milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

perşembe gidicektik doktora ama kociş dayanamıyo çarşamba gidelim dio
ondan sonrada söliycez annemlere filan daha kimseye sölemedik

ışılcım bu cvs nedir? Sen yaptırdınmı ? Aklıma takıldıda ben haftaya 2 liye gidicemya ha bide 2 lide alttanmı , karındanmı bakıyolar?

canım sanırım o ikili test üçlü test riskli çıkarsa yaptıkları birşey bebeğn kordonundan sıvı alıyorlar diye biliyorum.... Ikili de üstten ultrason ile bakıyorlar sonrasında da kan veriyorsun :):)

kzlar nasılsınız size biişi sorcam ben bugün doktora gittim gribim diye birde bebek düşündüğümü söyledim folik plus diye bir ilaç verdi

içinde günde 3 tane alınması gerektiğini söylüyor nette gezerken kilo aldırdığını yazanlar var ben şimdi 3 tane mi yoksa1 tane mi içeyim bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar çok acil cevap bekliyorum:18::18::18::18::18:

bende bebek düşünmeye başlayınca gitmiştim benm içinde yazmıştı ama bi tane günde...

hoşgeldin hafisecim nasılsın canım ?

ben folik asiti günde bitane aynı satte içiyodum ama kilo ve kabızlık yaptı bıraktım kilomu da verdim bırakır bırakmaz

onun yerine yeşil mercimek fındık fıstık fasulye bakliyat yeşil sebze yiyorum hamiş kalırsam başlıycam o yüzden bişey diyemiyorum canım seninkinin miligramı mı düşük neden günde 3 tane dedi ki ilginç
:26:

bende günde bir tane diye biliyorum canım :)

bu arada sıranın bize glediğinin farkındayım ama çaktırma şeker :):)

çaktırmasanızda aklımızda yani bekliyoruz sizdende

yanlızz ışılcımm nilüfere bakarmısınn çaktırmasanızda aklımda falann :))) nülüşşş kızzz hadi sen bize cesaret ver önce senii görelimm :))

benim ki sibel kadar değil ama akşamları baya şişiyorum. henüz yarım kilo- 1 kilo falan aldım.
şiş olduğumda çeker koyarım bende:)

sabırsızlıkla bekliyoruzzzz :))))

bnmde göbüş büyüsünde öyle koyarım ya aaa ne var bunda

heyy folicc asitt günde 1 tane bende öyle aldımm 2 ay kullandım bıraktım ..

folik asit le folik plus farklı.bende folik plus kullanıyorum.hamile kalmadan öncede kullanıyordum.günde 3 tane içiyosun canım onu.içindeki folik miktarı sadece folik asite göre daha az çünkü.mutlaka kullan ama ihmal etme canım

oo senin göbüş büyüyeene kadarrrr :):):)

iyi gaz veriyon valla neşecim :):):)

napiim gaz vere vere bi hal oldum da sizde iş yok nülüşün göbeği büyüyene kadar siz zati doğurcaksınız

selcen hoşgeldin bu arada topiğimize bilgi verdiğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…