soğan yokmu canım bu tarifte? denemek istiyorum kereviz yemek istiyorum saol ayçacım tarifin için eğerki beğenirsem çok büyük bi sevaba giricen mönüme yeni bir sebze eklemiş olucam sayende
ben eklemiyorum cnm soğn ama sen istersen havuçla beraber kavurabilirsin.ayrıca yapraklarını koymuyorum....mutlaka dene dua edeceksin
görüşürz canım öpiim mii
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
işe sürünerek geldim servisi kaçırdım kahvaltı edemedim tuvalet düzenim şaştııı
bir an önce alışsak süper olucak :18:
nasılsın bu arada haftasonun nasıl geçti?
Hiç iyi değilim canım aslına bakarsan , hasta oluyorum , her baharda oluyo bu bana , bi nefes darlığı , hafiften öksürük , hapşurmayada başladımkoca kış 1 kez bile hasta olmadım şimdi bebişim varken yapılırmı bu bana sen nasılsın Neşecim?
günaydın kızlar.. ne güzel ya göbüşler çıkmış.. valla ben 20 haftalığım o kadar göbeğim yok yaa neden benim göbüşüm yokkk ::):):):)
Hiç iyi değilim canım aslına bakarsan , hasta oluyorum , her baharda oluyo bu bana , bi nefes darlığı , hafiften öksürük , hapşurmayada başladımkoca kış 1 kez bile hasta olmadım şimdi bebişim varken yapılırmı bu bana sen nasılsın Neşecim?
aman zuhalcim bolca kivi yee.. sakın grip falan olmayasın canım benim dikkat et kendine...
Tamam canım aliyim bugün , eşimin omega 3 tabletlerindende alsammı acaba üstündede gebelikle ilgili bişey yazmıyo ama :26:
bence bilmediğin şeyleri kullanma canım doğal vitaminle hallet canım benim :):)
Alırken kızlar hemileler genelde alıyo demiştide ama ben hiç kullanmadım henüz, neyse doktora sorarım onu sonra zaten dün balık yedim bende , sık sık yemeye çalışıcam artık
günaydın ışılcım senden de göbiş şovu bekliyoruzz
aman dikkat et kendine bahar nezlesi bana da olur her yıl polenlerden de sürekli hapşururum çok fazla dışarıya çıkmamaya çalış canım
yavaş yavaş çık siz artık iki canlısınız kendinizi daha fazla korumanız gerekecek benim haftasonum oldukça yorucuydu cumartesi alışveriş yaptım deli gibi
pazar da temizlik yaptık kocacıkla heryerim ağrıyo
Kızlar bu arada bol su içerken vücuttan mineral kaybıda oluyomuş o yüzden günde 1 şişe kızılay maden sodası içcekmişiz, çok önemliymiş bu hamilelikte aklınızda olsun , ben aldım hemen hiçte sevmem ama içcez artık
Kocişim program indirdi , bende şarkı indiricem , şimdiden hazırlık yapıyorum yürüyüş için çünkü ben haftasonu pantolonlarımı denedim ve bacağımdan zor giriyolar artıkşok oldum , bu demekki ben en az 4-5 kilo almnışım şimdiden yardım kızlar , napıcam ben ? bi dietisyenemi gitsem acaba ? 3 ayım dolsun hemen uzun yürüyüşlere başlicam , yoksa sonum hiç iyi değil yanlız bende insülin direnci var hamile kalınca hapımı bıraktım tabii birde troid düşük çıktı herhalde ikisininde etkisiyle 2 kg alcağıma 4 -5 alıyom
Kocişim program indirdi , bende şarkı indiricem , şimdiden hazırlık yapıyorum yürüyüş için çünkü ben haftasonu pantolonlarımı denedim ve bacağımdan zor giriyolar artıkşok oldum , bu demekki ben en az 4-5 kilo almnışım şimdiden yardım kızlar , napıcam ben ? bi dietisyenemi gitsem acaba ? 3 ayım dolsun hemen uzun yürüyüşlere başlicam , yoksa sonum hiç iyi değil yanlız bende insülin direnci var hamile kalınca hapımı bıraktım tabii birde troid düşük çıktı herhalde ikisininde etkisiyle 2 kg alcağıma 4 -5 alıyom
ya un şeker ve tuzdan uzak dur şekerim... ekmek en çok kilo aldıran şey sanırım gebelik döneminde....mesela ben hiç ekmek tüketmiyorum desem yeridir öğlen ve sabah kahvaltısında birer dilim akşama hiç yemiyorum... bolca salata ve balık ve sebze ve meyve... dolayısıyla daha 2 kilo kadar aldım sanırım... 24 üncü haftanın sonuna kadar bi koruyabilsem bunu süper olacak ama bakalım :):):)
ya un şeker ve tuzdan uzak dur şekerim... ekmek en çok kilo aldıran şey sanırım gebelik döneminde....mesela ben hiç ekmek tüketmiyorum desem yeridir öğlen ve sabah kahvaltısında birer dilim akşama hiç yemiyorum... bolca salata ve balık ve sebze ve meyve... dolayısıyla daha 2 kilo kadar aldım sanırım... 24 üncü haftanın sonuna kadar bi koruyabilsem bunu süper olacak ama bakalım :):):)
Ne bilim canım yaa bebiş çok sık acıktırıyo beni , birde acıkınca çok fena bulantım oluyodu o yüzdende sürekli yeme halindeyim bikaç gündür iyiyim ama bulantım olmuyo gibi artık kontrol edebilirim sanırım ama ben doktora gittiğimde yinede bir endokrine gideyim en iyisi , erkenden önlemimi almazsam sonum kötü olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?