ayyy çok teşekkür cnm ya ışıl yaa sen bitanesin
nasılsınız kızlar? ben biraz rahatsızım, ya size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bir an geliyor çok umutlu oluyorum biran geliyor çok korkuyorum umudum gidiyor.. halbuki çok şükür herşey yolunda sayılır, dünde ovulasyon testinde çift çizgimi gördüm ama ne bileyim işte
Acemiliğimemi gülüyon fıstıkım napim ben hiç ev kızı olmadımki hep çalıştım , hep annem yapacak ben yicem sandım , Allahtan şu internet varda aç kalmıyoz :)) illa buluyorum güzel bi tarif , bu arada güzel yaptığımız yemekleri paylaşsakya burda
bi de çok zayıf ve iştahsızımdır normalde birden çok kilo alıcam gibime geliyo
su içmekte çok önemliymiş kızlar suyu ihmal etmeyin hiç biriniz
valla ben ağdayı kendim hallediyordum ama bir halsizlik var ve sürekli bulantım var ya çok üşeniyorum.daha doğrusu kafamı uzun süre öne eğili tutamıyorumbu ayda kendim yaptım ama bi daha kuaföre gitmeye başlayacağım. hem 5 dk da şip şak yapıolar.sonra misss
saol şekerim sende bitanesin :):):)
ama benim tecrübelerimden yararlanırsan halveti de bırakman lazım gelir :):):):):):):):)
ki diğer kızlar bunu desteklemiyorlar :):):):):):)
evt çok rahat oluyo kuaför
ben günde 3 litre su içiyorum canım çok önemli kesinlikle sıvı alımı... :):):) ödem olmuyor, bağırsaklar çalışıyor, kilo alımını dengeliyor, cildi nemlendiriyor vs... bir sürü faydası var suyun :)
3 lt miiiicanım benim o zaman lavabonun önünde yatmam lazımm bi ben tüketemiyorum şu suyu bu kadar ya midemi bulandırıyorr çok
canımm benimmm stress çok önemlii sakınn umutsuzz düşüncelere kapılıpta keyfini kaçırma güzell şeyler düşün çok şükür sağlık probleminiz yok olmaması içinn bunu düşünn ve duaa ett süreklii ben 1 senedir bekliyorum bakk adetime yakın bi depresyon geliyo 1 gün kalmıyo bile hemen kovalıyorum ben onu
çokkk haklısınn zuzucumm her akşam ne pişireceğim derdimizede bi çare bulmuş oluruzzyanlızz basitt pratikk tarifler olursa daha iyi olur gibi :78:
nilüşş al zaten kuzum azıcık kilo çok zayıfsınn boyun ne bilmiyorum ama en 47 48 kilo olman lazım bu arada benim eltimde senin gibi çok zayıftıı hamile kaldı güzel kilo aldıı doğuma giderken kilolarım biraz kalır inşallah diyen tek bayandır heralde ama doğumdan sonra gene gitti bütün kiloları şimdii yine zayıff kilo almak istiyorr
ev rahatı kuaför kesinlikle...evde zor oluyor ama göbek yice büyüyene kadar evde devam ben :)
3 lt miiiicanım benim o zaman lavabonun önünde yatmam lazımm bi ben tüketemiyorum şu suyu bu kadar ya midemi bulandırıyorr çok
geceleri zaten lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamıyorum ama göbeğimde çatlakların olmasını da istimiyorum.. onunu için içeriden nem kazandırıyorum şekerim :):):)
senn yolundan gidicem bende
cnm su benimde midemi çok bulandırır. benim su içmek hiç aklıma gelmez. şimdi kendimi zorlamay çalışıyorumama midem bulandığı için çok zor oluyor yine.zar zor 1 lt anca belki de. çok su içmek ayrıca kilo almayı önlüyor
ilk tarif benden o zaman
kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat
kılavuzu karga olanın şekerim..... :):):):):):):):):):):)
ama yinede sen beni dinle canım benim :):):
belkide benim kilo almamamın sebebi çok su içmem olabilir şekerim :)
geceleri zaten lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamıyorum ama göbeğimde çatlakların olmasını da istimiyorum.. onunu için içeriden nem kazandırıyorum şekerim :):):)
bakalım benm kilolar ne olacak
cnm su benimde midemi çok bulandırır. benim su içmek hiç aklıma gelmez. şimdi kendimi zorlamay çalışıyorumama midem bulandığı için çok zor oluyor yine.zar zor 1 lt anca belki de. çok su içmek ayrıca kilo almayı önlüyor
saol şekerim sende bitanesin :):):)
ama benim tecrübelerimden yararlanırsan halveti de bırakman lazım gelir :):):):):):):):)
ki diğer kızlar bunu desteklemiyorlar :):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?