milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

merhaba kızlarrr
topik çok yoğun bugün ne güzelllll geçmişi anca okudum valla
ben hastaneden geliyorum. daha da gitmem devlet hastanesine
doktor geldi uzuuun uzuunnn baktı ekrana. baya bir bekledi. ben de çok korktum bişey var diye. baya gezirdi çünkü ultrasonu. bu arada hiç konuşmuyor ama. böyle uzun bir süre geçti. sonra ultrasondan bebeğin fotolarınıçıkardı.yine hiç konuşmadan kalktı masasına oturdu başladı gazeteye okumaya.ben şok tabiii
yanında hemşire vardı. dedim nasıl sonuç git kan testi yaptır dedi. tamam da nasıl dedim kaç haftalık görünüyor dedim 13+3 dedi
en se kalınlığı ne kadar dedim. sen ne yapacaksın ki ense kalınlığını dedi gülerek merak ettim ne oldu ki dedim:)
Güldü doktora baktı ense kalınlığını soruyor dedi dalga geçer gibi
neyse işte 1.2 dedi. tamam dedim. gidip test yaptırabşlirsiniz deditamam dedim.
işte böyle. eşimi de içeri almadılar zaten.
bir daha da gitmem çarşamba test sonucumu alıp adım atmayacağım bir daha da

aaa delinin zoruna bak pıt pıt yağ olsun diyo bi de zati yağımız çok az hadi afiyet olsun kuzum

hayırlı cumalar kızçeler cumanız mübarek olsun inşlah bu ay bizimde göbişimiz hayırlısıyla dolsun

gribim mıribim ama çalışmaya tam gaz devam kızlar

şikayet etmek gerek böylelerini çok sinir oluyorum şu devlet hastanesi doktorlarına insanın sinirini zıplatıyolar tek olnar biliyo herşeyi biz kimiz kii

sormaya öğrenmeye hakkımız yok koyun gibi gidip gelicez sesimizi çıkarmıycaz bir de üstüne bizle dalga geçicekler itip kakıcaklar yok öyle

şikayet et canım hiç susma biz sustukça bunlar böyle güç buluyo ayy gelde sinir olma

yaaaa görmedimmmm kaçıncı sayfada yoksa kaldırdın mı

valla sayfasını bilmiyom ki annem duruyo kaldırmadım

hayırlı cumalar kızçeler cumanız mübarek olsun inşlah bu ay bizimde göbişimiz hayırlısıyla dolsun

sanada hayırlı cumalar özlemcim hoşgeldin

afferin sana azimli hatuşum benim hastalık bile tanımıyo bebiş aşkı dimi

bu havalarda grip olmak da çok kötü yaa c vitamini almaktan başkka çaren yok tatlış
:18:

ya bu ikili test çok önemli .. çünkü ense kalınlığı ölçüldüğü için.. ama neyse senin ense kalınlığın iyi çıkmış çok şükür :):):) ama canım benim benden sana tavsiye düzenli sürekli bir doktor edin.. muhattabın olsun karşındaaaa :):) size diye diye tüy bitti kızlar dilimdeee :):)

sanada hayırlı cumalar canım benimm :):) durmak yok özlemcim halvete devammmm :):):)

evet cnm eşim de çok kızdı ve şikayet edelim dedi. zaten eşim özel doktor söyledi de çok uzak diye ben şimdilik gidelim devlete demiştim.

Cnm biliyorum ben de zaten sürekli araştırıyorum doktor ama hem yakın hem de iyisini bulamadım.
ama yokbu bana ders oldu. önümüzdeki hafta sonuçlar çıksın da hemen yeni doktor edinip ona balıyorum.

Cnm biliyorum ben de zaten sürekli araştırıyorum doktor ama hem yakın hem de iyisini bulamadım.
ama yokbu bana ders oldu. önümüzdeki hafta sonuçlar çıksın da hemen yeni doktor edinip ona balıyorum.

türkiye hastanesine baksana ayça c.tesi günleride kadın doğum var ssk geçiyo nevra diye bi kadın var yıllardır orda topiklerde var bi araştır

türkiye hastanesine baksana ayça c.tesi günleride kadın doğum var ssk geçiyo nevra diye bi kadın var yıllardır orda topiklerde var bi araştır

hemen bakıyorum cnm çok sağol
yaa bi de benim 12+ 1 di ama şimdi 13+ 3 çıktı:)))

Son düzenleme:
selam şekerim nasılsın.... nasıl gidiyor annelik :)

iyi ışılım nasıl gitsin işte çok şükür benim öyle mide bulantım falan yok mercimekyus anneyi çok üzmüyo 6 nisandada 2li testimiz var inşallah herşey düzgün gidecek nisanın 11i eşimin 17 si benim doğum günüm belki cinsiyetini gösterir diye umut ediyorum sen de iyisin inşalalh

inşallah canım benim.. ne olsun valla bende fındıkkurdu kğzğmğ büyütüyorum işte :):) çok şükür bi şikayetim kalmadı benim :):)

sibel ben seninkinin erkek olacağını düşünüyorum annem yaa :):) sağlıkla gelsinler inşallah :)

sağlıklı olsunlarda aslına bakarsan bizde kız istiyoruz ama maalesef hamiş kalırken cinsiyeti seçemiyoruz insanlar geneli ilk çocukta cinsiyet aramaz ama ben 1 tane düşündüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…