milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canımm benimmm stress çok önemlii sakınn umutsuzz düşüncelere kapılıpta keyfini kaçırma güzell şeyler düşün çok şükür sağlık probleminiz yok olmaması içinn bunu düşünn ve duaa ett süreklii ben 1 senedir bekliyorum bakk adetime yakın bi depresyon geliyo 1 gün kalmıyo bile hemen kovalıyorum ben onu

çokkk haklısınn zuzucumm her akşam ne pişireceğim derdimizede bi çare bulmuş oluruzz yanlızz basitt pratikk tarifler olursa daha iyi olur gibi :78:

bi de çok zayıf ve iştahsızımdır normalde birden çok kilo alıcam gibime geliyo

nilüşş al zaten kuzum azıcık kilo çok zayıfsınn boyun ne bilmiyorum ama en 47 48 kilo olman lazım bu arada benim eltimde senin gibi çok zayıftıı hamile kaldı güzel kilo aldıı doğuma giderken kilolarım biraz kalır inşallah diyen tek bayandır heralde ama doğumdan sonra gene gitti bütün kiloları şimdii yine zayıff kilo almak istiyorr

evt çok rahat oluyo kuaför

saol şekerim sende bitanesin :):):)
ama benim tecrübelerimden yararlanırsan halveti de bırakman lazım gelir :):):):):):):):)
ki diğer kızlar bunu desteklemiyorlar :):):):):):)

doktor pazartesiye kadar ilişkiye girmeyin dedi bakalım sonra senn yolundan mı giderim ne olur belli olmaz orası

3 lt miiii canım benim o zaman lavabonun önünde yatmam lazımm bi ben tüketemiyorum şu suyu bu kadar ya midemi bulandırıyorr çok

3 lt miiii canım benim o zaman lavabonun önünde yatmam lazımm bi ben tüketemiyorum şu suyu bu kadar ya midemi bulandırıyorr çok

geceleri zaten lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamıyorum ama göbeğimde çatlakların olmasını da istimiyorum.. onunu için içeriden nem kazandırıyorum şekerim :):):)

bakalım benm kilolar ne olacak

cnm su benimde midemi çok bulandırır. benim su içmek hiç aklıma gelmez. şimdi kendimi zorlamay çalışıyorumama midem bulandığı için çok zor oluyor yine.zar zor 1 lt anca belki de. çok su içmek ayrıca kilo almayı önlüyor

ilk tarif benden o zaman

kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat

senn yolundan gidicem bende

kılavuzu karga olanın şekerim..... :):):):):):):):):):):)
ama yinede sen beni dinle canım benim :):):

belkide benim kilo almamamın sebebi çok su içmem olabilir şekerim :)

ilk tarif benden o zaman

kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat

kesinlikleeeee :):) bayılıyorum bende kerevize.... ohh olsada yesek mis valla... evde iki tane kerevizim var yarın onları pişireyim eşimde evde yokken hazır bir kaç çeşit yemek yapayım bari.. çok ara verdim yemek pişirmeye :):):) annem saolsun :):):)

kılavuzu karga olanın şekerim..... :):):):):):):):):):):)
ama yinede sen beni dinle canım benim :):):

belkide benim kilo almamamın sebebi çok su içmem olabilir şekerim :)

tecrübe önemli canım hemde senin gibi tatlı olunca tabi seni dinliycem
çok düşük bi cümle oldu yaa neyse artık

bende çubuk kraker filan yiyemedim ama diyet bisküviler varya hem onlar bayada lif içeriyo onlarda buldum çareyi , yatağımın başına koydum sabahları yedim ama benimki geçti sanırım artık 3-4 gündür rahatım sende bi dene istersen

geceleri zaten lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamıyorum ama göbeğimde çatlakların olmasını da istimiyorum.. onunu için içeriden nem kazandırıyorum şekerim :):):)

en güzelii yapıyorsun canım ya su her türlü içmek lazım sadece hamilelikte değil ama işte zorlada içilmiyorr ..

bakalım benm kilolar ne olacak

inşallah 3 5 kilo kalırr canım :))

aynen ayçacım kendimi bi türlü alıştıramadım tatlı bişey yediğim zaman bile su içmek istiyorum bi yudum alıyorum bardağı bırakıyorum

ee ayça açılışıı yapmışş kızlarr hadii dökülelimm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…