milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çok şekersin kız zayıfsında maaşallah kocanda yağuşuklu allah bozmasın yüzün gibi talihinde güzel olsun neşecim

saol sibelim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn bu arada nerem zayıff gıııııııııı bunu iltifat olarak kabul ediyorumm

Kızlarrr gidip uzanim dedim baktım yaprak sarması uçuyo gözümün önünden , bi hamaratlık geldi kalktım sarma yapmaya ilk kez ama :)) annem yaparken yemesi güzeldi yaa , 1 sıra sardım sırtım ağrıdı , bıraktım bende öylece geldim valla , bi ara gider devam ederim akşama çok var nasılsa demi

ohh valla evde olmak gibisi yok

Doğru canım doğruda siz manken gibi giderken doğuma ben yuvarlanarak gidicem böyle giderse , bende çalışıyo olsaydımda keşke son 2 ay evde olsaydım yeterdi die düşünüyorum

yeme aşkı olduktan sonra çalışsanda zaman bulursun şekerim :):):):) kilo durumunuz nasıl hakketten kızlar ya aldınız mı kilocukları bakalım...

ay allah iyiliğini versin zu zu yaa hiç güleceğim yoktuuuu koptum burda

yeme aşkı olduktan sonra çalışsanda zaman bulursun şekerim :):):):) kilo durumunuz nasıl hakketten kızlar ya aldınız mı kilocukları bakalım...

Yok be canım sıkıntıdan sarıyorum ben yemeye çalışırken manken gibiydim mesleğimde icabı öyle olmam gerekiyodu zaten , ne zaman evlendim , işi bıraktım başladı yeme aşkı , hem işyerinde ne bulucanda ne yicen ama ev öyle değilki

ay allah iyiliğini versin zu zu yaa hiç güleceğim yoktuuuu koptum burda

Acemiliğimemi gülüyon fıstıkım napim ben hiç ev kızı olmadımki hep çalıştım , hep annem yapacak ben yicem sandım , Allahtan şu internet varda aç kalmıyoz :)) illa buluyorum güzel bi tarif , bu arada güzel yaptığımız yemekleri paylaşsakya burda

olur mu canım ya benim bi arkadaşım var çalışıyor ama ilk 3,5 ayında 7 kilo aldı :):):) resmen evdeki buzdolabını işyerine taşıyordu :):):)

Ben kilo aldım bu arada ışılcım ama açıkçası tartılmaktan korkuyorum son gittiğim doktorda tartmadı ne hikmetse o yüzden onuda bıraktım :)) baskülde yoktu evde , öööle kaldı bakalım şimdilik

ya bende 40 kiloyum ama karınm o kadar acıkmaya başladı ki ya sizdede ilk zamanlarda böyle mide kazınması var mıydı ?

bu arada çok kıskandım h.sonu bi aksilik çıkmazsa kociş ve mercimekyusla bende resim çekilip koycam şimdi koyarım ama maksat göbeğimi görün kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…