milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ilk zamanlar sürekli acıkan var mı demiştim yaa kimse cvp vermedi bana

cnm benim hep bulantılı oldu yemek görmeye tahammülüm yok. çok acıkıyordum ama çubukla beyaz leblebiyle bastırmaya çalışıyordum anca
şimdi de aynen bulantılar son gaz devam hatta artarak devam ediyor.

cnm benim hep bulantılı oldu yemek görmeye tahammülüm yok. çok acıkıyordum ama çubukla beyaz leblebiyle bastırmaya çalışıyordum anca
şimdi de aynen bulantılar son gaz devam hatta artarak devam ediyor.

bnm erken herhalde bulantı için, henüz hiç bulanmadı ama sürekli acıkma var galetada iyi bastırıyo bi de onu dene istersen

sibel bu arada Türkiye hastanesi ilk kontrolünden itibaren orada başlarsan kabul ediyormuş

aynen maharifetlerine güldüm bacım 1 sıra sardım sırtım koptu dedin yaa bende orda koptum

benim annem de sürekli çalıştığı için yemek yapmaya çok erken başladım o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım canımcım

olur valla güzel fikir herkes en güzel tariflerini paylaşsın süper olur

bu arada çok kıskandım h.sonu bi aksilik çıkmazsa kociş ve mercimekyusla bende resim çekilip koycam şimdi koyarım ama maksat göbeğimi görün kocaman

senin o koca göbeniiiiiiiiiii yirim yirimmmmmmmmm

yaa bende daha göbek yok gibi gibi yaaa :):):) bende dışardan bakanlar hamiş olduğumu anlasın istiyorum :):)

kız seninki de bir türlü büyüyemedi annem yaa bebeiş oldu 20 cm senin göbiş hala dümdüz:26:

güzel farklı tarifleri olanlad paylaşsın tabi oeneyelim bizde

kızlar ben bişi sorcam ya ben kuaförda ağdaya gidiyordum şimdi gitmemin bi sakıncası var mı

valla ben ağdayı kendim hallediyordum ama bir halsizlik var ve sürekli bulantım var ya çok üşeniyorum.daha doğrusu kafamı uzun süre öne eğili tutamıyorum bu ayda kendim yaptım ama bi daha kuaföre gitmeye başlayacağım. hem 5 dk da şip şak yapıolar.sonra misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…