en güzelii yapıyorsun canım ya su her türlü içmek lazım sadece hamilelikte değil ama işte zorlada içilmiyorr ..
inşallah 3 5 kilo kalırr canım :))
aynen ayçacım kendimi bi türlü alıştıramadım tatlı bişey yediğim zaman bile su içmek istiyorum bi yudum alıyorum bardağı bırakıyorum
ee ayça açılışıı yapmışş kızlarr hadii dökülelimm :)))))
ben günde 3 litre su içiyorum canım çok önemli kesinlikle sıvı alımı... :):):) ödem olmuyor, bağırsaklar çalışıyor, kilo alımını dengeliyor, cildi nemlendiriyor vs... bir sürü faydası var suyun :)
kesinlikleeeee :):) bayılıyorum bende kerevize.... ohh olsada yesek mis valla... evde iki tane kerevizim var yarın onları pişireyim eşimde evde yokken hazır bir kaç çeşit yemek yapayım bari.. çok ara verdim yemek pişirmeye :):):) annem saolsun :):):)
bende çubuk kraker filan yiyemedim ama diyet bisküviler varya hem onlar bayada lif içeriyo onlarda buldum çareyi , yatağımın başına koydum sabahları yedim ama benimki geçti sanırım artık 3-4 gündür rahatım sende bi dene istersen
doktor pazartesiye kadar ilişkiye girmeyin dedi bakalım sonra senn yolundan mı giderim ne olur belli olmaz orası
ilk tarif benden o zaman
kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat
su içmek istiyorsan bence turşu yesonra çok güzel su içersin
Bebişten önce biraz sallıyordum su işini ama şimdi baya bi içiyorum ama içmek için değil canım istiyo heleki gece 3 kez wc gidip su içip yatıyorum , bebişim istiyo galiba
bakalım benm kilolar ne olacak
su içmek istiyorsan bence turşu yesonra çok güzel su içersin
ilk tarif benden o zaman
kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat
Canım yanlış anlama ama kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta öyle bence , azcık olucak ama bak neşeye piliç gibi maşallah , ne zayıf ne kilolu bence sende azcık almaktan çekinme
Canım yanlış anlama ama kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta öyle bence , azcık olucak ama bak neşeye piliç gibi maşallah , ne zayıf ne kilolu bence sende azcık almaktan çekinme
ahanda benim kafadan nülüş de yasak yok yasak yokk
ben kerevizi hiç sevmiyorum saplarının kokusu feci yapıyo beniii
deli kız turşuyu ye suyu iç sonrada tuzdan şiş... sakın öyle hata yapma.. gebelikte tuz minimuma inecek ders1 :):):)
Ben destekliyorum şahsen canım ama arada kocişide bi yokluyom eee boş bırakmaya gelmez dimi ama
bi iki kaşık yada bi tanecik salatalık yiyorum ya bişicik olmaz ondan herhalde
nülüş demek hemen hocana ihanet öyle mi :):):) attım seni öğrencilikten :):):)
bu arada neşecim ben kerevizin saplarını pişirmiyorum sadece gövde kısmını kullanıyorum :):)
oh ne güzel valla şöyle kana kana su içenlere hayretle bakıyorum benn çokk bunalınca yazın falan hemen ya bu gibi bi kola yada soda içiyorum hemen onu maşallah lıkır lıkır içiyorum suya gelince midem bulanıyorr ama
kızlar kadınlık hormonları da çalışıyor bu arada ama.hamileysek hayattan geçtik değil.mesela biz de de uzunnn süredir bişey yok. hatta bu pazar sabahı kalktım bi baktım eşim yanımda yok.( hatta son bi kaç haftadır) ama bu hafta çok koydu bana. sabah erkenden kalkıyor gidip televizyonu açıp oturuyor.
kendimi çok kötü hissettim. çıkmadım odadan açtım kitap okudum. ama çook snirlendim. ben onunla uyanmaya alışmışım çünkü
ahanda benim kafadan nülüş de yasak yok yasak yokk
ben kerevizi hiç sevmiyorum saplarının kokusu feci yapıyo beniii
Yok cnm hhiiçççç olmuyor bence denemelisiniz kızlarr..İsteriz isterizama kokusu olmuyodur inşallah
çok iyimsersinEskisinden daha erken yatıyorsanız uyuyamıyordur fazla belki canım , benim şahsen eskisine göre daha erken uykum geliyo , bazen salonda uyuyup kalıyorum , takma kafana sen
kızlar ben haftayı kapatıyorum artık kendınıze h..sonu çok iyi bakın bol bol gezin güzel havanın tadını çıkarın öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?