milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Bebişimiz erkek olursa babasının ismini koymak istiyo eşim çünkü vefat etti , ama isim güzel değil napıcam ben hem eşimi kırmak istemiyorum diğer taraftanda içime sinmiyo

şaka bi yana beğediğin bi ismi cinsiyetini öğrenince söylemeye eşinin beynine işlemeye başla ikinci isim olarak da babasının ismini koyuverirsin :):)
benimde görümcem ela nur diyormuş sürekli... bugün öğleden snra napıyorsunuz diye arayıp benzeteceğim :):) ne nuru kardeşim sadece ela yani :):) çok meraklıysanız kendiniz doğurun ona koyun nuru falan alla allaaa....

heyt bee çekilin yoldan elanın annesi geliyo

Yokcanım yaa 2 isim hiç hoş olmuyo ( bana hoş gelmiyo yani , bakalım belki minişimiz kız olur gerek kalmaz bu polimiklere :26:

ismi ne kayınpederinin bu arada benimde eltim dogum yaptı oglu var babamın adını koydular benimde oglum olursa onada aynı ismin konulmasını istemiyorum tabi henüz bişi yok ama geçen gün eşimle konuşurken bizimde oglumuz olursa ali efe koyarız dedi üzüldüm çünkü aynı isim(ali)eltimin oglumda var

irmegan hoşgeldinn bencede doktorun tavsiyelerine uyman gerekiyor bir kaç ay aksatma doktor kontrollerini zaten henüz çok yeni başlamışsın çalışmalara :) )) umarım Rabbim çok bekletmez verirr bebişinii ...ayy zuhalcim işin zor vallahi hiç anlamıyorum şu büyüklerin ismini koyma olaylarını ya ne gerekk var yanii ..

Son düzenleme:

tamam tamam elanın annesi stres yapma sen ne diyosan o olsun usta kızma ya

sen biliyon dimi canım kalp atışını görene kadar halvet yok , söylemiştir doktorun herhalde

ilk idrar testi yaptığm gece gittiğimiz doktor dedi pazartesi gel demişti o zamana kadarda ilişkiye girme demişti
ama çarşamba gittiğim doktor ilişkide sakınca yok dedi
öyle bişimi var kalp atışını duyana kdar ?

herkes bi burnunu sokmasa olmas zaten :)) ismide ben çok önemsiyorum düşünsene bir ömür onun aurasında olucak bebişlerimiz

heyt bee çekilin yoldan elanın annesi geliyo

tamam tamam elanın annesi stres yapma sen ne diyosan o olsun usta kızma ya

ya benimkilerin hem birşey yaptıkları yok elleri ceplerine gitmez bizi tırtıklamaya çalışırlar her türü dedikoduyu yaparlar arkamdan (yüzüme karşı melektirler!!!) hem de hep kendi istedikleri olsun isterler....

yedirmezlerrrrr :):):):) prensesimin adını koydum adıyla yaşasın sağlıkla gelsin kuzum benim... kimseye düşmez kardeşim :):):):)

sizde eşinizi işlemeyi iyi bilin kızlar... :):)

kalp atışı görene kadar halvet yok , sende hiç riske atma istersen

sen hakkaten eşini iyi işledin bu konuda kendi istediğin ismi kabul ettirdin farkında bile olmadan kocan

banada doktor hiç yasaklamadı ama ben kendi kendime yasak koydum :):):) yaa alacağınız anlık zevkler bebeklerimizin sağlığından önemli değil diye düşünüyorum onun için nilüş üç ay sakın kendini sonrası da sana kalmış ya devam ya ara dersin :):)

En güzelini yapıyorsun tatlım ama kayınpeder vefat edince birde ilk torun olucak , adamcağızda çok iyi insandı üstelik , eşimin istemesini normal karşılıyorum ben aslında ama isimden dolayı mutsuzum :44: Cemal :44:

iyidr ışılım sen ne yapıyosun kusura bakma benim jeton köşeli geç düşüyo yogun olunca sayfaların hepsine bakamıyorum ama bu hafta geceye geçince talan edicem ne var ne yok hepsini okuycammmm

:):):) ne olsun havvacım ya git gel aynı benimde.. havalar biraz ısındı rahatladım soğuk beni çok geriyor ya :):):)

geçmişi talan et bebeeemmm :):)

sen hakkaten eşini iyi işledin bu konuda kendi istediğin ismi kabul ettirdin farkında bile olmadan kocan

evet bende bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim :):)

Bebişimiz erkek olursa babasının ismini koymak istiyo eşim çünkü vefat etti , ama isim güzel değil napıcam ben hem eşimi kırmak istemiyorum diğer taraftanda içime sinmiyo

ya tamam saygı filan ama ben karşıyım bu düşünceye yaa babasının adı dedesinin adı nenesinin adı filan

sırf bu yüzden ben doğduğumda 1 hafta isimsiz kalmışım dedem annesinin adını zehrayı koymak istemiş bana

babam da diyormuş ki illa neşe olucak sonra tartışmışlar dedemle babam tabi deli kafa yaş 21 gitmiş evden

1 hafta gelmemiş annem garibim isimsiz kaldığıma mı üzülsün babamın gittiğine mi üzülsün

1 hafta sonra gelmiş kendi istediğini koymuş gene NEŞE

ismin sonuna gelen nur can naz eklerinden hiç hoşlanmıyorum

iyidr ışılım sen ne yapıyosun kusura bakma benim jeton köşeli geç düşüyo yogun olunca sayfaların hepsine bakamıyorum ama bu hafta geceye geçince talan edicem ne var ne yok hepsini okuycammmm

ben resmimi koymuştum geçen sayfalarda gördünmüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…