- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
galetalar kilo aldırır mı peki ?
yada sağlıklı mı onlar karnım kazınıyo iş yeri için bi çözüm arıyorumda
galetalar kilo aldırır mı peki ?
yada sağlıklı mı onlar karnım kazınıyo iş yeri için bi çözüm arıyorumda
sende mi nülüşş.... 40 kilosun aannem.. ben senin yerinde olsam ne bulsam yerim 30 kilo alsan ne olacak ki :):):)
sen yemene bak kiloyu düşünme :):) bak bu üç ay çok önemli onun için iyi ye.. hiçbirşeyi ihmal etme...
Offf halsizim sanki , sabahta erken kalktık 1 saat önceye göre gidip biraz daha uzaniyim bari , görüşürüz fıstıklar
Oyy yorulmuş fıstık haftasonu , şimdi çalışma zamanı canım temizlik kaçıyomu dicem ama bende duramam hiç , sen bir kahve iç tatlım biraz kendine gelirsin , bugünde erken yatarsın yarına bişeyciğin kalmaz
günaydın canlarım göbüşümüz kocaman oldu ışılcım bende bazen keşke şimdi bu kdr çıkmasa diyorum göbek büyük olunca insanları 3 aya yeni girdiğime inandıramıyorum ayça cım resmini bekliyorum maaşallah diyen bütün arkadaşlara amin diyorum hepinizi öpüyorum
Offf halsizim sanki , sabahta erken kalktık 1 saat önceye göre gidip biraz daha uzaniyim bari , görüşürüz fıstıklar
waaayyyy taze hamileler var bn yine çok şeylerr kaçırdım yaaa oofffff.. kusra bakmayın netim kesikti arayı actım kızlar ya.. valla hayırlı uğurlu olsun her ay bir hamiş kazanıyoruz..nilüfercim cok sevindim canım allah tamamına erdirsin süpriz olmuş anladığım kadarıyla..
Hamile hatunlar bebişler nasıl sizler nasılsnız.??? yeni cinsiyet öğrenenler var mı çok okuyamadım gecmişi yarım asırlık sayfa gecmiş bn girmeyeli..
Evet canım erkek belirliyor diyorlar ama şöylede bi durum var yumurta spermi kendi seçiyo hangisini beğenirse onu alıyo :)) eşimin sülalesindede benim sülalemdede yaklaşık 15 yıldır erkek yok hepsi kız , cimcimelerde bi tatlı oluyo ama sorma gitsinmıncırıyom mıncırıyom doyamıyom
slm kıslar myhoss vaniliaaa nasılsınızzzzzzz
hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334
günaydın herkese iyi haftalar
bu saat olayı beni mahvetti uyanamadım hala
melekcim valla sibelin göbeğine de bebeğine kırkbir kere maşallahhhh:):):) ama bende o kadar göbek yok daha:):)
bu arada sıranın bize glediğinin farkındayım ama çaktırma şeker :):)
uyumuşum 2 saat kadar ama iyi geldi , yemeğimide yedim şimdi , yemek demişken nerde tarifler pratik pratik şöyle?
slm kızlar bende geldim
acayip uykum var ya bnmde keşke bende uyuyabilsem
tazee seni :):):) geçer geçer bir kaç haftaya bu uyku hali :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?