milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

su içmek istiyorsan bence turşu ye sonra çok güzel su içersin

Bebişten önce biraz sallıyordum su işini ama şimdi baya bi içiyorum ama içmek için değil canım istiyo heleki gece 3 kez wc gidip su içip yatıyorum , bebişim istiyo galiba

Aynen cnm ama benim burada kimsem yok. benim de kocam sağolsun. o yapıyor işte bişeyler. tencere yemeği değil tabii ama karnımızı doyuruyoruz işte. ben zaten yiyemiyorum pek bişey daha

tamam cnm akşama eve giderken onlardanda alayım. herşeyi deniyorum ben. azalacağına artıyor benimki.
az önce demişsin ya cnm olmaz öyle şey diye benim de kafam takıldı. önce gittiğimde 6+6 idi ve ben saymaya başladım. 12 +1 dim bugün. şimdi 13+3 çıktı.1 hafta var arada az değilki neyse şu sonuçlar çıksın da hemen özelbir doktora gidiyorum

doktor pazartesiye kadar ilişkiye girmeyin dedi bakalım sonra senn yolundan mı giderim ne olur belli olmaz orası

ahanda benim kafadan nülüş de yasak yok yasak yokk

ilk tarif benden o zaman

kızlar kerevizin son demleri şu an. sevmeyenler ve denemeyenler mutlaka portakallı kerevizi denesinler. yok böyle bir tat

ben kerevizi hiç sevmiyorum saplarının kokusu feci yapıyo beniii

su içmek istiyorsan bence turşu ye sonra çok güzel su içersin

Bebişten önce biraz sallıyordum su işini ama şimdi baya bi içiyorum ama içmek için değil canım istiyo heleki gece 3 kez wc gidip su içip yatıyorum , bebişim istiyo galiba

oh ne güzel valla şöyle kana kana su içenlere hayretle bakıyorum benn çokk bunalınca yazın falan hemen ya bu gibi bi kola yada soda içiyorum hemen onu maşallah lıkır lıkır içiyorum suya gelince midem bulanıyorr ama

Canım yanlış anlama ama kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta öyle bence , azcık olucak ama bak neşeye piliç gibi maşallah , ne zayıf ne kilolu bence sende azcık almaktan çekinme

kızlar siz beni bu gün öldürdünüz

nülüş demek hemen hocana ihanet öyle mi :):):) attım seni öğrencilikten :):):)

bu arada neşecim ben kerevizin saplarını pişirmiyorum sadece gövde kısmını kullanıyorum :):)

Ben destekliyorum şahsen canım ama arada kocişide bi yokluyom eee boş bırakmaya gelmez dimi ama

kızlar kadınlık hormonları da çalışıyor bu arada ama.hamileysek hayattan geçtik değil. mesela biz de de uzunnn süredir bişey yok. hatta bu pazar sabahı kalktım bi baktım eşim yanımda yok.( hatta son bi kaç haftadır) ama bu hafta çok koydu bana. sabah erkenden kalkıyor gidip televizyonu açıp oturuyor.
kendimi çok kötü hissettim. çıkmadım odadan açtım kitap okudum. ama çook snirlendim. ben onunla uyanmaya alışmışım çünkü

Bazıları gerçekten içemiyor , ama suyun yerinide hiçbişey tutmuyor canım , sen alışmaya çalış şimdiden

Eskisinden daha erken yatıyorsanız uyuyamıyordur fazla belki canım , benim şahsen eskisine göre daha erken uykum geliyo , bazen salonda uyuyup kalıyorum , takma kafana sen

cnm yapraklarını pişirmiyorsun. benim eşim de yemiyormuş. şimdi ben portakalla yapıyorum. öyle bir yiyor ki ''Yaa diyor bu kerevizi niye sevmez ki bu millet''

İsteriz isteriz ama kokusu olmuyodur inşallah
Yok cnm hhiiçççç olmuyor bence denemelisiniz kızlarr..

Eskisinden daha erken yatıyorsanız uyuyamıyordur fazla belki canım , benim şahsen eskisine göre daha erken uykum geliyo , bazen salonda uyuyup kalıyorum , takma kafana sen
çok iyimsersin cnm eşim eskidende erken uyanırdı ama bende erken uyanırım ama onun bi kaç haftadır kalkıp gitmesine ve yalnız uyanmama çok bozuluyorum. yani kaçıyormuş gibi. sanki ölüyorum halvetsiz

Son düzenleme:
kızlar ben haftayı kapatıyorum artık kendınıze h..sonu çok iyi bakın bol bol gezin güzel havanın tadını çıkarın öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…