Ben uğruyorum arada ama kimse yok sıkılıp çıkıyorum[/QUOT
bende aynı canım işlerde yogun oluyo sabahları aklım hep sizde kalıyo fırsat buldukça giriyorum
nasılsın canımmmm
Anladım canım , o zaman doğum günüme kadar 31 yaşında oluyorum , yaş hesaplama sitesindede öyle diyorduda , gerçi ha 31 ha 32 bi önemi yok aslında ama çin takvimine doğru bakiyim die şeyettiydim , sonuç değişmedi ama 31 de erkek dio 32 de
çok şükürr canımm sen nasılsın nasıl gidiyorr bakalımm
iyidir canım ne olsun koşturuyoruzz bildigin gibi bugün kimse yok
çok şükürr canımm sen nasılsın nasıl gidiyorr bakalımm
adamm geliyorr desene bakalım sende tutucakmı bu çin takvimi merak ediyorum :26:
kızların bi çoğu çalışmıyoru bugün o yüzden sessizz biraz neşede yoğundur bu hafta gelemedi çok fazla
selam kızlar. hava çok güzel, umarım hepimiz harika bir hafta sonu geçiririz.
selam kızlar. hava çok güzel, umarım hepimiz harika bir hafta sonu geçiririz.
Sanmıyorum aslında canım bana kız gibi geliyo ama bakalım şurada 6 hafta sonra öğreniriz çin takvimi hikayemi değilmi diye
Evet canım hava süper sanki yaz geldi , giydim ben kısakolluları , ama sıkıcı :44: dışarılara atıcam kendimi ama yanlız güzel olmuyo , arkadaşlarım hep çalışıyo , yarını beklicem artık kocişle gezeriz bol bol
umarımm canımm sende güzel bi haftasonu geçirirsinn ..
bende inanmıyorum şu çin takvimine ya bide bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor sanırım eşinin sülalede kızz erkek çocuk durumlarıı nasıll :)))
onun için part time bi iş bulmak lazım canımm hem çalışılırr hemde gezmeye bol boll vakitt olurr
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
günaydın herkese iyi haftalar
bu saat olayı beni mahvetti uyanamadım hala
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
Günaydın canım bende aynı uykumu alamadım , ama iyi oldu hava geç kararcakbikaç güne alışırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?