- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Bebişimiz erkek olursa babasının ismini koymak istiyo eşim çünkü vefat etti , ama isim güzel değil napıcam benhem eşimi kırmak istemiyorum diğer taraftanda içime sinmiyo
kızlar ya ben şimdi çatlaklar için krem kullanmaya başlayayım mı ?
siz ne kullanıyosunuz doktor bişi önerir mi ?
şaka bi yana beğediğin bi ismi cinsiyetini öğrenince söylemeye eşinin beynine işlemeye başla ikinci isim olarak da babasının ismini koyuverirsin :):)
benimde görümcem ela nur diyormuş sürekli... bugün öğleden snra napıyorsunuz diye arayıp benzeteceğim :):) ne nuru kardeşim sadece ela yani :):) çok meraklıysanız kendiniz doğurun ona koyun nuru falan alla allaaa....
Yokcanım yaa 2 isim hiç hoş olmuyo( bana hoş gelmiyo yani , bakalım belki minişimiz kız olur gerek kalmaz bu polimiklere :26:
şaka bi yana beğediğin bi ismi cinsiyetini öğrenince söylemeye eşinin beynine işlemeye başla ikinci isim olarak da babasının ismini koyuverirsin :):)
benimde görümcem ela nur diyormuş sürekli... bugün öğleden snra napıyorsunuz diye arayıp benzeteceğim :):) ne nuru kardeşim sadece ela yani :):) çok meraklıysanız kendiniz doğurun ona koyun nuru falan alla allaaa....
sen biliyon dimi canım kalp atışını görene kadar halvet yok , söylemiştir doktorun herhalde
heyt bee çekilin yoldan elanın annesi geliyo
tamam tamam elanın annesi stres yapma sen ne diyosan o olsun usta kızma ya
ilk idrar testi yaptığm gece gittiğimiz doktor dedi pazartesi gel demişti o zamana kadarda ilişkiye girme demişti
ama çarşamba gittiğim doktor ilişkide sakınca yok dedi
öyle bişimi var kalp atışını duyana kdar ?
havva selam şekerr.. nasıl gidiyor şekerim...
ya benimkilerin hem birşey yaptıkları yok elleri ceplerine gitmez bizi tırtıklamaya çalışırlar her türü dedikoduyu yaparlar arkamdan (yüzüme karşı melektirler!!!) hem de hep kendi istedikleri olsun isterler....
yedirmezlerrrrr :):):):) prensesimin adını koydum adıyla yaşasın sağlıkla gelsin kuzum benim... kimseye düşmez kardeşim :):):):)
sizde eşinizi işlemeyi iyi bilin kızlar... :):)
sana da hayırlı camalar havvacım duaların kabul olsun
canım benim teşekkürler sizede dua ediyorum hep aklımdasınız inşallah hepimizin duaları kabul olur
ilk idrar testi yaptığm gece gittiğimiz doktor dedi pazartesi gel demişti o zamana kadarda ilişkiye girme demişti
ama çarşamba gittiğim doktor ilişkide sakınca yok dedi
öyle bişimi var kalp atışını duyana kdar ?
ya benimkilerin hem birşey yaptıkları yok elleri ceplerine gitmez bizi tırtıklamaya çalışırlar her türü dedikoduyu yaparlar arkamdan (yüzüme karşı melektirler!!!) hem de hep kendi istedikleri olsun isterler....
yedirmezlerrrrr :):):):) prensesimin adını koydum adıyla yaşasın sağlıkla gelsin kuzum benim... kimseye düşmez kardeşim :):):):)
sizde eşinizi işlemeyi iyi bilin kızlar... :):)
iyidr ışılım sen ne yapıyosun kusura bakma benim jeton köşeli geç düşüyo yogun olunca sayfaların hepsine bakamıyorum ama bu hafta geceye geçince talan edicem ne var ne yok hepsini okuycammmm
sen hakkaten eşini iyi işledin bu konuda kendi istediğin ismi kabul ettirdin farkında bile olmadan kocan
Bebişimiz erkek olursa babasının ismini koymak istiyo eşim çünkü vefat etti , ama isim güzel değil napıcam benhem eşimi kırmak istemiyorum diğer taraftanda içime sinmiyo
hepinize afiyet olsun çokkkk öptüm
iyidr ışılım sen ne yapıyosun kusura bakma benim jeton köşeli geç düşüyo yogun olunca sayfaların hepsine bakamıyorum ama bu hafta geceye geçince talan edicem ne var ne yok hepsini okuycammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?