedi snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş ama yinede kafama felen takmıyorum sogan kürünü yaptım 15 gün devam etcem yılmak yokkkkk yola devam

ben hiç doktora gitmedim.. biraz doğal yöntemleri deneyim dedim.. soğan küründe 4. günüm.. önümüzdeki ayda denicem eğer olmazsa doktora gidicem.. en azından bi yerden tedaviye başlamış olurum.. dimi yaa :)

:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)

korkma gülüm pko bizden korksun milat 01.01.2012 dedik karar verdik koca göbekli olmaya iyi günde kötü günde koca göbekli olmak istedik ve buna inan inanmak ve stresten uzak durmak hamiş kalmanın tek yolu

:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)

Eğer tedavi görüyorsan soğan kürünü kullanma canım , yanlız soğan kürü geçici çözüm onu söyliyim eninde sonunda tedavi olman lazım , kilon varsa vericeksin , başka çaresi yok

benim adetim agrılı gelmişti iş yerinde duramadım doktora gittik eşimle doktor muayene etti ilaç verdi ama sogan kürünü 15 gün yaptım adetime 10 gün kala 1 hafta daha yapcam

korkma gülüm pko bizden korksun milat 01.01.2012 dedik karar verdik koca göbekli olmaya iyi günde kötü günde koca göbekli olmak istedik ve buna inan inanmak ve stresten uzak durmak hamiş kalmanın tek yolu

Ayyy inşallahh yaaa.. o kadar çok istiyorum ki hamiş kalmayı.. Rabbim hepimize de nasip etsin.. Şu mübarek cuma günü Allah'ım sen bizleri gör ve dileklerimizi kabul et yarabbiimm....

Eğer tedavi görüyorsan soğan kürünü kullanma canım , yanlız soğan kürü geçici çözüm onu söyliyim eninde sonunda tedavi olman lazım , kilon varsa vericeksin , başka çaresi yok

yok canım henüz hiç doktora gitmedim... kendi kendime deniyorum işte.. ama akıntı felan hiç yok yanlız.. sizde varmıydı?

yok canım 57-60 kg arasındayım daha bu ay başladım sogan içmiyim mi yani

yok canım henüz hiç doktora gitmedim... kendi kendime deniyorum işte.. ama akıntı felan hiç yok yanlız.. sizde varmıydı?

Bendede vardıda sen doktora gitmediysen kendi kendinemi koydun tehşisi ? Akıntıyla filan alakası yok pko nun , inci kolye gibi minik minik yanyana kistcikler oluyo çatlayamayan yumurtalardan dolayı , kıllanma olur , kilo artışı , senin önce doktora gitmen lazım , bazı hormonlara bakmadanda pko tehşisi tam konmaz ,

kız canınız felan çeker bak söylemedi demeyin benim canım balık çekti daha dün akşam yedim aslında balıgı pek sevmem

kız canınız felan çeker bak söylemedi demeyin benim canım balık çekti daha dün akşam yedim aslında balıgı pek sevmem

canım ben enfeksiyon için gittim doktora.. bebek istiyorum hocam fakat adetlerim düzensiz dedim.. alttan ultrasonla baktı ve polikistik over olduğunu söyledi.. herhangi bi sıkıntı yaşarmıyız bebek konusunda dedim.. oda bikaç ay daha korunma eğer olmazsa gel tedavisi çok kolay hallederiz dedi.. bende internetten araştırdım pkoyu soğan kürünü gördüm.. denemekten bişey kaybetmem dedim ve başladım.. doktora gideli 3 ay oldu ve 5 aylık evliyim...

duphaston verdi canım ama benim kilo sorunum yok kıllanma felanda yok hormonlarımda düzgün çıkıyo ama doktor adetim geldiginde alltan baktı gösterdi bana

ultrasonda gördünmü yanyana inci kolye gibi kistcikler? bence sen doktorunu değiştir , o ilacıda hiç duymadım ben

anladım bencede soğan kürü sana iyi gelir , kılıf bulamadıkları adet düzensizliklerine pko diyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…