- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
sağlıklı olsunlarda aslına bakarsan bizde kız istiyoruz ama maalesef hamiş kalırken cinsiyeti seçemiyoruz insanlar geneli ilk çocukta cinsiyet aramaz ama ben 1 tane düşündüğüm için
şikayet etmek gerek böylelerini çok sinir oluyorum şu devlet hastanesi doktorlarına insanın sinirini zıplatıyolar tek olnar biliyo herşeyi biz kimiz kii
valla sayfasını bilmiyom ki annem duruyo kaldırmadım
ayçacımm ya çok üzüldümm ama malesef devlet hastanelerimizz böyle şikayet etsende birşey değişmiyorr babam çok dilekçeler yazdı öyle
havva kızz aşk olsunn yağ mağ olmasın bebişş gelmeden 3 aylık göbüşü yaptıkk zaten sağlıklıı faydalı beslenelimm derkenn :101:
sibell kızz bir tanee olmazz bir karadenizliye yakışmazzz kardeşş lazım illakiiiiazıcık büyüdükten sonra tabii
sibel kız benim ovulasyon testinde çıkan çizgim kontrol çizgisinden bile koyu kırmızı benim şimdi yumurta bu gün mü çatladı acep akşam halvet vardı bu gecede olsun mu kii:26::26:
sibel kız benim ovulasyon testinde çıkan çizgim kontrol çizgisinden bile koyu kırmızı benim şimdi yumurta bu gün mü çatladı acep akşam halvet vardı bu gecede olsun mu kii:26::26:
talan ediyim bari neşecim seni çokkk merak ediyorum
neşem ben çatlatma iğnesii olmuştum iğneyi vurdukk kontrole gittim yumurta çatlamış 36 saat sonra ilişki demiştii doktorr :26: spermler 72 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum dün halvet varsa bugüne gerek yok bigün ara ver zaten erkekler içinde hergün önermiyor doktor sperm kalitesi açısından
nasılsınız kızlar? ben biraz rahatsızım, ya size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bir an geliyor çok umutlu oluyorum biran geliyor çok korkuyorum umudum gidiyor.. halbuki çok şükür herşey yolunda sayılır, dünde ovulasyon testinde çift çizgimi gördüm ama ne bileyim işte
talan et resim öne gelsin bende merak ettim
umutsuzluk yok canım :):):) bebek işi sabır işi biraz.. kısmet olan zamanı sabırla bekleyeceksin.. inşallahta en güzel zamanda en kısa zamanda bebeğin seninle olur :):):)
devam cnm olsun önden kocişe türk kahvesi yap
nasılsınız kızlar? ben biraz rahatsızım, ya size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bir an geliyor çok umutlu oluyorum biran geliyor çok korkuyorum umudum gidiyor.. halbuki çok şükür herşey yolunda sayılır, dünde ovulasyon testinde çift çizgimi gördüm ama ne bileyim işte
evet çok büyük sabır istiyormuş gerçekten, dilerim biran önce hepimizin olur, saol canım desteğin için, sen kaçıncı ayında hamile kaldın canım
sanırım bizim durumumuzda olan herkes zaman zaman aynı duygulara kapılıyor, inşallah rabbim bizi çok bekletmez..dün de testim kırmızıydı kontrol çizgisiyle aynı renkteydi fakat bu günkü testteki renk kontrol çizgisinden de kırmızı kontrol çizgisi yanında silik kaldı ondan tereddüt ettim
bu akşam mı olsa yarın akşam mı olsa diye neyse artık hayırlısı duruma göre bakıcam türk kahvesine hucumm
iyidir cicim sen nasılsın bazen bana da geliyo bu hiss
ben ilk ayımda hamile kaldım canım... bende denemeye başlamadan önce hep vesvese yapıyordum acaba olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak falan diye.. ama herşey Rabbime bağlı....o ne zaman ol derse o zaman oluyor.. sende sabırla ve duayla bekleyeceksin bebeğini.. ne kadar zamandır deniyorsun?? ne kadarlık evlisin??
yav neşe yüklediğin kısımda otomatık çıkıyo yüklenen resimler bi daha atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?