milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nasılsın canımmmm

çok şükürr canımm sen nasılsın nasıl gidiyorr bakalımm

adamm geliyorr desene bakalım sende tutucakmı bu çin takvimi merak ediyorum :26:

kızların bi çoğu çalışmıyoru bugün o yüzden sessizz biraz neşede yoğundur bu hafta gelemedi çok fazla

selam kızlar. hava çok güzel, umarım hepimiz harika bir hafta sonu geçiririz.

Sanmıyorum aslında canım bana kız gibi geliyo ama bakalım şurada 6 hafta sonra öğreniriz çin takvimi hikayemi değilmi diye

Evet canım hava süper sanki yaz geldi , giydim ben kısakolluları , ama sıkıcı :44: dışarılara atıcam kendimi ama yanlız güzel olmuyo , arkadaşlarım hep çalışıyo , yarını beklicem artık kocişle gezeriz bol bol

umarımm canımm sende güzel bi haftasonu geçirirsinn ..

Sanmıyorum aslında canım bana kız gibi geliyo ama bakalım şurada 6 hafta sonra öğreniriz çin takvimi hikayemi değilmi diye

bende inanmıyorum şu çin takvimine ya bide bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor sanırım eşinin sülalede kızz erkek çocuk durumlarıı nasıll :)))

onun için part time bi iş bulmak lazım canımm hem çalışılırr hemde gezmeye bol boll vakitt olurr

waaayyyy taze hamileler var bn yine çok şeylerr kaçırdım yaaa oofffff.. kusra bakmayın netim kesikti arayı actım kızlar ya.. valla hayırlı uğurlu olsun her ay bir hamiş kazanıyoruz.. nilüfercim cok sevindim canım allah tamamına erdirsin süpriz olmuş anladığım kadarıyla..
Hamile hatunlar bebişler nasıl sizler nasılsnız.??? yeni cinsiyet öğrenenler var mı çok okuyamadım gecmişi yarım asırlık sayfa gecmiş bn girmeyeli..

Son düzenleme:

Evet canım erkek belirliyor diyorlar ama şöylede bi durum var yumurta spermi kendi seçiyo hangisini beğenirse onu alıyo :)) eşimin sülalesindede benim sülalemdede yaklaşık 15 yıldır erkek yok hepsi kız , cimcimelerde bi tatlı oluyo ama sorma gitsin mıncırıyom mıncırıyom doyamıyom

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bizimde ilk çocucuğumuz.benim merak ettiğim ben başından beri kızım olduğunu düşünüyorum.çevremdeki herkes erkek diyor ama ben rüyamda bile kızımı görüyorum.sizdede böyle bir şey varmı?

slm kıslar myhoss vaniliaaa nasılsınızzzzzzz

günaydın herkese iyi haftalar

bu saat olayı beni mahvetti uyanamadım hala

Günaydın canım bende aynı uykumu alamadım , ama iyi oldu hava geç kararcak bikaç güne alışırız artık

işe sürünerek geldim servisi kaçırdım kahvaltı edemedim tuvalet düzenim şaştııı

bir an önce alışsak süper olucak :18:

nasılsın bu arada haftasonun nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…