- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
bendeki göbek hepimize yeter :) yok kız öylesine birbirimizi görelim diye
ilk zamanlar sürekli acıkan var mı demiştim yaa kimse cvp vermedi bana
ben annem ben heleki acıkıp o dakika yemek yemez isem direk tansiyon düşüyo el ayak titriyo bende yiyom sonra yine acıkıyom
ışıl ayça diğer hamişler kızlar sizde koyun
ilk zamanlar sürekli acıkan var mı demiştim yaa kimse cvp vermedi bana
cnm benim hep bulantılı oldu yemek görmeye tahammülüm yok. çok acıkıyordum ama çubukla beyaz leblebiyle bastırmaya çalışıyordum anca
şimdi de aynen bulantılar son gaz devam hatta artarak devam ediyor.
bnm erken herhalde bulantı için, henüz hiç bulanmadı ama sürekli acıkma var galetada iyi bastırıyo bi de onu dene istersen
denedim cnm ama o beni çok kötü yaptı. ağzımda tuhaf bir tat bıraktı
sibel bu arada Türkiye hastanesi ilk kontrolünden itibaren orada başlarsan kabul ediyormuş
Acemiliğimemi gülüyon fıstıkım napim ben hiç ev kızı olmadımki hep çalıştım , hep annem yapacak ben yicem sandım , Allahtan şu internet varda aç kalmıyoz :)) illa buluyorum güzel bi tarif , bu arada güzel yaptığımız yemekleri paylaşsakya burda
bu arada çok kıskandım h.sonu bi aksilik çıkmazsa kociş ve mercimekyusla bende resim çekilip koycam şimdi koyarım ama maksat göbeğimi görün kocaman
yaa bende daha göbek yok gibi gibi yaaa :):):) bende dışardan bakanlar hamiş olduğumu anlasın istiyorum :):)
aynen maharifetlerine güldüm bacım 1 sıra sardım sırtım koptu dedin yaa bende orda koptum
benim annem de sürekli çalıştığı için yemek yapmaya çok erken başladım o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım canımcım
olur valla güzel fikir herkes en güzel tariflerini paylaşsın süper olur
senin o koca göbeniiiiiiiiiii yirim yirimmmmmmmmm
kız seninki de bir türlü büyüyemedi annem yaa bebeiş oldu 20 cm senin göbiş hala dümdüz:26:
kız seninki de bir türlü büyüyemedi annem yaa bebeiş oldu 20 cm senin göbiş hala dümdüz:26:
kızlar ben bişi sorcam yaben kuaförda ağdaya gidiyordum şimdi gitmemin bi sakıncası var mı
bence gitme çünkü enfeksiyona açık oluyorsun ya kolla biraz kendini nilüş yaaaa ):):)
hiç mi gitmiiim yoksa bi süre sonra gitmeye başlayabilir miyim acaba ?
bebir süre sonra tabiki de gidersin tazee seni :):):) ama şu 10-12 hafta koru kendini :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?