canım doktor bana ilaç verdi 3 ay kullancan dedi snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş ama yinede kafama felen takmıyorum sogan kürünü yaptım 15 gün devam etcem yılmak yokkkkk yola devam
bolca et yemen lazım bunun için o zaman
:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)
Etide sevmiyorum canım ben yaa , bide sakatatlarda varmış b12 , yiyememmmm mümkün değil :26: hayatımda yemedim
:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)
ben hiç doktora gitmedim.. biraz doğal yöntemleri deneyim dedim.. soğan küründe 4. günüm.. önümüzdeki ayda denicem eğer olmazsa doktora gidicem.. en azından bi yerden tedaviye başlamış olurum.. dimi yaa :)
Etide sevmiyorum canım ben yaa , bide sakatatlarda varmış b12 , yiyememmmm mümkün değil :26: hayatımda yemedim
korkma gülüm pko bizden korksun milat 01.01.2012 dedik karar verdik koca göbekli olmaya iyi günde kötü günde koca göbekli olmak istedik ve buna inan inanmak ve stresten uzak durmak hamiş kalmanın tek yolu
Eğer tedavi görüyorsan soğan kürünü kullanma canım , yanlız soğan kürü geçici çözüm onu söyliyim eninde sonunda tedavi olman lazım , kilon varsa vericeksin , başka çaresi yok
yemediğin için düşmüş demekki zaten
olmaz ama bebiş için yemelisin köfte filandami sevmiyosun
sakadat yasak zaten sanırım yaaa.. toxoplazmana baktırdın mı??
Eğer tedavi görüyorsan soğan kürünü kullanma canım , yanlız soğan kürü geçici çözüm onu söyliyim eninde sonunda tedavi olman lazım , kilon varsa vericeksin , başka çaresi yok
yok canım henüz hiç doktora gitmedim... kendi kendime deniyorum işte.. ama akıntı felan hiç yok yanlız.. sizde varmıydı?
yok canım 57-60 kg arasındayım daha bu ay başladım sogan içmiyim mi yani
Ne verdi sana ilaç olarak?
Bendede vardıda sen doktora gitmediysen kendi kendinemi koydun tehşisi ? Akıntıyla filan alakası yok pko nun , inci kolye gibi minik minik yanyana kistcikler oluyo çatlayamayan yumurtalardan dolayı , kıllanma olur , kilo artışı , senin önce doktora gitmen lazım , bazı hormonlara bakmadanda pko tehşisi tam konmaz ,
duphaston verdi canım ama benim kilo sorunum yok kıllanma felanda yok hormonlarımda düzgün çıkıyo ama doktor adetim geldiginde alltan baktı gösterdi bana
canım ben enfeksiyon için gittim doktora.. bebek istiyorum hocam fakat adetlerim düzensiz dedim.. alttan ultrasonla baktı ve polikistik over olduğunu söyledi.. herhangi bi sıkıntı yaşarmıyız bebek konusunda dedim.. oda bikaç ay daha korunma eğer olmazsa gel tedavisi çok kolay hallederiz dedi.. bende internetten araştırdım pkoyu soğan kürünü gördüm.. denemekten bişey kaybetmem dedim ve başladım.. doktora gideli 3 ay oldu ve 5 aylık evliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?