milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar
uyku hali bendede car ya bi kaç güne alışırız artık bu bu saatlerede

hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334

cnm yaa maşallahhhhh ne kadar tatlısınız göbişte belli olmuş hemen
ben de ekleyeceğim en kısa zamanda

günaydın kızlar.. ne güzel ya göbüşler çıkmış.. valla ben 20 haftalığım o kadar göbeğim yok yaa neden benim göbüşüm yokkk ::):):):)

işe sürünerek geldim servisi kaçırdım kahvaltı edemedim tuvalet düzenim şaştııı

bir an önce alışsak süper olucak :18:

nasılsın bu arada haftasonun nasıl geçti?

Hiç iyi değilim canım aslına bakarsan , hasta oluyorum , her baharda oluyo bu bana , bi nefes darlığı , hafiften öksürük , hapşurmayada başladım koca kış 1 kez bile hasta olmadım şimdi bebişim varken yapılırmı bu bana sen nasılsın Neşecim?

aman zuhalcim bolca kivi yee.. sakın grip falan olmayasın canım benim dikkat et kendine...

günaydın kızlar.. ne güzel ya göbüşler çıkmış.. valla ben 20 haftalığım o kadar göbeğim yok yaa neden benim göbüşüm yokkk ::):):):)

günaydın ışılcım senden de göbiş şovu bekliyoruzz

aman dikkat et kendine bahar nezlesi bana da olur her yıl polenlerden de sürekli hapşururum çok fazla dışarıya çıkmamaya çalış canım

yavaş yavaş çık siz artık iki canlısınız kendinizi daha fazla korumanız gerekecek benim haftasonum oldukça yorucuydu cumartesi alışveriş yaptım deli gibi

pazar da temizlik yaptık kocacıkla heryerim ağrıyo

Kızlar bu arada bol su içerken vücuttan mineral kaybıda oluyomuş o yüzden günde 1 şişe kızılay maden sodası içcekmişiz, çok önemliymiş bu hamilelikte aklınızda olsun , ben aldım hemen hiçte sevmem ama içcez artık

Oyy yorulmuş fıstık haftasonu , şimdi çalışma zamanı canım temizlik kaçıyomu dicem ama bende duramam hiç , sen bir kahve iç tatlım biraz kendine gelirsin , bugünde erken yatarsın yarına bişeyciğin kalmaz

cnm ben içine limon sıkıp içiyorum. o zaman iyi oluyor.

Kocişim program indirdi , bende şarkı indiricem , şimdiden hazırlık yapıyorum yürüyüş için çünkü ben haftasonu pantolonlarımı denedim ve bacağımdan zor giriyolar artık şok oldum , bu demekki ben en az 4-5 kilo almnışım şimdiden yardım kızlar , napıcam ben ? bi dietisyenemi gitsem acaba ? 3 ayım dolsun hemen uzun yürüyüşlere başlicam , yoksa sonum hiç iyi değil yanlız bende insülin direnci var hamile kalınca hapımı bıraktım tabii birde troid düşük çıktı herhalde ikisininde etkisiyle 2 kg alcağıma 4 -5 alıyom

benim hiç bir bilgim yok cnm bu konuda. doktorunla görüşsen. o daha sağlıklı bilgi verir. diyetisyene gitmene gerek yok bence. doktorun seni yönlendirecektir.

ya un şeker ve tuzdan uzak dur şekerim... ekmek en çok kilo aldıran şey sanırım gebelik döneminde....mesela ben hiç ekmek tüketmiyorum desem yeridir öğlen ve sabah kahvaltısında birer dilim akşama hiç yemiyorum... bolca salata ve balık ve sebze ve meyve... dolayısıyla daha 2 kilo kadar aldım sanırım... 24 üncü haftanın sonuna kadar bi koruyabilsem bunu süper olacak ama bakalım :):):)

günaydın canlarım göbüşümüz kocaman oldu ışılcım bende bazen keşke şimdi bu kdr çıkmasa diyorum göbek büyük olunca insanları 3 aya yeni girdiğime inandıramıyorum ayça cım resmini bekliyorum maaşallah diyen bütün arkadaşlara amin diyorum hepinizi öpüyorum

Ne bilim canım yaa bebiş çok sık acıktırıyo beni , birde acıkınca çok fena bulantım oluyodu o yüzdende sürekli yeme halindeyim bikaç gündür iyiyim ama bulantım olmuyo gibi artık kontrol edebilirim sanırım ama ben doktora gittiğimde yinede bir endokrine gideyim en iyisi , erkenden önlemimi almazsam sonum kötü olucak

galetalar kilo aldırır mı peki ?
yada sağlıklı mı onlar karnım kazınıyo iş yeri için bi çözüm arıyorumda

kontrol altında olman en iyisi bencede uğra mutlaka endokrine... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…