ışılcım bu cvs nedir? Sen yaptırdınmı ? Aklıma takıldıda ben haftaya 2 liye gidicemya ha bide 2 lide alttanmı , karındanmı bakıyolar?
kzlar nasılsınız size biişi sorcam ben bugün doktora gittim gribim diye birde bebek düşündüğümü söyledim folik plus diye bir ilaç verdi
içinde günde 3 tane alınması gerektiğini söylüyor nette gezerken kilo aldırdığını yazanlar var ben şimdi 3 tane mi yoksa1 tane mi içeyim bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar çok acil cevap bekliyorum:18::18::18::18::18:
bn burdayım
kzlar nasılsınız size biişi sorcam ben bugün doktora gittim gribim diye birde bebek düşündüğümü söyledim folik plus diye bir ilaç verdi
içinde günde 3 tane alınması gerektiğini söylüyor nette gezerken kilo aldırdığını yazanlar var ben şimdi 3 tane mi yoksa1 tane mi içeyim bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar çok acil cevap bekliyorum:18::18::18::18::18:
bende bebek düşünmeye başlayınca gitmiştim benm içinde yazmıştı ama bi tane günde...
sana verdğide folik plus mıydı yoksa FOBİOL müydü
bu arada sıranın bize glediğinin farkındayım ama çaktırma şeker :):)
çaktırmasanızda aklımızda yanibekliyoruz sizdende
benim ki sibel kadar değil ama akşamları baya şişiyorum. henüz yarım kilo- 1 kilo falan aldım.
şiş olduğumda çeker koyarım bende:)
yanlızz ışılcımm nilüfere bakarmısınn çaktırmasanızda aklımda falann :))) nülüşşş kızzz hadi sen bize cesaret ver önce senii görelimm :))
sabırsızlıkla bekliyoruzzzz :))))
yanlızz ışılcımm nilüfere bakarmısınn çaktırmasanızda aklımda falann :))) nülüşşş kızzz hadi sen bize cesaret ver önce senii görelimm :)):))))
aynen valla melekcim :):):) evet nülüşşş sen önce koy da bizede cesaret gelsin :):):):)
bnmde göbüş büyüsünde öyle koyarım ya aaa ne var bunda
folik asit le folik plus farklı.bende folik plus kullanıyorum.hamile kalmadan öncede kullanıyordum.günde 3 tane içiyosun canım onu.içindeki folik miktarı sadece folik asite göre daha az çünkü.mutlaka kullan ama ihmal etme canım
tmm söz verin o zaman ben koyucam ertesi gün hemen sizde koyacaksınız
heeyyy bee budur işte benim cesut hatuşummm ötekilerinde iş yok nülüşüm yaa
oo senin göbüş büyüyeene kadarrrr :):):)
iyi gaz veriyon valla neşecim :):):)
oo senin göbüş büyüyeene kadarrrr :):):)
iyi gaz veriyon valla neşecim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?