napiim gaz vere vere bi hal oldum da sizde iş yok nülüşün göbeği büyüyene kadar siz zati doğurcaksınız
selcen hoşgeldin bu arada topiğimize bilgi verdiğin için teşekkürler
off inanılmaz belim ağrıyo yine
hoşbulduk.sonunda neşeli bir topik bulabildim : )))
temizlik yorgunluğundan mı acaba ?
temizlik yorgunluğundan mı acaba ?
bu arada biraz geçmiş konuşmaları okudum da.kereviz konusunda benimde bir önerim olacak nacizane.kerevizi çiğ olarak rendeleyip yoğurt ve dövülmüş cevizle karıştırırsanız hem lezzetli hemde gayet sağlıklı bir ara öğününüz olur
evet benim hatuşlarımın allah neşesini bozmasın çok tatlılar sende hamişsin ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
benim yumurtlama dönemim geçti nülüşüm yaa regl periyoduna girince bel ağrım ve göğüs ağrım oluyo çok
bunsa saplarını kullanmıyosrsun sadece gövdesini.içinde ceviz ve yoğurt olduğu için bir taşta 3 kuş :))))kokusu olmuyomu böyle canım ben o saplarının kokusuna dayanamıyorum
bu arada biraz geçmiş konuşmaları okudum da.kereviz konusunda benimde bir önerim olacak nacizane.kerevizi çiğ olarak rendeleyip yoğurt ve dövülmüş cevizle karıştırırsanız hem lezzetli hemde gayet sağlıklı bir ara öğününüz olur
ayy canım bel ağrısıda pek kötü oluyo ya
bunsa saplarını kullanmıyosrsun sadece gövdesini.içinde ceviz ve yoğurt olduğu için bir taşta 3 kuş :))))
kokusu olmuyomu böyle canım ben o saplarının kokusuna dayanamıyorum
hoşgeldin canım :):):)
aynen bende çok severim yoğurtlu kerevizi ayrıca bu aralar da canım enginar istiyor :):):)
neşecim saplarına takılma kes at gitsin lezzeti gövdesinde :):):)
eşim çok sever enginarı.allahtan yarın kayınvalidem yapacakmış.ben bu ara pek yemek yapamıyorum.koku beni mahvediyor.
kokusu olmuyomu böyle canım ben o saplarının kokusuna dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?