milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

galetalar kilo aldırır mı peki ?
yada sağlıklı mı onlar karnım kazınıyo iş yeri için bi çözüm arıyorumda

sende mi nülüşş.... 40 kilosun aannem.. ben senin yerinde olsam ne bulsam yerim 30 kilo alsan ne olacak ki :):):)
sen yemene bak kiloyu düşünme :):) bak bu üç ay çok önemli onun için iyi ye.. hiçbirşeyi ihmal etme...

galetalar kilo aldırır mı peki ?
yada sağlıklı mı onlar karnım kazınıyo iş yeri için bi çözüm arıyorumda

sen vitaminli şeyler ye canım galetada neymiş , bana bakma sen benimki vitamin fazlalığından , sen atıştırmak için ceviz ye özellikle kavrulmamış badem , kuru incir , günkurusu , fındık ve siyah kuru üzüm , bunlar sana lazım şimdi bebeğin organları oluşuyo ilk 3 ay o yüzden abartmadan sık sık az az ye bunları süt iç ayran için

ama olsun ya kontrollü ilerlemek lazım :)
siz ne faydalıysa söleyin arada da bende öğreneyim

Offf halsizim sanki , sabahta erken kalktık 1 saat önceye göre gidip biraz daha uzaniyim bari , görüşürüz fıstıklar

ben çalıştığım için hafta içi temizlik yapamıyorum canım haftasonu da yapmazsam o ev üstüme üstüme geliyo sanki mutlaka halıları kaldırıcam silkeleticem süpürcem vileda çekicem yoksa gözüme uyku girmiyoo her yer pismiş gibi hissediyorum şimdi kahvaltımı ettim bir nebze daha iyiyim

hakikatten hiç 3 aylık göbeği diil bu 5-6 rahat var bilmesem bende inanmam maşallah tosunumuza

Offf halsizim sanki , sabahta erken kalktık 1 saat önceye göre gidip biraz daha uzaniyim bari , görüşürüz fıstıklar

git uzan canım ah evde olsam şimdi uzanırım tv karşısına kıpırdamam valla

evett canım yeni hamişlerimizz var darısıı başımızaa inşallah sen nasılsınn görüşmeyeli bakalım ?

aynennn bidee onlarıı böylee süslüü püslüüü giydiriyolarr tam ısırmalıkk

slm kıslar myhoss vaniliaaa nasılsınızzzzzzz

ve aleyküm selamm başakcımm sen nasılsınn

hadi bakalım kızlar sabah sabah beni görün bakayım ben kociş ve koca göbek mercimekyusEki Görüntüle 375335 Eki Görüntüle 375334

maşallahh canımm nazarr boncuğumuzuda koyalımm (ışılım sıra bize geliyor)

günaydın herkese iyi haftalar

bu saat olayı beni mahvetti uyanamadım hala

günaydınn bebeğim hiç sorma bu sabah bende çok zor kalktım çokk keyiflii bi haftasonuu geçirdim o yüzden değerdii dün kocişle balkon sefası açılışımızıı yaptıkk ilk defa

kızlarrr herkese günaydınn nasılsınızz nasıl geçtii haftasonuuu

melekcim valla sibelin göbeğine de bebeğine kırkbir kere maşallahhhh :):):) ama bende o kadar göbek yok daha:):)

bu arada sıranın bize glediğinin farkındayım ama çaktırma şeker :):)

benim ki sibel kadar değil ama akşamları baya şişiyorum. henüz yarım kilo- 1 kilo falan aldım.
şiş olduğumda çeker koyarım bende:)

Uyumuşum 2 saat kadar ama iyi geldi , yemeğimide yedim şimdi , yemek demişken nerde tarifler pratik pratik şöyle?

Kerevizden sonra 2. tarifte benden olsun
Kaşarlı patatesli mantar : Eşit miktarda mantar ve patatesi alıyoruz kızlar. Önce mantarları bi güzel yıkayıp doğrayın orta boyda , azıcık tereyağını tencereye koyup erittikten sonra mantarları ekleyin, ağzını kapayın . Patatesleri soyup küp küp doğrayın, 15- 20 dk kadar suda bekletinki nişastası gitsin , mantarları karıştırmak yerine ağzını açmadan tencereyi hafif çalkalarsanız kendi bıraktığı suyu yeter pişmesi için. Patatesleri sudan çıkarıp sebze kurutucusunda kurutun , pişirmeye gelince ben actyfry kullanıyorum 1 kaşıktanda az çiçek yağıyla pişiriyorum ama siz kullanmıyorsanız kızartın , sonra genişçe düz bir tabağa en alta patatesleri yerleştirin, patatesleri pişirmeden tuz atın tabii ama mantara piştikten sonra atabilirsiniz , mantarlar suyunu çektikten sonra azıcık kavurup , tuzunu ekleyip onuda patateslerin üzerine dağıtın , en üstede kaşar peyniri randeleyin sıcakken Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…