milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tam olarak nasıl yaptığını anlatsana tatlım onu ayıklaması bile beni fena yapıyo çok ağır kokuyo yaprakları ondan hiç alamıyorum ama yemek istiyorum alıştırmam lazım kendimi

faydalı bi sebeze çünkü

kızlar ben haftayı kapatıyorum artık kendınıze h..sonu çok iyi bakın bol bol gezin güzel havanın tadını çıkarın öptüm hepinizi

iyi tatiller canım kendine ve miniğimize iyi bak öpüyorumm

şekerler bende kaçıyorum... hepinize hepimize güzel bir haftasonu diiliyorum.. sizi çok öpüyormmm...

dipnot: nülüş halvet yok unutma :) şeytana uyma :)

şekerler bende kaçıyorum... hepinize hepimize güzel bir haftasonu diiliyorum.. sizi çok öpüyormmm...

hahahahahahhaah

sana da iyi tatiller şeker iyi haftasonları miniğimizi gezdir biraz güneşlendir öptümmm

Ne bilim canım yaa benimki resmen istemiyo , tırsmış durumda, ben sabrederim dio , e benimde canıma minnet ama erkekleri boş bırakmaya da gelmez , bakalım 3 ayı bi atlatalımda ondan sonra bi daha bakarız durumlara

bugün cuma değilmi yaa siz devlet dairesindemi çalışıyorsunuz kızlar? İyi haftasonları diyim o zaman , minişlerinize ve kendinize dikkat edin

Bazıları gerçekten içemiyor , ama suyun yerinide hiçbişey tutmuyor canım , sen alışmaya çalış şimdiden

inşallah canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorum ama hamile kalırsam eğer daha dikkatli olurum tabii ..

çok iyimsersin cnm eşim eskidende erken uyanırdı ama bende erken uyanırım ama onun bi kaç haftadır kalkıp gitmesine ve yalnız uyanmama çok bozuluyorum. yani kaçıyormuş gibi. sanki ölüyorum halvetsiz

ayy kıyamam ne zorr be zatenn duygusal olarak bi patlama yaşıyosunuz annelik içgüdüsüyle bide halvet olmayınca :)))

kızlar ben haftayı kapatıyorum artık kendınıze h..sonu çok iyi bakın bol bol gezin güzel havanın tadını çıkarın öptüm hepinizi

sende kendine ve bebişe iyi bakk canımm iyii bi haftasonu olsunn inşallah ..

sanadaa iyi tatillerr canımm

nilüşş işin zor seninn bu hocayla

şimdi kızlar iki kişilik bir ailesiniz siz 2 adet kereviz yeter. 2 de patates kerevizle aynı büyüklükte.bir bardak taze sıkılmış portakal suyu. bir de 2-3 adet havuç:)
havuçları yuvarlak doğrayıp yağla biraz kavuruyorsunuz.
sonra temizlenmiş soyulmuş, orta büyüklükte küp küp doğranmış kerevizleri ve patesleri ekliyorsunuz.biraz da tuz ekleyip ağzını kapatıyorsunuz.5 dk falan onlar öyle dursun.
Sonra kapağı açın bir bardak portakal suyunu dökün.malzmelerinizlerinizle aynı boyda olsun portakal suyunu döktüğünüzde.eğer az geldiyse gözünüze yarım çay bardağı da su ekleyebilirsiniz.
sonra ağzını kapatın kısık ateşte 20 dkyeterli. ama tabii siz bakın pişti mi pişmedi mi diye
sonrada afiyet olsun

Ben ilk defa denicem ama önce almam lazım tabii , saplarını atıcazmı bu arada?

Bende çıkayım artık fıstıklar , yarın görüşürüz Orçun var yine gülücez bu akşam

soğan yokmu canım bu tarifte? denemek istiyorum kereviz yemek istiyorum saol ayçacım tarifin için eğerki beğenirsem çok büyük bi sevaba giricen mönüme yeni bir sebze eklemiş olucam sayende

Bende çıkayım artık fıstıklar , yarın görüşürüz Orçun var yine gülücez bu akşam

görüşürz canım öpiim mii

Son düzenleme:
Kızlar bu yaş hesaplama işinden anlayan varmı acaba? insan dielim 30 sene yaşamış 31. seneyi yaşıyorsa doldurmuş olduğu 30 senemi yaşıdır? Yoksa yaşamakta olduğu 31. senemi? Benim hep kafam karışır bu yaş hesaplarında :26: ilgili ve bilgili biri varmı acaba ?

herkesee günaydınnn güzel mutlu keyifliii bi haftasonuu geçirmemizz dileğiyle kuzularr .. zuhalcim gene erkencisinn doldurmuş olduğun sene asıl yaşındır canım ..

herkesee günaydınnn güzel mutlu keyifliii bi haftasonuu geçirmemizz dileğiyle kuzularr .. zuhalcim gene erkencisinn doldurmuş olduğun sene asıl yaşındır canım ..

Anladım canım , o zaman doğum günüme kadar 31 yaşında oluyorum , yaş hesaplama sitesindede öyle diyorduda , gerçi ha 31 ha 32 bi önemi yok aslında ama çin takvimine doğru bakiyim die şeyettiydim , sonuç değişmedi ama 31 de erkek dio 32 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…