milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sibel kız benim ovulasyon testinde çıkan çizgim kontrol çizgisinden bile koyu kırmızı benim şimdi yumurta bu gün mü çatladı acep akşam halvet vardı bu gecede olsun mu kii:26::26:

Son düzenleme:
ayçacımm ya çok üzüldümm ama malesef devlet hastanelerimizz böyle şikayet etsende birşey değişmiyorr babam çok dilekçeler yazdı öyle

havva kızz aşk olsunn yağ mağ olmasın bebişş gelmeden 3 aylık göbüşü yaptıkk zaten sağlıklıı faydalı beslenelimm derkenn :101:

sibell kızz bir tanee olmazz bir karadenizliye yakışmazzz kardeşş lazım illakiiii azıcık büyüdükten sonra tabii

şikayet etmek gerek böylelerini çok sinir oluyorum şu devlet hastanesi doktorlarına insanın sinirini zıplatıyolar tek olnar biliyo herşeyi biz kimiz kii

valla sayfasını bilmiyom ki annem duruyo kaldırmadım

talan ediyim bari neşecim seni çokkk merak ediyorum

tamam yag olmasın bebişimmmmmm

sibel kız benim ovulasyon testinde çıkan çizgim kontrol çizgisinden bile koyu kırmızı benim şimdi yumurta bu gün mü çatladı acep akşam halvet vardı bu gecede olsun mu kii:26::26:

neşem ben çatlatma iğnesii olmuştum iğneyi vurdukk kontrole gittim yumurta çatlamış 36 saat sonra ilişki demiştii doktorr :26: spermler 72 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum dün halvet varsa bugüne gerek yok bigün ara ver zaten erkekler içinde hergün önermiyor doktor sperm kalitesi açısından

devam cnm olsun önden kocişe türk kahvesi yap

nasılsınız kızlar? ben biraz rahatsızım, ya size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bir an geliyor çok umutlu oluyorum biran geliyor çok korkuyorum umudum gidiyor.. halbuki çok şükür herşey yolunda sayılır, dünde ovulasyon testinde çift çizgimi gördüm ama ne bileyim işte

tamam canım kaçırmayayım diye endişelendim
:26:

umutsuzluk yok canım :):):) bebek işi sabır işi biraz.. kısmet olan zamanı sabırla bekleyeceksin.. inşallahta en güzel zamanda en kısa zamanda bebeğin seninle olur :):):)

umutsuzluk yok canım :):):) bebek işi sabır işi biraz.. kısmet olan zamanı sabırla bekleyeceksin.. inşallahta en güzel zamanda en kısa zamanda bebeğin seninle olur :):):)

evet çok büyük sabır istiyormuş gerçekten, dilerim biran önce hepimizin olur, saol canım desteğin için, sen kaçıncı ayında hamile kaldın canım

devam cnm olsun önden kocişe türk kahvesi yap

dün de testim kırmızıydı kontrol çizgisiyle aynı renkteydi fakat bu günkü testteki renk kontrol çizgisinden de kırmızı kontrol çizgisi yanında silik kaldı ondan tereddüt ettim

bu akşam mı olsa yarın akşam mı olsa diye neyse artık hayırlısı duruma göre bakıcam türk kahvesine hucumm

iyidir cicim sen nasılsın bazen bana da geliyo bu hiss

evet çok büyük sabır istiyormuş gerçekten, dilerim biran önce hepimizin olur, saol canım desteğin için, sen kaçıncı ayında hamile kaldın canım

ben ilk ayımda hamile kaldım canım... bende denemeye başlamadan önce hep vesvese yapıyordum acaba olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak falan diye.. ama herşey Rabbime bağlı....o ne zaman ol derse o zaman oluyor.. sende sabırla ve duayla bekleyeceksin bebeğini.. ne kadar zamandır deniyorsun?? ne kadarlık evlisin??

yav neşe yüklediğin kısımda otomatık çıkıyo yüklenen resimler bi daha atsana

sanırım bizim durumumuzda olan herkes zaman zaman aynı duygulara kapılıyor, inşallah rabbim bizi çok bekletmez..

biraz rahatsızım canım meslek hastalığı faranjitle başım belada(

çok şanslısın canım:)) hep böyle devam eder inşallah şansın, bende ilk ayımda kimyasal gebelik yaşadım tabi o zaman kafam rahattı, ben 8 aylık evdeyim bu 9.deneme olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…