milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada biraz geçmiş konuşmaları okudum da.kereviz konusunda benimde bir önerim olacak nacizane.kerevizi çiğ olarak rendeleyip yoğurt ve dövülmüş cevizle karıştırırsanız hem lezzetli hemde gayet sağlıklı bir ara öğününüz olur

hoşbulduk.sonunda neşeli bir topik bulabildim : )))

evet benim hatuşlarımın allah neşesini bozmasın çok tatlılar sende hamişsin ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

temizlik yorgunluğundan mı acaba ?

benim yumurtlama dönemim geçti nülüşüm yaa regl periyoduna girince bel ağrım ve göğüs ağrım oluyo çok

bu arada biraz geçmiş konuşmaları okudum da.kereviz konusunda benimde bir önerim olacak nacizane.kerevizi çiğ olarak rendeleyip yoğurt ve dövülmüş cevizle karıştırırsanız hem lezzetli hemde gayet sağlıklı bir ara öğününüz olur

hoşbulduk.sonunda neşeli bir topik bulabildim : )))

evet benim hatuşlarımın allah neşesini bozmasın çok tatlılar sende hamişsin ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

temizlik yorgunluğundan mı acaba ?

benim yumurtlama dönemim geçti nülüşüm yaa regl periyoduna girince bel ağrım ve göğüs ağrım oluyo çok

....................................

Son düzenleme:

kokusu olmuyomu böyle canım ben o saplarının kokusuna dayanamıyorum

ayy canım bel ağrısıda pek kötü oluyo ya

hoşgeldin canım :):):)
aynen bende çok severim yoğurtlu kerevizi ayrıca bu aralar da canım enginar istiyor :):):)

ayy canım bel ağrısıda pek kötü oluyo ya

hiç sorma kaskatı kaldım ya doğrulurken yaşlı nineler gibi hissediyorum kendimi

bunsa saplarını kullanmıyosrsun sadece gövdesini.içinde ceviz ve yoğurt olduğu için bir taşta 3 kuş :))))

bana bu kerevizi sevdirirlerse ayçayı ve selceni alınlarından öpecemmm ( ne işlerine yarıycaksa)

Son düzenleme:
kokusu olmuyomu böyle canım ben o saplarının kokusuna dayanamıyorum

ayrıca bak kerevizi soyduktan sonra (saplarından da kurtuluyorsun) güzelce limonlu suda 25-30 dk beklet sonra soğanları halka halka doğra iki diş sarımsak ve bir çay kaşığı şekerle zeytinyağında kavur daha sonra içine bezelye havuç ve patatesi kat (patatesle havucu ben küp küp doğruyorum ama çok küçültmüyorum ki hemen erimesinler) sonra da kerevizleri ilave et bir kez karıştır sonrada üzerine ben iki portakalın suyunu normal su ile karıştırıp koyuyorum haa birde unutmadan içine tane karabiber atıyorum 10-15 tane tuzunuda ilave et güzelce pişsinler.. indirdikten sonra üzerine azıcık dereotu doğra.. daha bu tariflede sevmezsen hiç sevemezsin benden söylemesi.. hiç yemeyen arkadaşlarım benim kerevizi kereviz müptelası oldular :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…