beeeeeeeeeeennnnnnnnnn
çok şekersin kız zayıfsında maaşallah kocanda yağuşuklu allah bozmasın yüzün gibi talihinde güzel olsun neşecim
Kızlarrr gidip uzanim dedim baktım yaprak sarması uçuyo gözümün önünden , bi hamaratlık geldi kalktım sarma yapmaya ilk kez ama :)) annem yaparken yemesi güzeldi yaa , 1 sıra sardım sırtım ağrıdı , bıraktım bende öylece geldim valla , bi ara gider devam ederim akşama çok var nasılsa demi
ohh valla evde olmak gibisi yok
hemen bakıyorum cnm çok sağol
yaa bi de benim 12+ 1 di ama şimdi 13+ 3 çıktı:)))
Doğru canım doğruda siz manken gibi giderken doğuma ben yuvarlanarak gidicem böyle giderse , bende çalışıyo olsaydımda keşke son 2 ay evde olsaydım yeterdi die düşünüyorum
Kızlarrr gidip uzanim dedim baktım yaprak sarması uçuyo gözümün önünden , bi hamaratlık geldi kalktım sarma yapmaya ilk kez ama :)) annem yaparken yemesi güzeldi yaa , 1 sıra sardım sırtım ağrıdı , bıraktım bende öylece geldim valla , bi ara gider devam ederim akşama çok var nasılsa demi
yeme aşkı olduktan sonra çalışsanda zaman bulursun şekerim :):):):) kilo durumunuz nasıl hakketten kızlar ya aldınız mı kilocukları bakalım...
ay allah iyiliğini versin zu zu yaa hiç güleceğim yoktuuuu koptum burda
Yok be canım sıkıntıdan sarıyorum ben yemeye çalışırken manken gibiydim mesleğimde icabı öyle olmam gerekiyodu zaten , ne zaman evlendim , işi bıraktım başladı yeme aşkı , hem işyerinde ne bulucanda ne yicen ama ev öyle değilki
olur mu canım ya benim bi arkadaşım var çalışıyor ama ilk 3,5 ayında 7 kilo aldı :):):) resmen evdeki buzdolabını işyerine taşıyordu :):):)
bu arada çok kıskandım h.sonu bi aksilik çıkmazsa kociş ve mercimekyusla bende resim çekilip koycam şimdi koyarım ama maksat göbeğimi görün kocaman
ışıl ayça diğer hamişler kızlar sizde koyun
göbekleriimizi mi :):):) bende yok ki ne koyacam :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?