milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

anladım bencede soğan kürü sana iyi gelir , kılıf bulamadıkları adet düzensizliklerine pko diyolar zaten

ben adet olduğumdan beri üst üste 2 ay aynı günde hasta olduğumu hatırlamıyorum bile.. ama işte enfeksiyon diye gittim pko olduğunu öğrendim.. umarım tedavisiz hamile kalabilirim.. sanırım sen hamilesin.. rabbim sağlıklı bir şekilde yavrucuğuna kavuşmanı nasip etsin.. darısıda bize olsun :)))

bende tavuk yemeyeli 6 ay oldu herhalde evime tavuk eti sokmuyorum...

Çok iyi yapıyorsun canım zaten piyasadaki tavukların faydasından çok zararı var , köyde olucakta böyle gezen tavuklardan , yoncayla beslenenlerden , kesip onu yiceksinki bi faydası olsun , onuda biz nerdeee bulacaz?

:) bende yeni öğrendim cnm.. ama uzun süren bir tedavi sürecim olurmu acaba diye korkuyorum... bu ay soğan kürüne başladım bakalım artık kısmet :)

herşeyin başı stres sakın kafanıza takmakyın benim en yakın arkadaşıma da pko teşhisi kondu kontrol amacıyla gitmişti doktora ve ilk aydan hamile kaldı tabiki tedavi gerekiyorsa yapılacak ama allahım ol diyorsa da oluyor bu arada topiğimize hoşgeldin buraya sık sık gel kesin hamiş kalırsın uğurludur topiğimiz

Etide sevmiyorum canım ben yaa , bide sakatatlarda varmış b12 , yiyememmmm mümkün değil :26: hayatımda yemedim

ciğerrreee bayılırım yenmezmi bunlar yaaa offf offf

Son düzenleme:

Amin canım sağol ama ben sanmıyorum pko filan yok gibi sende , belki yapısaldır uzun süredir böyle diyorsun , sen soğan kürünü yap o düzene sokuyo belli bi süre , kocanada keçiboynuzu pekmezi yedir belki spermler yeteri kadar canlı olmayabilir , 3 ay yapman gerek soğan kürünü , doğal bi kür en azından denemekte fayda var , baktın yine olmadı o zaman gidersin doktora

inşallah canım .. stress yapma hep güzel düşün :):)

Çok iyi yapıyorsun canım zaten piyasadaki tavukların faydasından çok zararı var , köyde olucakta böyle gezen tavuklardan , yoncayla beslenenlerden , kesip onu yiceksinki bi faydası olsun , onuda biz nerdeee bulacaz?

ayşegül çiftlikteee

valla ayşegül serisi aklıma geldi bunu yazınca ne alakaysa

bende hiçbir zaman aynı günde hasta olmam her ay 3-4 gün öne gelir benim reglim :26::26:

duphaston verdi canım ama benim kilo sorunum yok kıllanma felanda yok hormonlarımda düzgün çıkıyo ama doktor adetim geldiginde alltan baktı gösterdi bana

Canım pko için olmayabilir ama yumurtlama düzenleyici olabilir ne bilim doktor yani ondan iyimi bilcez sen ilacını kullan bence soğanla beraber kullanırsan problem olabilir die düşünüyorum , tedavine başladıysa doktor kür filan yapma , ilaçlarını kullanıp bi sonuca bak bakalım

Bebişimiz erkek olursa babasının ismini koymak istiyo eşim çünkü vefat etti , ama isim güzel değil napıcam ben hem eşimi kırmak istemiyorum diğer taraftanda içime sinmiyo

zaten bir kere kullandım canım

kızlar ya ben şimdi çatlaklar için krem kullanmaya başlayayım mı ?
siz ne kullanıyosunuz doktor bişi önerir mi ?

kızlar ya ben şimdi çatlaklar için krem kullanmaya başlayayım mı ?
siz ne kullanıyosunuz doktor bişi önerir mi ?

tazeeee :):) daha erken şekerim :) ben mustela alacağım karar verdim dün eczaneleri dolaştım organik bi krem.. bi deneyeceğim.. göğüs ve karın için ayrı ayrı satılıyor ikisi toplam 100 tl....

ultrasonda gördünmü yanyana inci kolye gibi kistcikler? bence sen doktorunu değiştir , o ilacıda hiç duymadım ben

canım adetimi düzenlemesi için vermiş doktorum öyle söyledi benim adetim 7 gün geçti ve adetim az geliyodu bide gögsümden süt gibi bişi geldi doktor prolaktinime felan baktı en son 24 çıktı sorun yok dedi 16 martta ilaca başladım kürü ilaca başlamadan önce içmiştim zaten 15 gün daha snra 14-16-20 ..... ilişki olsun dedi bu ay ovülasyon testinde 13. günde net çizgileride gördüm haata sag kısmım sabaha kadar agrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…